2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aminn canım Allah razı olsun

Kendinizi sakin tutmaya çalışın dua edin bol bol bunun için. Hamilelik psikolojisi gerçekten zorluyor insanı. Daha hassas oluyor ve korkuyor insan. Siz tecrubelisiniz, daha iyi bilirsiniz. Dikkatinizi başka şeylere yönlendirin ki hem bebeğiniz hem de çocuklarınız etkilenmesin.

Doğum sonrası sadece bebeklerin durumunu paylaşmayalim, eski halimize dönmek için birbirimize uyguladığımız yöntemleri de anlatırız
Ya aslında ben eski halime dönmek istemiyorum çünkü yiyip yiyip kilo alamıyorum hayatım boyunca 50 kilo olamadım 48dim hep doğuma kadar biraz daha alırım ama doğumdan sonra hepsi gitmesin diyorum 55 de kalayım

Ya aslında ben eski halime dönmek istemiyorum çünkü yiyip yiyip kilo alamıyorum hayatım boyunca 50 kilo olamadım 48dim hep doğuma kadar biraz daha alırım ama doğumdan sonra hepsi gitmesin diyorum 55 de kalayım
Yok yok selülitler şu an benim takıntım kilo konusunda geçen defa kırkım çıktığında kilo vermeye başladım, 6 ay sonunda hamilelik öncesinden bile daha zayıftim. Bunda da inşallah emen bir bebek olur da yine rahat kilo verebilmenin sefasını yaşarım yiyip yiyip kilo alamamak nasıl bişey hiç yaşamadım

Aslında çok güzel bişey yiyip yiyip kilo alamamak ama ben zayıf pek sevmiyorum biraz kilo yakışıyor bana hani sabit 55 de kalırsam çok mutlu olucam selülit için bende muzdaribim bende de çıktı artık ne yaparız bilmiyorum ama kahve telvesi iyi geliyormuş onu duymuştum deneyebiliriz

Hamileliğin başından beri 8 kilo aldım sanırım, selülit de var. Çok takılmıyorum aslında kilo, selülit falan. Doğumdan sonra spor yapmaya vakit bulursam toparlarım inşallah. Ben iştahımın açılmasına, abur cubur düşkünlüğümün artmasına üzülüyorum. Sağlıklı beslenmediğimi düşünüyorum. 1,5 aydır evdeyim, can sıkıntısından kendimi yemeye verdim. Sürekli buzdolabının önündeyim

Kuzum ben cok agir pihtilasma hastasiyim oyle ki hem tasiyicilik hem genetik butun genlerim de mutasyon var
Simdiye kadar hic dert etmedim bişi olursa diye dusunmedim kan sulandirici kullaniyorum kan ilaclarimi da simdiye kadar da bi sorunla karsilasmadim
Valla su an evden disari adim attigimda arabanin bana carpmayacaginin garantisi yok
Rabbim kanser gibi dermani olmayan dert vermesin hic dert etme

Sorun olmamasına çok sevindim Allah hepsine sağlık sıhhat versin bende 21+6 yım haftaya takip için tekrar gidicem ölçsün doktor bakalım inşallah ilerlemez benimde
Inşallah ilerlemez sağlıkla kucağımıza alırız inşallah içiniz rahat olsun 5 mm sorun değilmiş iki doktor da öyle dedi bana

Her zaman agrili olmaz taş dusurmek canim sen bol su ic hicbir seyin kalmaz allahin izniyle cok sevindim ciddi bir sey olmamasina

Çok çok geçmiş olsun haklısın canım bugün birden dr diyince ufak çaplı bir şok ve üzüntü oldu. Toparladım şimdi düşünmüyorum. Pozitif olmak hem bana hem cocuklarıma iyi gelecek tek sey. Enerjimi yüksek tutucam dediğin gibi Rabbim dermansız dert vermesin

Ana ogunler az geliyor olabilir mi? Benim ne zaman karnim doymazsa atistirma istegim artar cunku Bir de abur cuburlari eve sokmamak en iyisi. Ya da evde kendimiz yapip yesek bile daha iyi olabilir. Yine de cok dert etme derim, kimse bu donemi kusursuz gecirmiyor

Yani başlamak lazım geçen sefer 32.haftadan sonra kullanmıştım ama bu sefer karnım önde gidiyor snki 28-30 haftalık bu sefer şart gibi

Ana öğünleri iyi yapıyorum ama sürekli yemek yeme isteği var içimde. Aç olduğum için değil de istediğim için yiyorum Evlenene kadar evime abur cubur sokmazdım, kendim kek kurabiye yapar onları yerdim tatlı isteğimde ama eşim çok seviyor ve sürekli alıyor. Ben de yemeden içmeden duramıyorum. Dediğin gibi kimsenin kusursuz geçmiyor ama ne biliyim yine de takılıyor kafama biraz.

Yani doktoruna sorup kullansın herkes ben bazı günlük kullandıklarımı sormadım sorduklarım oldu ben kekik kimyon tarçın yemeklerde kullanıyorum dereotu maydonoz bende bir çok yemeğe çorbaya giriyor onun için onları sormadım mesala şimdi zaten hazır çaylar var onların dozu belli onlardan kullanmak gerekir süt çayı getirmişti almanyadan hazır sallama anasın kimyon rezene bn birgün bunları karıştırıp yaptım artık anason zannımca fazla olmuştu uyku basmıştı gözüm kapanıyordu eşim gelene kadar kendimi zor tuttum bir aylıktı bebek ağlar duymsm diye endişelenmiştim benzer sallamalar baktım türkiyede yok sonrasında ayarladım ama öyle bir deneyimim olmuştu

Amin Evet iki tanıdığımda aşırı depresif durumlar oluştu ağrı sızıdan ziyade psikolojik olarak bitiktiler bu hastalık nasıl birşey ise sanki psikolojik bir silah biyolojik olmak yanında hayırlısı ile düzelirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…