2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sağolun ben de dikkat edeyim o tarafa yatmamaya çalışayım

Hey Allahım ya sanki ağırlığımızca altın vereceklerdi kilo hesabı yapıyorlar bırak yaa işleri güçleri eleştirmek. Aslında duymamak takmamak gerekiyor. Ben artık veriyorum cevapları

Hey Allahım ya sanki ağırlığımızca altın vereceklerdi kilo hesabı yapıyorlar bırak yaa işleri güçleri eleştirmek. Aslında duymamak takmamak gerekiyor. Ben artık veriyorum cevapları
Valla damarıma basanin agzinin payını veriyorum bende zaten 8. Aydan sonra gitmeyeceğim bebekte doğunca 2 ay gitmem diyorum asıl kıyamet o zaman koyacak bir ton laf gelir ama benim umrumda mı aslaaaaaa aslında çok iyi bir insan ama her şeyi çok biliyor o yüzden bazen hiç kafam kaldırmıyor

Ben sağa da yatsam sırt üstü de yatsam sıkıntı olmuyo ama kendimi sola yönlendiriyorum bu da stres yapıyo. Ben de gecede en az 2-3 kez kalkıyorum ya daha şimdiden

Ya ne işin var 8. Aydan sonra zaten. Kusura bakmasınlar yeni doğmuş bebekle de bu pandemi de beklemesinler gelir o laflar durmaz. Ben bana yaptığı müdahalelerden dolayı iyi insan veya kötü insan olduğuna karar veremiyorum ama seninle hem fikrim kafam kaldırmıyor bizimki de maalesef hiç bişey bilmeyip herşeyi çok bilenlerden

Toplam önemli ben bir haftada iki kilo almış duruyorum şuan ilk kilomu aldım tabi yarım kilosu bağırsak durumundan kaynaklı olabilir benim hızımdan daha yavaş gibi seninli
62 kiloyla hamile kaldım. 2 kilo verdim. şimdi 67 oldum. ve daha 3 ay var.

Yaa şu kafa yapısına sinir oluyorum yaa. Onlara ne ? Tövbe estağfurullah. Sen takma canım Şu kafa yapısını. Şimdiden takarsan lohusallıkta depresyona sokar bunlar seni. Eşine bu tarz şeyleri bana söyleme, vücut benim vücudum kimseyi alakadar etmez de.

Ya insan takmadan edemiyor işte nasıl uyuz oluyorum bir bilsen. Lohusalıkta zaten başımda olacak napacam bilemiyorum o zamanda süttü mamaydı davası çekeriz şimdiden soktular depresyona zaten. Hiç yoktan eşimle tartıştım bugün. O da çabuk etkilenen biri zannediyor ki çocuğun ciğerleri gelişemicek telaş yapmış. Terbiyesiz hadsizler işte onlara neyse.

Aynen öyle valla ya eşimde zaten 7.Aydan sonra öyle 2 saat bile olsa şehirler arası gitmeye hiç sıcak bakmıyor el kadar bebekle zaten zorlanacagim ilk diye bir de kimsenin evine gidemem isteyen kendisi gelsin ama hizmette beklemesin başlarda çok zorlandım bu çok bilme her şeye karışma olayına ama baktım sadece bana yapmıyor herkese böyle bende he dedim geçtim. Zaten o da ne dediyse yapmadığımı gördüğü için konussada hava da kalıyor farkında az çok

Ahaha ha ay çok yaşa ne güzel dedin zaten dediğini yapmıyorum diye. Bizimki de öyle ama hala devam ediyo müdahale etmeye hoş ben kendi bildiğimi yapınca bana uyuz oluyor devamlı ama napabilirim yani hizmet beklemesinler yani

Zaten insanlar kendi işleri olmayan şeylere burun sokmazlarsa dünyada savaşlar bile bitecek ama. İlla sokulacak o burun. Canım sen yine de üzme kendini, bebeğin de etkilenir. Maalesef ağız denen organ torba değil ki büzülsün.

