- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.761
Ha yok canım yemeklere ben de katıyorum arada maydonoz falan da yiyorum da demleyip cay seklinde içmek tehlikeli kekik onu biliyorum çünkü görümcem derdi ki adetim gecikince bir cag bardağı kekik çayı içerim akşamına kesin ader olurum, ona o kadar etki ediyo mesela ben cok korkarim o yüzden kekikten gebelikte. Gebelik olmasa korkmam tabi o bahsettigin cay benzeri bende de var emzirme döneminde kullancam insallahYani doktoruna sorup kullansın herkes ben bazı günlük kullandıklarımı sormadım sorduklarım oldu ben kekik kimyon tarçın yemeklerde kullanıyorum dereotu maydonoz bende bir çok yemeğe çorbaya giriyor onun için onları sormadım mesala şimdi zaten hazır çaylar var onların dozu belli onlardan kullanmak gerekir süt çayı getirmişti almanyadan hazır sallama anasın kimyon rezene bn birgün bunları karıştırıp yaptım artık anason zannımca fazla olmuştu uyku basmıştı gözüm kapanıyordueşim gelene kadar kendimi zor tuttum bir aylıktı bebek ağlar duymsm diye endişelenmiştim benzer sallamalar baktım türkiyede yok sonrasında ayarladım ama öyle bir deneyimim olmuştu
Artislerde var bir ara habire konuşuluyordu komedi yaEvet kesinlikle biraz yatkınlık, benim annemde de var selülit ve pandemi öncesi bir saatten fazla tempolu yürüyüşle işe gelip gidiyordum, pilates de yapıyordum ama yine de vardıbelki çok sağlam spor ile önlenebilir ama onu da kesince hemen geliyor işte. Anadolu kadını genetiği
Illa takacak bisey buluyoruz. Gecen kontrolde bebisin kilosu 2 gun geri cikti, vallahi baya vicdan azabi cekiyorum arada kotu mu besleniyorum napiyorum diye. Elde degil.Ana öğünleri iyi yapıyorum ama sürekli yemek yeme isteği var içimde. Aç olduğum için değil de istediğim için yiyorumEvlenene kadar evime abur cubur sokmazdım, kendim kek kurabiye yapar onları yerdim tatlı isteğimde ama eşim çok seviyor ve sürekli alıyor. Ben de yemeden içmeden duramıyorum. Dediğin gibi kimsenin kusursuz geçmiyor ama ne biliyim yine de takılıyor kafama biraz.
Cidden insanı psikolojik olarak bitiriyor. Hele ki nefes darlığı benimki kadar kötü olanlar eminim ölüm korkusu yaşamıştır. Hamile olunca daha zor gerçekten insan kendini geçiyor bebek için korkuyor. Herkes en kısa zamanda atlatır inşallah.Amin Evet iki tanıdığımda aşırı depresif durumlar oluştu ağrı sızıdan ziyade psikolojik olarak bitiktiler bu hastalık nasıl birşey ise sanki psikolojik bir silah biyolojik olmak yanında hayırlısı ile düzelirsin inş
kantoron içip adeti sökülmeyen oluyor iyi etki ediyormuş bilmiyorum bende idrar yollarımda iyi işe yarıyor hatta amaliyat olduktan sonra on günlük antibiyotik vermişti doktor ona rağmen idrarımdan kan geldiğini bilirim idrar yollarıma etkisi olmamıştı o zaman içmeye başlamıştım iki defa demlerim iki bardak içerim hemen etki eder çay olayınıda üçünün olduğu sallamalar ben kullanıyordum gaz için güzel etki ediyorHa yok canım yemeklere ben de katıyorum arada maydonoz falan da yiyorum da demleyip cay seklinde içmek tehlikeli kekik onu biliyorum çünkü görümcem derdi ki adetim gecikince bir cag bardağı kekik çayı içerim akşamına kesin ader olurum, ona o kadar etki ediyo mesela ben cok korkarim o yüzden kekikten gebelikte. Gebelik olmasa korkmam tabi o bahsettigin cay benzeri bende de var emzirme döneminde kullancam insallah
Korkma gebelerin çoğunda varis tipi pıhtılaşma oluyor o morluklar ondan olduğunu düşünmüştür kan sulandırıcı verirler bebek ve senin için iyi olur daha önceki gebeliğimde ebe sormuştu varis oluştu mu var mı diye ama kan yapmak için saraçoğlunun kürleri var onlara bak derim benim troidlerim normale dönmüş ramazanda bırakmıştım ilacı arada tahlil verdim üç ksürdü ramazandan sonra ilaca başlamadım bir hafta bekledim dedim tahlil yapayım üçün altındaysa hiç başlamıyayım 2.25 çıktı doktorda içme dedi benimki gebelikten dolayı seninki kaç şuan tshKızlar bugün troid için herzaman takipli oldugum dahiliye dr gittim. Tahlillerim sonucu cok bişey demedi ama hematoloji ye yönlendirdi. Kansızlık problemım var zaten senelerdır dr da ekranda görüyor bıde pandemi öncesi halsızlık ve arada morluk oluyo dıye gıtmıs yım, artık olmuyo ama dr dogum gelmeden ıyıce bir bakalım pıhtılaşma vs olmasın gibi bişeyler dedı. Azcık içime kurt düştü, zaten hassasım, diyorum Allahım korktuguma ugratma henuz 2 yasında ve 11 yasında iki çocugum daha var, karnımda da dogmamıs bebek ya bana bişey olursa diye. Kendim için hiç korkum yok ama onları yalnız bırakıcam düşüncesiyle gizli gizli ağlıyorum. Şu sonuclarım temiz cıksada içim rahat etse diyorum. Kusura bakmayın kimseyi üzmek istemiyorum ama kimseylede paylasamadım korkularımı
İnş hamilelik hormınları zaten kaygı yüklüyor insana korana birde gerçekten zor günler geçiriyorsunCidden insanı psikolojik olarak bitiriyor. Hele ki nefes darlığı benimki kadar kötü olanlar eminim ölüm korkusu yaşamıştır. Hamile olunca daha zor gerçekten insan kendini geçiyor bebek için korkuyor. Herkes en kısa zamanda atlatır inşallah.
