2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim eşimin de böbrek yolu doğuştan genişmiş bunu 47 yaşında yeni öğrendi eğer aynı şeyse önemli bir sorun değil demektir yine de bir perinatoloğa göster istiyorsan için rahat eder
Hiç bilmiyorum ki aynı şey mi acaba ama yüzde 80nin doğumdan önce veya sonrasında kapanıp dğzeliyormuş kendiliğinden umarım benimki de öyle olur. Yine gider gösteririm bakalım

Ultrasondan dolayı olabilir bizim oğlan hiç sakınmıyor her şeyi sereserpe gösteriyor hani büyüdüler artık kordon ile karışmaz gibi geldi

Ultrasondan dolayı olabilir bizim oğlan hiç sakınmıyor her şeyi sereserpe gösteriyor hani büyüdüler artık kordon ile karışmaz gibi geldi
önceki gittiğimde bacaklarını kapatmış göremiyorum dedi.kıza benzettim dedi. salı günüde bacakları açıktı. bak bu bir bacagı şu bir bacagı buda pipi dedi. tabi kordon değilse dedi bilemedim valla.

Alyans testini denediniz mi? Benim iki gebeliğimde de doğru çıktı. bi ihtimal bi heyecan olur

Kızlar selam,
Kafam çok karıştı kıyafet konusunda aylara yaydım ama baktım bu şekilde almışım. Doğrumu yapmışım 6-9 ve 3-6 daha almalı miyim acaba
Hastane cikisi: 1 adet
Yenidoğan tek üst: 1 adet Yenidoğan takım: 1 adet
0-3 ay takım: 2 adet
0-3 ay tulum : 2 adet
0-3 tek üst: 2 adet

3-6 ay
Takım: 3 adet tek alt : 1 adet tek üst: 2 adet elbise : 1 adet (6 ay)

6-9 ay
Takım: 1 adet
Tulum : 1 adet
Tek alt : 1 adet tek üst: 2 adet
elbise : 3 adet

Birazda 9-12 var bir kaç tane

Günaydın bence yeterli, bebeğin gelişimine göre arttırırsın. Anne sütü yarar tombik olur sonra küçükleri giydiremiyorsun. Tam kararında almıssın.

Arkadaşlar merhaba bugün doktor randevum vardı ayrıntılı ultrason sonuclarını ancak gösterdim ayın 11 de cekılmıstım ama bayram girdi ve devlet hastanesi randevu almak zor tabıkı. Sorun yok hamdolsun kg konusuna gelince ayın 11 de 387 gram olan bebek 600 gr olmus tabı ultrason farkı artı eksı oluyordur. Tombik bir bebek dedi dr. Aslında midem yüzünden neredeyse hiç bişey yiyemiyorum ama bikaç gündür yenek yiyemeyince fındık yemiştim belkide onun etkisi olabilir. Üzülen arkadaşlar için söylemek istedim üç hafta önce zayıf dedikleri bebek ani büyüme atağı geçirebiliyor. Biz hamileliğin güzel taraflarına odaklanalım onlar en korunaklı yerde güzelce büyüyecekler, hayırlısı ile

Cocuk polk çalısıyorum dogduktan sonra böbrekte genısleme devam etse bile bir sıkıntı olmuyor ilerleyen zamanlarda kendı kendıne geçiyor bosuna steress yapmayın bebek etkılenmesın

O üzülen arkadaş benim masallah senin minik güzel büyümüş sağlıkla büyümeye devam etsin insallah.. aslında kac kilo kac cm doğacağı son ayda daha net belli olur, simdi çok küçük olduklari için hem önlerinde daha uzun zaman var birden ataga geçebilir hem de usg yanılma payı küçükken daha fazla olur. Tüm bunları bildigim halde yine de üzülmüştüm 422 gr yazinca, usg de yazan FL terimini de 7 ile çarpınca 25-26 cm falan çıkıyo o da uygulamalardaki bilgilere göre küçük kalıyor.. hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin de ben de kısayım zaten beklentimi biraz düşürmeliyim belki de

Canım nasıl oldun hala şikayetlerin devam ediyor mu ?

Canım nasıl oldun hala şikayetlerin devam ediyor mu ?
Canım teşekkür ederim sorduğun icin. Malesef ağrılarım hafif düzeyde de olsa devam ediyor. 4. Gün falan hafifledi ama testten sonraki 4. Gün benim neredeyse 1. Haftam oluyordu çünkü teste geç gittim. Onun haricinde nefes darlığım çok fazla geceleri çok tıkanıyorum öksürük krizleri geçiriyorum sıtma gibi titreme nöbeti geçirdim ama en çok hala nefes darlığı zorluyor. Iki adım atıyorum nefesim kesiliyor nabzım çok hızlı bir türlü düzelmedi

Dediğim gibi zayıfken birden kg cıktı yani son haftalarda belli olur zaten. Benım kızlar 41 haftalarda doğdu 3400-3200 doğdu ama uzun boylu doğdular. Aman zaten doğunca da bırden verıyor sonra hızla alıyorlar. Saglıkla gelsınlerde tombiklemeseler de olur

Ya öyle tabi haklısın

Kızlar Merhaba, 25 haftam bitti 9 kilo aldım. Çok dert etmiyorum çünkü ilk hamileligimde de 15 kilo alıp 6 ay olmadan daha fazlasını vermiştim. Ama bu hamileligimde fena halde selülit artışım oldu düzenli olmasa bile hergun 1 saat dışarı çıkıp yürümeye dikkat ediyorum. Selülitleri benimle aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…