2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya ben de Urfa da yım burası daha sıcak ama bebekler bir tık daha kalın giyiyorya. Hem kısa kol zıbın hem uzun kol zıbın bir kaç tane de atletli zıbın aldım. Alt pijamasını da biraz patikli biraz patiksiz aldım hatta hepsini 0-3 değil de 3-6 ayda aldıklarım var. Bence sende öyle yap hem patikli hem patiksiz olsun. Bide eldiven olarak lcw da çok güzel vardı çorap gibi ben aldım tavsiye ederim

Aynısını bana da dediler 5 mm ymiş.Ama sorun değil takip edelim dediler.Doğunca ilk kakasını yapınca düzelir dediler.Maximal sınırdaymış patalojik olarak sorun değilmiş.
Evet benimkide 5 mm miş genelde erkek bebeklerde oluyormuş ama bizimki kız sizin bebeğiniz kız mı erkek mi. Birde takiplere büyüme veya kapanma oldu mu şuan ne durumdasınız

Evet benimkide 5 mm miş genelde erkek bebeklerde oluyormuş ama bizimki kız sizin bebeğiniz kız mı erkek mi. Birde takiplere büyüme veya kapanma oldu mu şuan ne durumdasınız
Benim bebeğim de kız biz de iki böbrek de 5 mm. 20 Mayıs ta da 5mm idi .Az önce de doktordaydım yine ölçtü 5 mm

Pandemi öncesi haftada 2gun pilates yapıyordum ve işe yürüyerek gidip geliyordum. Yapısal olarak yine heykel gibi bacaklarım olmasa da böyle de değildi. Dediğiniz gibi bırakınca sanırım daha çabuk kendilerini saldılar

Bir de bpd yani kafa çapı 10 gün geri çıktı küçükmüş genetik olabilir dedi ama bilemedim ona üzüldüm biraz. Hey kontrolde bir şey çıkıyor bağırsak parlaklığı vardı o azalmış şimdi de bu çıktı

Geçmiş olsun canım, parlaklık ya da büyüklük var diyerek başlayıp herşeyi ile yoluna giren çok hamilelik var. İnsan tabi evlat konu olunca her ihtimal aklına geliyor. Kalbini ferah tut önemli birşey olsa mutlaka doktor yönlendirdi. Kısa sürede güzel haberler alırsın inşallah

Eger ince alirsan neden sicak olsun
Bursa zaten cok sicak ve nemli cocuk isilik olur
Eldivenli patikli incecik kiyafetler var onlardan alirsin

1000gr dogmus ama dogduktan sonra kilo kaybediyormus
Ev tasimis 1 hafta sonra dogum olmus nasil oldu anlamamis hergun biraz gormesine izin veriyolarmis yurtdisinda yasiyor bildiklerim bu kadar insallah saglicakla alir kucagina
Çok üzüldüm yaa Inşallah bebek hemen toparlar da sağlıcakla kucağına alır annesi. Rabbim tüm hamilelere vaktinde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrularını.

agustos annelerinden biri 28 haftalik dogum yapmis inanilmaz korku sardi beni benim ilk cocukta 34 haftalik dogdu ama 28 hafta da daha minnaciklar ya
Grupta bir anne vardı okuyordum hep hastanede kalıyordu acaba o mu? 28. Hafta tam prematüre sınırı inşallah çabucak toparlar bebiş.

Grupta bir anne vardı okuyordum hep hastanede kalıyordu acaba o mu? 28. Hafta tam prematüre sınırı inşallah çabucak toparlar bebiş.
Yok tatlim o degil
Bunun biseyi yokmus 2 hafta falan once kontroldeymis sonra evi tasimis
Bi gece sancilari olmus sabah hastaneye gitmis açılması sancisi varmis hemen dogmus bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…