2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Haklisin aynen kendi doktorum da renkliyi sonraki randevunda ben vericem dedi zaten hep görüyorum doktorun instagram hesabinds öyle fotolar. Suan tüm bebekler birbirine benziyo zaten dedi. Dedigin gibi şuan iri yada ufak olmasi cok bisey ifade etmiyor daha gelişimin başındayız sağlıkla buyusunler inşallah

Haklısın ya tabiki en önemlisi sağlıklı olmalari yani o kadar cahil miyiz bi cinsiyete takıntı yapalım yıl olmus 2021 ama bizim hassasiyetimizi doktorlar anlamıyor, o benim evladim ama doktor icin bi müşteri, hasta demek istemediğim icin müşteri dedim. Özel radyoloji labaratuvarlarinda 400-500 tl arasi ve 40 dk yi buluyor ayrıntılı usg, babayi da alıp güzel güzel anlatıyor hatta annenin karın ici organlarina da bakiyor, müşteri memnuniyeti önemli orda ama hastanelerde öyle değil tabi malesef özel bile olsa. Böyle böyle tecrube ediyoruz napalim

Hepsinin huyu suyu bi farklı oluyor gerçekten dediğin gibi sağlıklı olsunlar da
Bende şeye dikkat ettim yorgan yada battaniye altında karanlık olunca bildiğin dans ediyor, ama bende izlemek istiyorum telefonun ışını tutunca hiç haraket kalmıyor bizimkide ışık sevmiyor sanırım
Artık ışığı hissediyorlar demekkiii

Çok geçmiş olsun siz ve bebeğiniz nasılsınız şimdi
Çok teşekkür ederim ağrılarım geçti sayılır çok hafif halsizlik var. 2 gündür nefes darlığı yaşıyorum o biraz yoruyor. Otururken bir şey yok ama tuvalete gitmek için yerimden kalkınca hemen tıkanıyorum. Sanırım artık son günler geçiyor inşallah.

Eşim de aynısını dedi biliyor musun, iyice müşteri yerine koyuyor diye. Ben ayrıntılıyı radyologa yaptırdım, dediğin gibi 30 dk sürdü. Butun görüntülerin cdsini verdi, 5-6 adet fotoğraf verdi. Doktora vermem için rapor hazırladı. 500 liraya yaptı. Eşim de yanımdaydı. Uzun uzun anlattı her şeyi. Ama doktorum biraz yüzeysel geliyor artık. Hayırlısıyla bi doğum yapıp kucağımıza alalım da, tecrübe ettik böyle böyle

Inşallah geçiyordur. Tekrar çok geçmiş olsun

Arkadaşlar ayakta hareket halindeyken ya da uyurken bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben sadece uzanırken hissediyorum da...

Cok cok gecmis olsun insallah hemencecik toparlanirsin

Benimkini de hastanenin radyologu yaptı, mesela hastane bünyesinde veya özel ayrı bi yer olması bence. Eşimi iceri önce almadılar hersey yolunda vs diye gördükten sonra çağırdılar, cd vermediler 4 tane aynı poz gibi siyah beyaz usg fotosu ve rapor verdiler bununla doktoruma gittim o da hersey yolunda dedi. İşlem de 20-25 dk anca sürdü bu 715 tl kesinlikle etmez

Aslında diş etlerini fırçalamanız daha iyi diş etinde sıkıntı varsa düzeliyor sert fırçalamadan kaynaklıysa onu blemem ama diş etlerini temiz tutmak için fırçalarsanız bir süre sonra düzelir sonrası diş eti çekilmesine kadar gider agresif diş eti ltihabı yapıyor önlemek çin temizlik şart gibi bende olmuyor eşimden biliyorum doktor diş etlerinide fırçalatıyor

Benim kontrolüm vardı bugün 24 haftalık oldum ve belge almak içinde gittik 750 gr olmuş dedi ama boyu 21.haftada söylenmişti 22 cm felan denmişti bende de bu sefer boy demedi ayak kol cm yazıyor baş ölçmüü yazıyor kağıtta haftasına göre dört beş gün ilerde zaten hep ilerdeydi o fark kaybolmamış tabi bu gr yanında 110 gr aşağı yukarı farkedebilir yazıyor haftası aynıysa kilosu standartlara uygun oluyor

Canım ben de geçen hafta bir profa gittim bana baya 4-5 sayfalık rapor verdi her şeyi çok ayrıntılı rapor halinde yazıyordu. İki sayfa dolusu minik minik ultrason fotosu verdi bir de 7-8 tane tam net olanı telefonunda da bulunsun deyip mail attı. Her bir damarın genişliğine kadar milim milim söyledi ve rapora yazdı. Ve senin ödediğin rakama yakın bir şey ödedim ben de. Ama hepsi bir olmuyor umarım senin dr daha detaylı bilgi verir. Ben bu kadar ayrıntılı bilgi verince kendi dr randevumu ileri tarihe aldım iki kere para ödemeyim diye

Ya normalde ben de fırçalarım ama dediğim gibi çok kanıyor ve sonrası yanıyor. Şuara dişçiye gitmek istemiyorum doğum sonrası detaylı bir görünürüm şimdilik çareyi böyle buldum

Arkadaşlar ayakta hareket halindeyken ya da uyurken bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben sadece uzanırken hissediyorum da...
Bende genelde uzanırken ve otururken hissediyorum ama son zamanlarda bazen tezgah önünde sabit yemek hazırlarken ufak sertleşmeler hissetmeye başladım canm .. birde dün çamaşır asarken çok hafif hissettim yine ayaktada..

Eşimde kendine bir bebek proğramı yüklemiş hatta bildirim gönderiyor ona bugün bebeğinizin kilosu 700 oldu yazıyordu yani aşağı yukarı stardartı neyse o çıkıyor sende yükle çok güzel programlar var hem bebekle hem anne ile bilgi veriyor gerçi yotubede doktorlarda var hafta hafta söylyor sorun olunca bebeğin kilosu şu hafta ile uyumlu derler renkli resim detaylıdan sonra ben almadım daha önce pek haberim de yok yeni öğrendim sizden bugğn doktor bebek kardeşine yani babasına benziyor dedi daha önceki resimlerde sanki bana benziyordubu haftalarda daha netleşiyor zannımca

Ya normalde ben de fırçalarım ama dediğim gibi çok kanıyor ve sonrası yanıyor. Şuara dişçiye gitmek istemiyorum doğum sonrası detaylı bir görünürüm şimdilik çareyi böyle buldum
Kekik on dk kaynatıp onu suyunu ağxınıza alıp yumuşak fırça ile diş etlerinizi hafif haff fırçalayın onun faydası çok oluyor

Özellikle son 1-2 haftadır ayakta hissetmeye başladım, önceden hep uzanınca hissediyordum. Çok normal bence.
Benim de yakindir inşallah o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…