2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sorma canım yaa ben de çok korkuyorum inşallah normaldir herşey yolundadır yine de ikinci Bi göz görsün istiyorum başka doktora da görüneyim

Için rahat edecekse git canım bu stresle de yaşanmaz doğuma kadar

İlla 10 lu takım olacak diye bir şart yok tabiki bir 5 li bir süslü takım bir de pijama takımı koyuyorsun bence normal bir de çocuğa göre ihtiyaç değişiyor kimi çocuk kaka yapıyor taşıyor veya kusuyor felan ihtiyaç oluyor kimi çocuk da eve gelene kadar kaka bile yapmıyor gerek olmuyor yine de hazırlıklı olmak en iyisi ben de üç tane 10 lu bir tane 8 li bir tane de isimli 5 li hastane çıkışı almıştım ama evde kullanırım diye öyle çok almıştım hastaneye 3 ünü götüreceğim ama battaniyelerini götürmeyeceğim sadece bir ince bir kalın battaniye koyacağım kendime de bir takım gecelik bir takım pijama götüreceğim yeterli olur

O kadarcıktan kilo alırım bişi olmaz

Doktor olumsuz konuşmamış için ferah olsun inşallah bir şeycik olmaz

Sorma canım yaa ben de çok korkuyorum inşallah normaldir herşey yolundadır yine de ikinci Bi göz görsün istiyorum başka doktora da görüneyim
Inşallah her şey yolundadır. Git tabiki en iyisini yaparsın için rahat eder.

Ben kızımı doğurduğumda kaKasını yapmadan taburcu etmemislerdi

Bebeğin böbreği mi doğuştan börek sıkıntısı olan çok bebek var ama dogduktan sonra bakılır genişleme damarlardan kaynaklı olabilir ona çözüm buluyorlar belkide yanlış gözükmüşte olabilir ileriki haftalarda belli olur ya da doğumdan sonra ultrason yaparsınız

Ne zaman belli olacak sağlıklı olsun da nasılsa alırsın annesi daha 3 ay var
4 aylıkken erkeğe benziyor dediler. Gecem ay kıza benziyor dediler. Salı günü gittim. Bacağının arasını gösterdi kınık bir çıkıntı vardı. Kordon değilse bu pipi dedi. Kesin diyemedi yani. Sıkıntı olmazsa özele gideceğim inşallah. Benim bebe de mi sorun var yoksa devlet hastanesi diyemi böyle bilemedim

Için rahat edecekse git canım bu stresle de yaşanmaz doğuma kadar
Gidicem çok stres oldum şimdi kızkeiardrşimşe görüştüm oda yenidoğan hemşiresi kendi doktoruna soracak ama diyoki hemen hemen çoğu bebekte oluyor dedi bilemedim yinede içim tam rahat etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…