2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrardan sağlıklı bi gebelik nasib etsin inşallah

Üzüldüm canım hakkında hayırlısını diliyorum Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Allah razı olsun sizlere yasatmasin kontrollerini ilaclarinizi ihmal etmeyin 5 hafta önce gitmiştim en son. Bugün değil de geçen hafta gitsem engel olur muyduk diyorum öksürüğüm çoktu doktor o bile yapmış olabilir dedi vardır bir hayır ne diyeyim sakinleştim biraz şükür. dua edin ilaç verdiler dogumhanedeyim Allah a emanet olun inşallah sizler sağ salim kucaklayın yavrularinizi

Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Yaa cok üzüldüm gercekten zor bir durum Allah yardimciniz olsun ve tekrardan en hayirli zamanda tekrar nasip etsin insallah 16 haftadan snra bildim kadaryla normal dogum gibi oluyor suniyle tabi net bi bilgim yok

Size de geçmiş olsun inş düzelir. Ensesinde sırtına doğru.kafasının alt tarafına doğru.

Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Merhaba bende Eylül annelerindendim, ara ara bakıyorum buraya yine, kopamadım arkadaşlara dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla kavuşsun lar diye bebeklerine, benimde 12.hafta da bebeğimin kalbi durdu ve alındı, seni çok iyi anlıyorum, yaşadığın stresi, sonrasını falan tahmin edebiliyorum çünkü en yakın ben yaşadım, benimde ilaç verdiler önce vajinadan sancı verdiler sonra kürtaja alındım, kürtaj da anestezi alıyorsun zaten, sonrasında da ağrım az oldu, vardır bir hayır bunda da mutlaka deyip Allaha sığındım her zaman yazabilirsin bana, daraldığı sıkıldığında, dualarım seninle kolayca atlatırsın inşallah bu süreci...

17.hafta heralde sizinde detaylı ultrasona mi söktü doktorunuz 18.haftada bende gidicemde ondan merak ettim. Birşey olmaz inşallah ya içinizi ferah tutun

Gül gül ben de gülüyorum utanmasam her hafta bi kilo alcakmışım. Çok zayıftım hiç kilo alamayan cinsten. Kilo alma zevkini tadayım diye yaptı vücut demek ki. :)
Şişko teyzelere dönme hep derler ya senin yaşında şu kadar kilodaydım evlendim üstüme kıyafet olmuyordu çocuk dogurduk bu kilolara geldim sizde şimdi bence kaptırıp kilo almayın sonra olan oluyor

Plasenta ile bebeğin duruşunu söylemiştir haftasına göre üçlü yada dörtlü test yapıyorlar bu ikilinin onkinci haftada yapılması gibi birşey

Ben yaşadım 22. Haftada gitiğimde durmuştu yaklaşık bir ay önceyi gösteriyordu değerleri yani 18-19 arası fitil verdiler serumla suni sancı küçük olduğu için hemen dogdu yarımsaat böyle ağır bir sancı oldu bebek geldi eşi de geldi ultrasonda baktı parça felanda yoktu bir saat durdum kanama olmadı sonra eve gitmek istedim çıkardı doktor

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin. İnşallah istediğin vakitte rabbim tekrar nasip eder ve sağlıkla kucağına alırsın

Valla Allah biliyor ya her gece önce dua okur sonra herkes için dua ederim. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın.

Çok geçmiş olsun basın sağolsun bana da iki kere vajinadan ilaç verdiler acilma yok bekliyorum umarım Rabbim sana da bana da sağlıklı bebekler nasip eder Allah razı olsun yardımın için. hepinize teşekkür ederim dualarıniz için güzel anneler Allah kimseyi bu darda koymasın sizlere de kolay doğum nasip etsin

Başınız sağ olsun rabbim yerini mutlulukla huzurla hayırlı Sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah. Zor gerçekten, doktorlar nedeni ile alakalı bir şey söylediler mi acaba 22. hafta geç olduğu için merak ettim ama tabi sizi mutsuz edecekse yanıtlamayın

Sebebi neydi söyledi mi doktor

17.hafta heralde sizinde detaylı ultrasona mi söktü doktorunuz 18.haftada bende gidicemde ondan merak ettim. Birşey olmaz inşallah ya içinizi ferah tutun
Yok detaylıda değil normal doktoruma gittim kontrol için orda dedi parlaklık var dedi ancak çok da bir şey demedi detaylıya gideceksin zaten dedi o kadar

Öncelikle çok üzüldüm geçen sene 15 haftalık kaybettim bebeğimi önce ilaç verip düşürüyor sonra kürtaja gitmiştim 1 gece hastanede kaldım doğum yapıyorsun bildiğin Allah güç kuvvet sabır versin Allah sağlıklı sagsalim tekrar yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…