2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar gerçekten hamileliğin yarısını gectik elhamdülillah. Ben karnımı sevip sevip bugunler hic gecmese keske hamilelik cok güzel cok özlicem diye hüzünleniyorum bi bende mi oluyor bu his?
ZOr geçince geçsin istiyoruz bu bir ay iyi günlerimiz artık uykusuz geceler başlıyacak sırtüstü yatsan bebeğin yükü beline binecek yan yatsan uzun süre rahim bağlarının acısına uyanacaksın ben şimdiden ağrılı uyanmaya başladım aslından doğuma yaklaştıkca biran önce bu ağırlıktan kurtulup rahatça yatmak istiyorsun ama sonra endişe kaplıyor seni bana öyle olmuştu bebeğim sanki karnımda güvendeydi dışarda olunca çok endişelendim meme emerken tıkanması bile beni huzursuz etti karnımdaki tekmeleri özledim bu durumu kabullenmem altı ayımı aldı o zaman deseler gel geri koyalım kabul ederdim o ağrılı durumları ama insan ağırlaştıkça düşünemiyor o zaman

Normal doğum olursa bunları yaşamazsın bakalım bebeğin ve bizim o an ki durumuna bağlı açıkcası nırmal doğum olması öncekiler normaldi ama bunu Allah bilir Normal doğumda şöyle bir durum var son ay artık her yerin ağrıyacağı için çekeceğin sancınn saatler sürüp biteceğine odaklanacan şu aşamayı geçti mi tamam diyecen ve saatler sonra inanılmaz bir rahatlama seni bulacak yani gecici bir acı sürekli ağrısızı çeken kanser vb hastaları üşününce saatler sonra biten fizikselbir acı yaşayacağız ve geçecek

Bebekten bebeğe değişiyor hiç uykusuzluk yaşamadım her işimi yaptım kolik bebekler için olabilir güzel beslenmeyen herşeyi yemeyen sürekli stres içinde olan annelerin bebekleri kolik oluyor diyorlar birde suni sancı alan sezeryan olan ama kanıtlanmış birşey değil zannımca rahat düşünüp mutlu olunca bence bebeklerde doğmak istiyor ve doğuncada belli oluyor uykularına devam ediyorlar birde herşeyi tadınca bebeğe tadı gidiyor ilerde bebeğin yeme düzenine ve alışkanlıklarına etki ediyor

Hiç takmayın ilk bebiş 41 haftada hala dönmeyip direnince sezeryan oldum. Epidural oldum ilk bebeğimi gmren öpen yine benim. İkincide 9 yıl sonra dedim busefer normal denicem ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) destekleyen dr buldum 41 haftalık ken sancılarım acılmam süperdi, biraz inatçı çıkıp ritimler yavaşlayınca sezeryan a dönmek zorunda kaldım. Okadar tevekkül ettim ki sancılar sanki benim içimde çiçek açtırıyordu, her sn yaklaşıyorum yavruma diye. Tekrar sezeryan nasip oldu ama hiç mutsuz değilim kendi istediği zaman geldi bebeğim. Epidural oldum bundada ilk gören öpen benim hatta pozlarımız bile var buruşuk suratını yerimmm 26 ay oldu. Şimdi bakalım normal olsun sezeryan olsun diye hiç takıntı yok sancı da gördüm sezeryan da gördüm, kucağına alınca hiçbişeyin önemi kalmıyor. Rabbim sağlıcakla nasip etsin herkese, mis kokularını içimize bolca çekelim

Hayırlı Bayramlar olsun sın onbeş gündür temizlik yapıyorum evi yeni bitirdim bez sıkmaktan kollarım ağrıyordu dizlerimin üzerinde çok oturdum o pozisyon rahmi güçlendiriyor diyorlar doğumuda kolaylaştırıyormuş 55 küsürolmuştum 54 lere geriledim iş yapmaktan spor yapmış oldum açıkcası devam edeceğim yürüyüş yapacağım işten izinli olacağım için Evi şimdilik bitirmiş olsamda günlük işler devam ediyor ileriki haftalarda artık pencere silemem ancak sil süpür yaparım ev büyük zaten kadın iki gün cam siliyor açıkcası beşyz altıyüz veriyorum ortaya birşeyde çıkmıyor doğuma yakın mecbur öyle yapacağım inş bebeğin kilosuna etki etmemiştir diye doktora sormuştum böyle şeyler etki etmiyormuş bebek her türlü senden beslenip genetiği neyse ona göre Olması gereken kiloya ulaşılıyormuş

