2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benmde 22 hafta ve 9 kilo aldım. Tatlı hamur işi ekmek yemiyorum 5te akşam yemeği yiyip bidaha bişey yemiyorum fln baya aç uyuyorum yAni ama manasızca kilo alıyorum selülitlerimde arttı üzülüyorum

Hayırlı günler. Kan sonucum iyi cıktı.o yüzden yatırmadı. Ama hafta ici mutlaka bir urolojiye git. Muhtemelen taş düşürüyorsun yada kum döküyorsun buda senin için riskli bir durum dedi doktor. Çarşamba gününe randevu aldım. Onu bekliyorum. Biberlerimde ağrı yok taş düşünsem mutlaka agrım olması gerekmiyormu.

Ben de 49 kiloydum şimdi 22.haftams giriyorum 57 kiloyum selülit yoktu bende ama maalesef bende de arttır

Geçmiş olsun benimkine idrar yoku enfeksiyonu dediler augmentin 1000 mg verdi dr enfeksiyon çoğalır korkusuna dün içtim bakalım bşy olmaz inşallah
Teşekkür ederim sana da cok gecmis olsun. Inşallah bir şey olmaz içini ferah tut. Enfeksiyonun artması daha tehlikeli bir durum bende mecbur içtim valla elimizden bir şey gelmiyor ki başka.

Kızlar bu covid beni bitirdi yemin ederim ya 2 gün sonra karantina dönemi bitiyor ama bende bittim. Teste daha erken gitmiş olsam şimdiye bitmişti tabi.

Psikolojik olarak yıkıldım artık içimde hep bir erken doğum korkusu var. Belirtilere bakıyorum hep doğum belirtileri gibi ama hastalıktan da oluyor olabilir antibiyotik alıyorum yan etki yapıyor olabilir ne düşüneceğimi şaşırdım. Tecrübeli anneler doğum sancısı ilk başlarda nasıl oluyor nasıl anlarız?

Ben bir kaç gündür makatta biraz baskı hissediyorum. Demir ilacı kabızlık yapıyor normalde ama 2 gündür bağırsak hareketlerim çoğaldı, karnım kasılıyor ama cok öksürüyorum ve nefea darlığım var o yüzden de olabilir. Bir de ara ara karnım ağırıyor ne düşüneceğimi şaşırdım uykularım kaçtı artık. Uzun oldu kusura bakmayın

Arkadaşlar aranızda omega kapsülü kullanan var mı ? Malum balık yiyemiyoruz mevsiminden dolayı. Çok çeşit omega var güvenilir olan bir şey araştırıyorum sizede sormak istedim

Arkadaşlar aranızda omega kapsülü kullanan var mı ? Malum balık yiyemiyoruz mevsiminden dolayı. Çok çeşit omega var güvenilir olan bir şey araştırıyorum sizede sormak istedim
Merhaba ben balik hic yiyemedigim icin doktor regula gyn 3 adında bi omega3 önerdi adını yanlış hatırlamıyorsam. Benim elimde ocean omega3 vardi epa ve dha orani biraz daha yüksek diye ona başladım. 10. Haftadan beri devam ediyorum, doktor doguma kadar devam dedi

Omega3 kullanacak arkadaşlar kapsülün balık karaciğerinden elde edilmediğinde emin olun, karaciğerde çok yüksek oranda A vitamini olduğundan gebelikte asla önerilmiyor bebeğin beyninde gelişiminde cok kötü sorunlara yol acabiliyor. İyi bir marka omega3 genelde balığın sırt kısmından balik jelatininden üretiliyor. Karaciğerden üretileni çok duymadım ama yine de aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Ben ocean ı sordum firmaya ve araştırdım yağlı balıkların sırt kısmından elde ediliyormus

Geçmiş olsun taş ya da kumda ağrı ve idrar yaparken de sanki cam kırığı çıkıyormuş gibi bir his oluyor ama farklılıkta gösterebilir bu durum.. hiç endişelenme .. ne ilaç verirse versin bu durum bazen kronikleşiyor bende öyle mesela sürekli var kabullendim artık Allaha emanet.. ama günde üç litre içiyorum su bir bardak az içsem yanmam oluyor.. ama benim onun dışında belirtim yok ..

Merhaba ben de kullanmayı düşünüyorum Nordic naturals prenatal DHA yı buldum , norveç temelli ..onu almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim sana da cok gecmis olsun. Inşallah bir şey olmaz içini ferah tut. Enfeksiyonun artması daha tehlikeli bir durum bende mecbur içtim valla elimizden bir şey gelmiyor ki başka.
Aynen bende enfeksiyondan korktuğum için erken doğum olur falan diye içtim bakalım çok uyku yapıyor bu hap bende

Çok geçmiş olsun tekrar. Kumdur diye düşünüyorum ben.

Ben de onu dusundum ama birkac gun surmemis ki aksam olmus sancisi sabaha dogum yapmis
TAbi on cm açılmasada o kadar kiloya doğar engellenemezde muhtemelen mutlaka sebepler vardır bundan sonrası için hayırlısı olur inş bitşey doğumu başlatmış belki plasenta kaynaklı olabilir

Mazef geçmiş olsun canım. Sık sık kum döktüğüm için sana en büyük tavsiyem bol bol su iç. Bu arada taş idrar kanalına inmişse böbrekte ağrı olmaması normal. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Kirazlar oldu sabahları aç karnına kiraz ye derim bol su iç limon sarmısak ve kekik çayı doktorlar izin verirse komple kan yaptığımı bilirim ben onun için suyu ihmal etmem hatta ramazznda bunun için hiç ilaç içmedim ama ben her kiraz mevsiminde bir kasa hususi kiraz yerim en iyi kan inceltici ve kan temizleyicidir

Kekik çayı gebelikte cok riskli, adet söktürücü özelliği olduğu icin tavsiye edilmez

Şimdi okudum ben de, demek ki geçmeyen kasılmalarımız olursa ihmal etmeyeceğiz hiç
Muhtemelen sancı olmamıştır öncesinde çok harfket etti acaba dogum mu kolaylaştı fşyeceğim ama yetersizdir plasenta ömrünü doldurup doğumu başlatmıştır ya da bir çok sebep bu ara yalancı kasılmalar olur panik yapmamak gerek acaba rahim ağzı ölçümü yapılmış mı öncesinde sinyal vermiş olabilir rahim ağzı yetersizliğinde rahim ağxı kolayca açılıp doğum oluyor bu böyle bir durum da olabilir çok panik olmamsk gerek benim 20. Haftada beş cm di 24 de sormadım ama sıkıntı olsa zaten söylerdi çok ayakta kalınca hafif sertleşme başladı bende normaldir muhtemelen sizde yine takip edin ama sancı vb şeyler artık olur bu haftalardan sonra ayırt etmek gerek

Kekik çayı gebelikte cok riskli, adet söktürücü özelliği olduğu icin tavsiye edilmez
Sadece tansiyon yğkseltiyor biliyorum geçen bende idrarda sızı olmuştu ben içtim antibiyotiklerin etkisi kadar zarar vermeyeceğini düşündüğüm için ben bitkisel şeyler kullanıyorum sadece ada çayı içmiyorum bakıldığında maydonoz limon soğan kür halinde kullansan bunlarda zarar vefir ben iki sefer kekik demleyip içsem hemen etkisi oluyor faxlasını içmiyorum sızıyı kesiyor bu korkuları ilaç dünyası oluşturduğunu düşünüyorum daha zararlı şeyler içirmek için yıllardır antibiuotik içmedim allah içşrmesin antibiyotikte içsek çok su içmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…