Allah beterinden korusun ne diyelim bu da geçti çok şükür. Çok sağ olun destek oldunuz banaİnş hamilelik hormınları zaten kaygı yüklüyor insana korana birde gerçekten zor günler geçiriyorsun
Şekerini yükseltmeden ye gitsin boşver evde olup birşeyle uğraşmamak bile stres yapıyor daha doğrusu can sıkıntısı benim de eşim kuruyemiş çkolata yemese olmaz kızımıda alıştırdı arada şeker istiyor nazlanıyor unutturuyorumAna öğünleri iyi yapıyorum ama sürekli yemek yeme isteği var içimde. Aç olduğum için değil de istediğim için yiyorumEvlenene kadar evime abur cubur sokmazdım, kendim kek kurabiye yapar onları yerdim tatlı isteğimde ama eşim çok seviyor ve sürekli alıyor. Ben de yemeden içmeden duramıyorum. Dediğin gibi kimsenin kusursuz geçmiyor ama ne biliyim yine de takılıyor kafama biraz.
5 lere cıkmıs kı ilacımı bır hafta kullanamadım sadece. Tum gebelıklerde benım troidler berbat duruma geliyo. Yüksetti ilacı bakalım ne olacak.Korkma gebelerin çoğunda varis tipi pıhtılaşma oluyor o morluklar ondan olduğunu düşünmüştür kan sulandırıcı verirler bebek ve senin için iyi olur daha önceki gebeliğimde ebe sormuştu varis oluştu mu var mı diye ama kan yapmak için saraçoğlunun kürleri var onlara bak derim benim troidlerim normale dönmüş ramazanda bırakmıştım ilacı arada tahlil verdim üç ksürdü ramazandan sonra ilaca başlamadım bir hafta bekledim dedim tahlil yapayım üçün altındaysa hiç başlamıyayım 2.25 çıktı doktorda içme dedi benimki gebelikten dolayı seninki kaç şuan tsh
Başka bir tanıdık doçent daha var orada tayfun çok ona gideceğim sanırımEvet malesef bende şok oldum bugunden ıtıbaren gıttı artık
Ana öğünü de diğer öğünlere bölmen gerekiyormuş bana doktor söylemişti az sık yemek günde beş öğün dedi. Son 2 aydır yapıyorum işe yarıyor o yüzden abur cubur yemeğede gerek kalmıyor. Az sık yediğim için vücudumda toplamıyor bana kilo yapmıyor.çoğu zaman aç kalkıyorum. Özelliklede kahvaltıda . Belki 1 dilşm kepek ekmeği 1 yumurta yada 1 krep yiyorum. Ama çok fazla yediğimde akşama kadar sürekli açlık hissim oluyor ozamanda durmadan yemek yiyorum.Ana öğünleri iyi yapıyorum ama sürekli yemek yeme isteği var içimde. Aç olduğum için değil de istediğim için yiyorumEvlenene kadar evime abur cubur sokmazdım, kendim kek kurabiye yapar onları yerdim tatlı isteğimde ama eşim çok seviyor ve sürekli alıyor. Ben de yemeden içmeden duramıyorum. Dediğin gibi kimsenin kusursuz geçmiyor ama ne biliyim yine de takılıyor kafama biraz.
Çok geçmiş olsun canımHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.
Cok uzuldum canimHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.
Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah minik yavrumuz sağlıkla dünyaya gelir ameliyata ihtiyaç kalmazHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim "Ol" dedi oldu güzel kızın. Anne karnında da belki iyileşir ve ameliyata hiç gerek kalmaz. En büyük mucizelerimiz yavrularımız. Yaradana hiçbir şey zor değil. Kalbindeki sıkıntıyla dünyaya gözlerini açarsa da inşallah çok güzel geçer ameliyatı. Senin ve güzel kızının yardımcısı olsun RabbimHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Allah şifa versinHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?