Birde benim önceki bebeğim anne karnında gülüyordu doğdu akşama doğru gine gülümsüyordu refleks gibi mi oluyor o kaslar bilemiyorum ama o mutluluk hep sürdü hiç gitmedi mutlu bir bebek oldu karnı doyup uyumasına devam ediyordu inş sizinkilerde ve benim şimdiki bebeğim de inş öyle olur ben aksini pek görmedim onun için aksi durumları okuyup hiç etkilenmedim çünkü kardeşlerim hep öyleydi dört kardeşimin büyümesine şahit oldum ve ben bile besliyordum yemeğini yiyip uyuyorlardı yani genetik bir durum mu bilemiyorum ama enerji ile alakalı zannımca

Ben de 8 yıl önce sezaryen oldum. Ve çok iyi geçmişti. İlk gece hastanede bağdaş kurup bebeği kucağıma alıp emzirmiştim. Sezaryen de olacak olsanız önemli değil yani. 1 ay önce arkadaşım tutturup tam 1 gün boyunca suni sancı çekti sonunda hiç açılma olmadı gene sezaryen oldu. Süt de geldi kiloyu da verdim

Kesinlikle katılıyorum, sonu iyi olsun da ister sezaryan ister normal fark etmez.

Ben de öyle. Hele ki hamile olduğumu öğrendikten sonra çocuğa bir şey olur korkusuyla o kadar hareketsiz kaldım ki. Akşamları site içinde yarım saat yürüyüş yapalım diyorum eşime. Bir de dün instagramda bi sayfa buldum, hamilelik haftasına göre pilates egzersizleri öneriyor. Üşenmezsem onu yapmayı düşünüyorum. Bi başlasak harekete devamı da gelir inşallah.

Ben de biraz araştırıp hareketlensem hiç fena olmayacak. Bugün bir yürüyüş yapalım dedik, 5. dakikada karnım sertleşti ve bir ağrı girdi anlayamadım. Geçen gün de kısa mesafe yürürken böyle bir durum olmuştu. Bayram sonrası kontrolüm var o zaman soracağım doktora, niye böyle oluyor

Hamileyken giyilip daha sonra da bol bol giyilebiliecek elbise alan oldu mu hani böyle hamile elbisesi gibi durmasın bol kesim gibi dursun
Ben bütün elbiselerimi öyle aldım hamilelik giysisi almadım hiç. Bir tek bol bir bez korse aldım sıkmayan ve hamile kilotları o kadar. Bu elbiseleri hamilelikten sonra da giyebileceğim şekilde aldım. Mesela üst kısmı lastik şeritli karnın üstünden etekli gibi. Bazılarını annem verdi gerçi büyük beden giydiği için rahat oldular bana.

Hamileyken giyilip daha sonra da bol bol giyilebiliecek elbise alan oldu mu hani böyle hamile elbisesi gibi durmasın bol kesim gibi dursun
Merhaba Lcw nın kalıpları geniş oluyor oraya bakabilirsiniz üst kısmı da düğmeli oluyor, emzirme döneminde de rahatça giyilebilir bakabilirsiniz

Sen nasılsın düşünüyor musun tekrar bebek toparlanabildin mi
İyiyim çok şükür canım Allah razı olsunbebeği bir kaç sonra inşallah bir adet dönemim geçti şimdi ikinci adet dönemi in de tarihi geçti, bilemiyorum elimde bir test vardı, yaptım, çift çizgi var ama pek ihtimal veremedim belki hormonlardan, pazartesi kesinleşir benim durumum, arada okuyorum burayı hepinize dua ediyorum herkes iyi şükür okuduğum kadarıyla

Yaa inşallah ben de cok korkmuyorum inşallah kolay bebekler olurlar dertsiz tasasız

paylasilabiliyorsa linki paylasabilir misiniz? aradim ama bulamadim da

Hayirli bayramlar Link varsa paylasmaniz mümkün mu acaba ben bulamadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…