- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.421
İki tane program var telefonda onlarda da ortalama 500-550 gr yazıyor bu haftalar için, bide her hafta dr kağan Kocatepenin hafta hafta videosunu takip ediyorum, yine dr Banu çiftçinin kitabi var onda da hafta hafta hem meyve boyutlariyla açıklıyor hem ayrıntılı hafta bilgileri veriyor. O yüzden de biraz boy kilo öğrenmek istemiştim tabi daha cok degisir zaman zaman öne gecer geride kalir ama suan ortalamanin icinde mi diye insan merak ediyor ama yine biraz daha beklicem heralde net bilgiler için. Sağlık olsun napalimEşimde kendine bir bebek proğramı yüklemiş hatta bildirim gönderiyor ona bugün bebeğinizin kilosu 700 oldu yazıyordu yani aşağı yukarı stardartı neyse o çıkıyor sende yükle çok güzel programlar var hem bebekle hem anne ile bilgi veriyor gerçi yotubede doktorlarda var hafta hafta söylyor sorun olunca bebeğin kilosu şu hafta ile uyumlu derler renkli resim detaylıdan sonra ben almadım daha önce pek haberim de yok yeni öğrendim sizden bugğn doktor bebek kardeşine yani babasına benziyor dedi daha önceki resimlerde sanki bana benziyordubu haftalarda daha netleşiyor zannımca