2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de onu dusundum ama birkac gun surmemis ki aksam olmus sancisi sabaha dogum yapmis
Avrasya Köprüsü'nü geçene kadar doğuran kadın gibi. Eşim "a bak doğum ne kolaymış" dediğinde, "o bir istisna zaten o yüzden haberini yapıyorlar." demiştim.

Hayırlı aksamlar. Size başına geleni anlatmak istiyorum. Çünkü şaşkınım. Bugün 6 gibi köyü bir idrar yaptım. Belki geçicidir deyip ikinci yaptigimda çok kötü kahverengi bir idrardi. Acile gittik. Bebek iyi. Idrar tahlili verdim. Idrarimda kan var varmış. Değeri 864. Doktor yatırayım dedi. Başka yolu yoksa yatırın dedim. Kan istedi kan sonucuna göre karar verelim dedi. Kan sonucu bekliyorum şimdi. Eve geldim ne olur ne olmaz diye çanta hazırlıyorum.

Çok geçmiş olsun haber verin lütfen durumunuzu umarım herhangi bir sorun yoktur

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin

Enfeksiyon vardir ya da bobreklerde kum falan endiselenme lutfen ne guzel erkenden gitmissiniz insallah kotu bisi cikmiycak haberdar et bizi yaz mutlaka

Çok geçmiş olsun. Kan sonucunuz çıkınca haberdar edin bizi de.

Çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır muhtemelen antibiyotikle çözülecek bir durumdur. bizi de mutlaka haberdar edin

Canım Rabbim şifalar versin inşallah kötü bir şey cıkmaz bir serumla atlatırsın.

Çok geçmiş olsun

kızlar 24+5 günlük hamileyim ve CRP 24.2 çıktı dr 1000 mg lık antibiyotik verdi idrar yaparken yanma var ağrı var aynı durumda olup antibiyotik kullanan var mı?
Benim covidden dolayı önce 20 küsür çıktı hemen enfexia 500 mg verdiler tabi ben direndim içmedim bir gün sonra mecbur korktum ictim ona ragmen 2 gün sonra ki kontrolde 50 küsüre çıktı crp. Benim ki 1 haftalık içiyorum bakalım hala.

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda geçer

Geçmiş olsun benimkine idrar yoku enfeksiyonu dediler augmentin 1000 mg verdi dr enfeksiyon çoğalır korkusuna dün içtim bakalım bşy olmaz inşallah

Geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz? İlaçla kolayca geçecek bişeydir muhtemelen haberlerinizi bekliyoruz

Canim naptiniz bir sorun yoktur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…