Doğru diyorsun sağolasın canım. Napalım takmamaya çslışcaz artık ağzı olan ha bire konuşuyor

Bu konuda çoğumuz aynıyız bence herkes kendi dediğini yapıyor salın bizi işte bizimde kafamız basıyor neyin ne olduğuna biz de karar verebiliyoruz azıcık geri durun dimi ama nerde ay eminim bana da uyuz oluyor bazen tavırlarından anlıyorum ama biraz biraz geri durdu ilk zamanlara göre. Bakalım bebek doğunca nasıl olacak. Daha simdiden basladi akıl vermeler yok besigi boyle alicam diyorsun ama bak şu daha iyi vs bu konuda eşimden yana çok şanslıyım bana gerek kalmadan biz her şeyi planladik diyor konu kapanıyor misssss En büyük şansım 2 saatlik de olsa şehir dışında olmam ve ayda bir kere sadece 1 geceliğine gidebiliyor olmam

Bence kimseye tavrınızı çok belli etmeyin. Doktorum karar verecek diye geçiştirin. Bilmiyorum artik bunu uygulamak icin cok mu gec, hani hali hazirda bahsettiyseniz bakis acinizdan. Ayrica normal yapmak sanki bizim elimizde sirf, bir suru etken var, kimseye laf dusmez ki Zamani geldiginde degerlendirilir artik nasil dogacaklarsa. Esinizi de bu sekilde telkin edebilirsiniz, doktor da anlatabilir belki ona.

Çocuk yapmayı biliyorsak aklımız herşeye eriyodur zaten ama gel de anlat salmazlar anam onlar daha çok biliyo çünkü. Bebek doğunca ben daha felaket olucam çünkü gebelikte tavan yaptı bu. Benim eşimde karıştırmaz ama yetmiyor işte. Ben 1350 km uzaktagımda noluyo sene 1 defa geliyorum İstanbula benim ailemde burada onunkide ben kendi annemde kalıyorum o da kendi annesinden 2 gece bizde kalır eşim ben 1 gece kaldım orda ama telefonlarda olsa laf yetiyo bana işte çıldırıyorum

Aynen canım. Oğlum 34 haftalık doğunca yüzüme 8 aylık bebek yaşamaz dediler. Insanlar çok acımasız canım. Beterin beteri var unutma. Takma kafanı. Umay 'ımız üzülmesin
Sen erken doğum yapmıştın biliyorum. Ne büyük düşüncesizlik doğum yapmış bir anneye hem de erken doğum yapmışsa hiç böyle şeyler denir mi ne ayıp ne acımasızlık utanır insan. Benim kv de devamlı diyo benim bu ilk gebeliğim gerçi ama. İnşallah erkenden gelmez inşallah 9 ay durur ama her gördüğünde 2 günde bir beni gördüğü oldu her seferinde dedi yani. Kız onu takıp çocuğu ğzğcem diye üzülüyorum bu seferde işte amaaan anlat anlat bitmez de işte napıcan. Daha neleri var. Hiç bir miniğimiz üzülmesin inşallah teyzesi sağlıklı olsunlar gerisi boş

Aynen canım

Ya eşim benim korkuma diretemez zaten hoş dir etmiyorsa ama hemen etkilenmesi uyuzuma gitti. Ben de dedim ona sen benim dediğime bak kimseye bakma dedim. Ben araştırıyorum zamanı gelince ne doğruysa onu yapacağız benden daha çok kimse düşünemez dedim tamam dedi zaten baktı ki ben sinirleniyorum.
Ama doğru dedin keşke tavrımı belli etmeseydim biraz geç oldu artık geçiştirememm. İnanın herkesin bebeği gebeliği çok kıymetli ama tüp bebekte zaten çok yıprandım hormon al al al sinirlerim alt üst oldu üstüne kimseyi kaldıramıyorum el insaf bırakın ben bu çocuğu zor bulmuşum tehlikeye sokacak birşey e elbette yanaşmam maşallah herkes benden çok düşünür daha ciğerli oluverdiler

Zor bacım zor valla yanındayken de zor değilken de zor her yerden yeterler Allah hepimizin yardımcısı olsun valla ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…