- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #16.741
İlk doğum sancısıyla tanışmakla alakası olabilir bence bilmiyorum ki neticede o kaslar kapanıyor bir kere açılmış olması işi kolaylaştırıyor mu bilmiyorum netice yine on cm kadar açılıyor rahim öyle bir organki eski haline dönüyor sanki hiçbirşey olmamış gibi ben daha önceki doğumumda doktor doğum yapmış gibi durmuyorsun demişti acıyı yönetiyoruz hemen panik olmuyoruz ben son gecemde bayağı hatta gündüzünde de kuvete girmiştim sonra duşta sıcak su dökmüştüm hep sancıyı azalttığını gördüm ama sona doğru artık gelen sancıyı kesmeyince hastaneye gittimBenim annemin ilk doğumu çok zor olmuş suni sancı vermişler, kayınvalidem de çok zorlanmış hep öyle anlatır. Valla 25 yaşındayım ve ilk hamileliğin nasip olursa normal doğum istiyorum ama sezaryene de asla karşı değilim kendimi ikisine de hazırladım. Biraz da cahil cesareti heralde hicbir tecrübem olmadığı için korkmuyorum.özelde hep sezaryen yapıyorlar diyorlar ilk doğumumu normal yapmak isterim ama hayırlısı olsun ya bakalım nasip artık. Hepimiz rahat bir doğum geçirelim inşallah.