• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selam guzel anneler:anne:
Misafirim vardı buraya giremedim bi sure oyle sayfalara bi goz gezdirdim de yazamadiklarim atladiklarim olmustur illa nasilsiniz bakiyim son 3 aya girdik bazilarimiz
Bugün son 100, yarın ikili sayılardan düşmeye başlıyorum :)

Ben kendi doktoruma çok güveniyorum, ama sadece kendi hastalarının gebeliklerini takip ediyor. Bana geçenlerde riskli gebeliği olan arkadaşım için iki perinatalog ismi verdi. Eğer ilgilenirseniz ve İstanbul'daysanız paylaşabilirim. Ek bir görüş daha alıp, emin olmak isterseniz.
Tesekkur ederim Istanbulda degilim gidemem maalesef çok uzak.

Kim daha bilgili ise onu dediklerini kabul et bence zaten plesentada sıkıntı olması ileriki haftalarda belli eder kendini bebeğin gelişimi ile belli olur bazen doktorlar çok şey söylüyor ınun için en bilene gidip kafa karıştırmıyacan banada detaylıda direnç var dedi plasenda rahim ağzına yakın dedi 3cm varmış sınırdaymış valla kendi doktoruma gitmediğim için henüz bunları çok önemsemedim ilerde de bu dedikleri olmasada olabilecek şeyler ama sen daha bilen birine gittiğin için dediklerinde haklıdır bu sonuç daha iyi bence inş öyledir plesenta hususunda da sen korkutmak istememiş önemli bir durum görmemiş demekki
Bu doktor daha guvenilir geldi bana. Tedavi icin gec kalmak istemiyorum bir sey varsa ama doktor da hicbir sorun yok telaslanman icin aklina takilan bir sey olmasin gayet saglikli bir hamilelik dedi. Insallah öyledir kafami toparlayayim en iyisi artik.

Çok teşekkür ederim bilgiler için aklımda bulunsun haftaya pzt randevu aldım bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin lütfen . Bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım .
Allah tüm bebişleri korusun inşallah, hayırlı haberlerle gelirsin İnş cnm

Cok tesekkurler oneriler icin 🙏🏼

Sizin ikiz degil di mi erkegime diyince erkek olan gibi dusundum☺️ International Milan guzel olur bence de. Yurtdisinda ysayip Pars koyan bir tanidigimiz da vardi. Simdi de Turkiyede furya can koymakmis, cocuk yurtdisina gidince rahat etsin diye😁
Yok ikiz değil. Tek bebeğimiz. Biz türkiyeye kesin dönüş yapamayız sanmam. Eşim türk değil benim o yüzden orta yolu bulmaya çalışıyoruz isim konusunda 😁

Can yanmıyor diyorlar doktorlar destekliyor onunla ilgili okumuştum erken olması bebek için daha iyi olduğunu ve hissetmediğini çoğu kişi yapıp sonra düğünlerini kutlamalarını yapıyor
Ay ne bilim canım ya ☹️ Hiç bunun araştırmasını yapmadığım için hele bi o gün olsun ☺️

Yok ikiz değil. Tek bebeğimiz. Biz türkiyeye kesin dönüş yapamayız sanmam. Eşim türk değil benim o yüzden orta yolu bulmaya çalışıyoruz isim konusunda 😁
Mikail her dinde dilde var r de yok söylenmesi kolay zannımca sizde ona göre mi seçiyorsunuz hortak çok isim var tabi hoşunuza gitmesi önemli aslan ismi de yabancıların hoşuna gidiyor bizde de isim sırası eşimde 😂 pek ortaklaşa bir karsr yok bizde

Bu doktor daha guvenilir geldi bana. Tedavi icin gec kalmak istemiyorum bir sey varsa ama doktor da hicbir sorun yok telaslanman icin aklina takilan bir sey olmasin gayet saglikli bir hamilelik dedi. Insallah öyledir kafami toparlayayim en iyisi artik.
Yine takibini yaptırırsın ihmal etme hiçbir zaman

yok yok muhabbet olsun diye dedim dönersiniz diye değil :)
Bilmem bana hiç geçmiyor geliyor hele geçen hafta bir ay geldi diyorum daha 28 bile değilim çünk o haftalardan sonra gebelik artık anlaşılıyor yarın 24 oluyorum doktor randevüm var hayırlısı artık
eh yine de 5.5 ay olduk. 28 olursak en azından prematüre seviyesine ulaşmış olacağız.
normalde yazlar göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu sene baya uzun geçecek bize heralde :D

Merhabalar 🤗
Uykusuzluk çeken varmı şimdiden?
Her gün gece uyumam net sabah 5 i hatta bazen 6 yi buluyor. Geri uyanma saati 10. Günde 4 5 saatle duruyorum. Gündüzde yatıp uyuyamıyorum
Bu durum beni yordu. Nasıl geçecek bilmiyorum ama çok zor.
Yalnız değilsiniz bende de durumlar aynı sanırım tekmeleyip uyandırıyor benim sıpa ☺️🥰

Benim doktorum da hic oyle takviyeler vermiyor, multivitamine bile gerek yok dedi. Demir hapini ic yeter diyor. D vitaminim cok dusuktu bir suru igne vuruldum, artik yukselince baska bir seye gerek yok yaz geliyor dogal d vitamini alirsin dedi 🤭Her gun olmasa da ceviz ve kuru uzum yiyorum ara ogunde. Et haftada 1-2 pek aram yok, ama yumurta neredeyse her gun yiyorum. Umarim sifa olur bebislere yeterli gelir.
Şifa olsun inşallah ben de hergün yumurta domates muz süt yoğurt tüketiyorum sadece çikolata konusunda kendime kızıyorum bir ondan vazgeçemedim onu da hergün yiyorum inşallah şekerim yüksek çıkmaz 🤲

Mikail her dinde dilde var r de yok söylenmesi kolay zannımca sizde ona göre mi seçiyorsunuz hortak çok isim var tabi hoşunuza gitmesi önemli aslan ismi de yabancıların hoşuna gidiyor bizde de isim sırası eşimde 😂 pek ortaklaşa bir karsr yok bizde
Haha mikail aklıma gelmedi ama eşime şimdi sordum michel deriler diyor 😅 aslan ismi benimde hoşuma gitti ama eşim beğenmedi ☺️

Şifa olsun inşallah ben de hergün yumurta domates muz süt yoğurt tüketiyorum sadece çikolata konusunda kendime kızıyorum bir ondan vazgeçemedim onu da hergün yiyorum inşallah şekerim yüksek çıkmaz 🤲
Olsun o kadar 🤭 bir kare cikolata oncesinde hep yerdim nefsimi koreltiyordu. Simdi de yiyorum ben de umarim seker yuklemelerimiz temiz cikar bakalim.

Back
X