2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İki tane program var telefonda onlarda da ortalama 500-550 gr yazıyor bu haftalar için, bide her hafta dr kağan Kocatepenin hafta hafta videosunu takip ediyorum, yine dr Banu çiftçinin kitabi var onda da hafta hafta hem meyve boyutlariyla açıklıyor hem ayrıntılı hafta bilgileri veriyor. O yüzden de biraz boy kilo öğrenmek istemiştim tabi daha cok degisir zaman zaman öne gecer geride kalir ama suan ortalamanin icinde mi diye insan merak ediyor ama yine biraz daha beklicem heralde net bilgiler için. Sağlık olsun napalim

Yaa çok güzel, olmasi gereken de bu. Radyolog 6-7 cümlelik bir rapor yazmış normal diye, üstte bi tablo var oda da 2-3 ölçü var sadece, damar boyutunda bakıldığını hic sanmıyorum nedense, daha yuzeysel sadece iç dış organlara bakıldı diye düşünüyorum. Randevusuz kendi doktoruma yorumlattim o da hersey iyi dedi erken doğum riskin yok suyu iyi vs dedi 4 hafta sonra tekrar gel dedi sadece.. neyse artık Allah'a havale ediyorum ücretin karşılığını haketmeyen tüm hizmet verenleri

Kızlar merhaba size danışmak istediğim bir konu var genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ağda tüy dökücü ya da jilet

Kızlar merhaba size danışmak istediğim bir konu var genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ağda tüy dökücü ya da jilet
Ben agda ve eldiven kullanıyorum ama son iki seferdir cok zorlaniyorum karnimdan asagiyi gorememeye başladım, iyice egilcem diye kasılıyorum, jilete dönmeyi hic istemiyorum agdaya zor alıştım bekarken, tüy dökücüler de o bolge icin pek tavsiye edilmiyo cok kimyasal icerdiginden. Kuaföre de gidip aldırmak hic bana göre degil bide pandemi var, valla napcam bilmiyorum çok canımı sıkıyor bu konu

Ben lazer yaptırmıştım ama birkaç ayda bir atış yaptırmam gerekiyordu. Ayva tüyler bitmiyor çünkü. Gebelik olunca yaptıramadım tabi. Tüy kısaltma makinesi ile kisaltiyorum epey ama o da artırdı gibi tüyleri. Zaten göremiyorum da artık zor oluyor. Ağdaya gideceğim sanırım.

Gebeliğin başından beri jilet kullandım.artik goremediğim icin en son arkadaşın tavsiyesiyle ağdaya gittim. Doğuma kadar bir aksilik olmazsa ağdaya giderim.

Aynı dertten müzdaripiz ağda bu zamanlarda baya can yakıyomuş kafam çok karışık

Bende ağdaya başlayacağım mecbur

Arkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi

Aynı dertten müzdaripiz ağda bu zamanlarda baya can yakıyomuş kafam çok karışık
Can yakma durumu eskisinden çok farklı değil benim. Arkadaşım doğuma kadar düzenli sekilde hep kuaforde ağda yaptırmıştı öyle doğumu falan da tetiklemedi, en temizi agda aslında ama iste kendim yaptigim icin artık göremiyorum altımı napcam bilmiyorum

Arkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi
Baya belli karnım baya büyüdü özellikle bu ay ama herkesin yapısı bir değil iç karnınuz geniştir arkadaşım dogum.yapti toplamda 4 kg aldı cocuk 3300 doğdu yapısal bence

Benim baya çıktı dışarıdan çok rahat belli oluyor ama ikinci gebeliğim olduğu için sanırım erken belli oldu. İlkinde bu zamanlar karnım düzdü.

Baya belli karnım baya büyüdü özellikle bu ay ama herkesin yapısı bir değil iç karnınuz geniştir arkadaşım dogum.yapti toplamda 4 kg aldı cocuk 3300 doğdu yapısal bence
Yani genellikle öyle diyor herkes size aklıma takılan bişey sormak istiyorum benim şuan ikinci hamileliğim 23.haftadayim biraz önce bebeğimi İlk kez net hissettim hep sağ tarafımda bı ağrı vardı biraz önce de sağ tarafimda karnımın aşağısında oynadı hemde 4 5 defa elimle hissettim yani İlk kızımda solda oynardı doktorum bana bu bebeğimin de kız olduğunu söyledi ama genellikle erkek bebekler sağ da oynar ya kafam karıştı sizin bebeğinizin cinsiyeti ne ve siz ne tarafta aşağıda mi veya yukarıda mi hissediyorsunuz merak ettim

ilk kızım hep sağ taraftaydi hatta sağ tarafa yatirmazdi beni, ikinci kız her tarafta. Belki ilk plesantanin konumu cinsiyetle alakalı olabilir ama bu dönemlerde zaten nereyi rahat bulurlarsa o tarafta oluyorlar bence

Günaydınn kızlarrrr ... hamileliğimi öğrendiğimden beri çok derin uyuyorum ve gece 2 dede uyusam sabah 6 7 civarı uyanıyorum tekrar uyumaya zorluyorum kendimi ama uyuyamıyorum yoksa tüm gün zombi gibi geziyorum evin içinde.Sizde de böyle sorun oluyormu yine erken uyandım başım çatlıyor.

Bende aksine bugünlerde çok uykuya düştüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…