- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.341
Bel fıtığı yada çok yoruluyorsun diyeceğim benim yorulunca oluyor ama çok iş yapınca bazen de kemiklerimde bazı yerlerinde ağrı oluyor o da kalsiyum magnezyum eksikliğindenya kızlar birşey soracağım tecrübeli anne olmama rağmen daha önce yaşamadığım bir durum yaşıyorum bildiğiniz kalçam ağrıyoryatarken çok hissetmiyorum ama, yürümeye başladığım an başlıyor,ağrı şeklide,hani şu kalça şekillendirmek için squart çalışırsında popon hamlar ağrır ya tutulmuş gibi,ona benzer birşey.. niye oluyor anlamadım hani 9 aylık olsam iyi kötü anlayacağımda henüz daha erken,buna benzer ağrı yaşayan yada sebebi hakkında bir fikri olan var mı? Valla yürümek eziyet olmaya başladı daha şimdiden
![]()
Bel fıtığı olabilir birde bebeğin gerideyse arkadaki kemiklere baskı yaptığı için ayakta kalınca ağrın olur bende genelde çok yorulmuş olmam gerek kalçamda sancı olması için yada kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir onunla ilgili yiyecekleri artırın ama kuyruk sokumuna yerleşmiştir bebek bir şekilde bebeği hareket ettirin benceya kızlar birşey soracağım tecrübeli anne olmama rağmen daha önce yaşamadığım bir durum yaşıyorum bildiğiniz kalçam ağrıyoryatarken çok hissetmiyorum ama, yürümeye başladığım an başlıyor,ağrı şeklide,hani şu kalça şekillendirmek için squart çalışırsında popon hamlar ağrır ya tutulmuş gibi,ona benzer birşey.. niye oluyor anlamadım hani 9 aylık olsam iyi kötü anlayacağımda henüz daha erken,buna benzer ağrı yaşayan yada sebebi hakkında bir fikri olan var mı? Valla yürümek eziyet olmaya başladı daha şimdiden
![]()