2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu haftaları ay olarak hesaplamak beni deli ediyor her ayı 4 hafta hesaplasak da hesap tutmuyo gecen doktoruma sordum onlar bazi aylari 4 bazi aylari 5 hafta hesapliyolarmis şu çizelgelerden bahsetti bana ben de onlara bakarak soyluyorum artik siz nasil hesapliyosunuz

Eklentiler

• Screenshot_20210528-141303_Gallery.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 72
Yaa sorma ben de selülit degilde gögüslerimde catlama oldu cok da buyumediler sadece 2 kilo aldim ama niye boyle oldu hic anlamadim onceki dogumumda hic olmamisti
Demek ki ikinciler boyle oluyo

Ben ilk hamileliğimde bunun hesabını bulmuştum. Hatta orda topic sahibi bendim ilk sayfaya yazmıştım. Dur bulup atıyım buraya

KÖTü birşey çıkmaz bundan emin ol eşimde de doğuştan varmış böbrek kanalında darlık çok sonra farkedilmiş şimdi ultrasonlar ile anne karnında anlayıp müdahale ediyorlar ben böbrek sorunu olsa bile bunun down ile ilişkili olduğunu düşünmüyorum tek başına bir teshis değildir doktor söylemiş ama önemsememiş ultrasondan da öyle gözükmüş olabilir doktorlar çok metaklı herşeyi söylemeye bana kalırsa bekle derim bariz bir genişleme oluyor mu diye varsa imkanın git bakıl kafan rahat etsin

Ben de bu tabloya göre 5 ay bitti 6. Aya girdik diyorum, net bi 5 aylık 6 aylık diyemiyorum. Daha 6. Aya yeni başladık sonuçta 6 aylık sayılmayız ama cidden sinir bozucu

Yaa sorma ben de selülit degilde gögüslerimde catlama oldu cok da buyumediler sadece 2 kilo aldim ama niye boyle oldu hic anlamadim onceki dogumumda hic olmamisti
Demek ki ikinciler boyle oluyo
Aslında tam tersi vücut artık alışık diye düşünüyordum, buna hiç hazır değildim, gögüslere de hazırlıklı olayım bu durumda sağlık olsun artık

Bende bununla hesapliyorum en mantikli bu geldi yoksa kafam karisiyor

Ben SAT üzerinden standart ay hesabı yapıyorum. Şu an sorana 6 aylık diyorum, 15 gün sonra da 6bucuk aylik derim

Hesap şundan karışıyor. Gebelik normalde 280 gündür. 30 gün*9 ay=270 gün+10 gün=280 gün 9 ay 10 gün demek buradan geliyor.
Ama biz hafta olarak bakarsak 7 gün*4 hafta=28 gün ediyor. Her ay toplamda 2 veya 3 gün kaybediliyor bu hesaplamayla. (31 çeken aylar da var.) Zaten bu hesapla - yani 280/28=10 ay- hamileliklerimizin toplamda 10 ay sürmesi gerekirdi

ben uygulamalardan kaç gün oldu diye takip edip 30 a bölüyorum son adet tarihine göre de bakılabilir ama orada ayın 30-31 çekmesinden birazcık farkedebilir

Doktorum hamilelik 10 aydır diyor bu yüzden :)

Ben çatlak için yağ sürerken göğüse de sürüyorum hatta üst kolumun ic kısımlarına, kalça ve üst bacaga da sürüyorum, ablamin kollari bile çatlamıstı çünkü
Karnım çatlamasin da goguslere raziyim ben
Sonucta bikini icinde bi karnim gozukuyor goguslerim degil

Benimde üst bacaklarımda inanılmaz selülit oluştu çok moralim bozuk.
Son 4 yıldır réformer plates yapıyordum, bırakıp hamile kalınca kendilerini saldılar sanırım:)
Umarım doğumdan sonra sporla ve diyetle toparlariz.

Kızlar Bursada yaşıyorum kafam karışık üç takım üst almak istiyorum içinin zıbınınn yarım kol mu alsam kısa kol mu birde eldivenli mi olsun üstü ayakları patikli mi eylül de eldivenli patikli tulum alsam sıcak mı olur çünkü kendinden eldivenli olanlar kullanışlı tek eldiven almıştım ama sürekli çıkıyor iç zıbın iki tulum birde alt üst almak istiyorum tabi iki de tulum içi zıbın

Misal bunlar gibi daha önce kullandığım içşn çok kullanışlı ama sıcak soğuk olayı kafamı karıştırıyor pamuk bunlar zaten ama kısa birşeyler almak mı lazım yeni doğanların ısısı ilk bir kaç gün düşük oluyor almışken eldivenli patikli olsun istiyorum kendinden

Eklentiler

• C46621A8-ACA0-4D5C-B8F1-B5E5F8FC2BA1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 3B31C8C9-7091-4F0D-A949-AFFF76677523.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 56
Ya evet bende dünden beri araştırmadığım şey kalmadı kardeşim hemşire kendi doktorlarına da sordurdum ciddi bişey değil demişler yüzde 80 anne karnında normale dönüyor diyorlar. Tabi doktor yüzde 1 lik bir ihtimali bile söyleyince çok korktum. Yinede Bi doktora daha gideyim hafta içi. Normal doktora da devam edince hep sorarım bakalım ilerliyor mu kapanıyor mu diye

Aynısını bana da dediler 5 mm ymiş.Ama sorun değil takip edelim dediler.Doğunca ilk kakasını yapınca düzelir dediler.Maximal sınırdaymış patalojik olarak sorun değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…