2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende aksine bugünlerde çok uykuya düştüm ya
Ay ne güzel hasret kaldım ben öyle uykuya daha şimdiden. Bir arkadaşımda vücut kendini anneliğe hazırlıyor doğum sonrası uykusuzluğa demişti. Ay ne bilim bende diyorum ki şimdi uyuyabildiğim kadar uyuyim doğum sonrası yada son ayda muhtemelen uyuyamam.

2kilo verip 7 kilo aldım. Hatta 3.5 kilosunu son bir ayda aldım. Hemşireye dedim normal mi diye. Değil dedi.boebek 3.5 kilo alamayacağına göre bu kilolar hem senin dedi
Bende hamile öncesi 60 dım ilk 3 ayda 3 kilo aldım sonra dedimki kendime yavaşşş ne oluyorsun. şimdi yaklaşık 64,5 olmuşum bende haftaya sorucam hemşireye nasıl gidiyorum diye bakalım. Beyaz ekmek yemeğin kızlar tavsiye hem size kilo yapıyor hem de ödem oluşturabiliyor.

6 ayda 8 kilo çok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
4,5 kilo almışım ben bende ilk ay çok hızlı gidiyordum. Kiloya çok dikkat ediyordum. Ödem olmasın şişkinlik olmasın diye çok şükür şimdi sadece karnım büyüyor. Beyaz Ekmeği kes azar azar ye sürekli bak nasıl kilo veriyorsun. Hem de yediğin herşey bebeğe gidiyor.direk bebek kilo alıyor böyle sen kilo alıyorsun

Beyaz ekmek konusunda haklisin. Benim normalde de yememem gerekiyor. artik almayım bari.

Beyaz ekmek konusunda haklisin. Benim normalde de yememem gerekiyor. artik almayım bari.
İlk günler zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun vücut otamatik olarak istemiyor. Birde kendinizi az sık yemeğe alıştırırsanız günde 5 öğün gibi süper formda kalırsınız

Aslında evet bel fıtığı var bende ama zayıf olduğum icin günlük hayatta kendimi çok yorup ekstra ağır işler yapmadıysam çok ağrım olmaz. Bende sizin gibi fıtıktan olabilirmi kalça ağrım diye düşündüm ama diğer gebelikte hiç olmadığından (doğum anı hariç) aklıma gelmedi pek

Bende de oluyor tatlım henuz 2 kilo almis olmama ragmen doktorumla konustum magnezyum ilaci verdi onu kullaninca iyiyim yoksa adım atmak icin agliyorum resmen
Cok uzun sure yurumuyorum cok uzun sure oturmuyorum careyi boyle buldum
Hadi ya sizde geçmiş olsun ben bide magnezyum ilacı da alıyorm halim böyle acaba başka vitamin eksikliği de bu agrıları yaparmıki

Lütfen bakabilir misiniz 24.haftanın içindeyim, bebeğin hareketleri dünden önceki 3 4 gün çok hissediyordum, ve bir kere olunca devamı da geliyordu, bir kaç dakika. Dün uzun zaman sonra dışarı çıktım epey yürüdüm öğlen 2den akşam 7ye kadar dışarıdaydım, dışarıda da sonra eve gelince hiç çok belirgin bişey hissetmedim. Arada bir iki kere acaba vurdu mu diyebileceğim ufacık bişey oldu ama emin değilim onlar bebekten mi. Tatlı da yedim akşam uzandım da ama hiç önceki günler gibi olmadı. endişeleniyorum biraz, sizce bu hafta hareketleri her gün düzenli hissetmek mi gerekiyor?

Benimde 2.gebeligim ama bilemiyorum son aylarda birden çıkıyor karın diyorlar herhalde öyle olucak
İç karnınız geniştir. Ama karnınızı yağlamayı ihmal etmeyin ben ilk gebeliğimde son hafta çatladım diyebilirim. Bir anda büyüyünce çatlak kaçınılmaz oluyor ama etkisi azalabilir

Bu haftalar hala düzensiz olabiliyor bugün de biraz dinletin kendinizi ama yine endişeleriniz devam ederse sağlık ocağında kalbini dinleyin ya da direk bir kadın doğum uzmanına gidin derim

Aynı şekilde ben de. Hamileliğin başından beri 1 den önce uyuyamıyorum, gece sürekli uyanıyorum ve sabah erken kalkıyorum. İlk hamileligimde de (sanırım hormon ilaçları kullandığım için) uykuya doymuyordum

Evde iş yapamıyorum enerjim olmayınca. İş yapmayınca keyifde alamıyorum

6 ayda 6 kilo aldım memnun değilim ama cidden çok yemiyorum. Tatlı yerdim hamilelikten önce hiç isteğim kalmadı ama tuzlu şeyler yiyiorum bu seferde. Akşam bir şey yemiyorum her gün 5 bin atıyorum bol su içiyorum sonuç 6 kilo

Arkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi
İki kızımda da 9 ayda bile belli olmuyordu, hatta otobuslerde bıle yer vermıyorlardı üçüncüsü erkek şimdiden karnım cıktı resmen şok oldum. 9 aylıkken devrilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…