2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ha yok canım yemeklere ben de katıyorum arada maydonoz falan da yiyorum da demleyip cay seklinde içmek tehlikeli kekik onu biliyorum çünkü görümcem derdi ki adetim gecikince bir cag bardağı kekik çayı içerim akşamına kesin ader olurum, ona o kadar etki ediyo mesela ben cok korkarim o yüzden kekikten gebelikte. Gebelik olmasa korkmam tabi o bahsettigin cay benzeri bende de var emzirme döneminde kullancam insallah

Artislerde var bir ara habire konuşuluyordu komedi yabacakları dolu çoğunun yabancıların şişmanlarında bile yok mutlaka onlar her yolu deniyor ama kese yapıyorum demişti biri yokmuş ayaklarında bende kese yaparım bacaklarımda görmedim birde derim değişik sert ve kuru ama çatlamada olmadı çok kuru olduğu için keseler kuru deriyi dökerim kışın yağ kullanırım daha çok sızlıyor çünkü bu ara banyo yapmaya bile üşenir oldum

Illa takacak bisey buluyoruz. Gecen kontrolde bebisin kilosu 2 gun geri cikti, vallahi baya vicdan azabi cekiyorum arada kotu mu besleniyorum napiyorum diye. Elde degil.

Cidden insanı psikolojik olarak bitiriyor. Hele ki nefes darlığı benimki kadar kötü olanlar eminim ölüm korkusu yaşamıştır. Hamile olunca daha zor gerçekten insan kendini geçiyor bebek için korkuyor. Herkes en kısa zamanda atlatır inşallah.

kantoron içip adeti sökülmeyen oluyor iyi etki ediyormuş bilmiyorum bende idrar yollarımda iyi işe yarıyor hatta amaliyat olduktan sonra on günlük antibiyotik vermişti doktor ona rağmen idrarımdan kan geldiğini bilirim idrar yollarıma etkisi olmamıştı o zaman içmeye başlamıştım iki defa demlerim iki bardak içerim hemen etki eder çay olayınıda üçünün olduğu sallamalar ben kullanıyordum gaz için güzel etki ediyor sütüm olduğu için açıkcası ne kadar etki ediyor anlamadım bebek çıktıktan sonra karnımda oluşan boşluk gaz ile doldu bir iki saat içinde ve uzun süre sürdü eski gazlı hayatıma dönmüştüm safra kesem olmadığı için gaz sorunum vardı ama bdbek bağırsaklara baskı yaptığı için olsa gerek o zaman aşırı gaz yaşamamıştım baktım çaylar beni rahatlatıyor kullandım rezene tek kullanıyorum şimdi arada bu ara meyve yefikten sonra fazlalaşıyor çünkü

Korkma gebelerin çoğunda varis tipi pıhtılaşma oluyor o morluklar ondan olduğunu düşünmüştür kan sulandırıcı verirler bebek ve senin için iyi olur daha önceki gebeliğimde ebe sormuştu varis oluştu mu var mı diye ama kan yapmak için saraçoğlunun kürleri var onlara bak derim benim troidlerim normale dönmüş ramazanda bırakmıştım ilacı arada tahlil verdim üç ksürdü ramazandan sonra ilaca başlamadım bir hafta bekledim dedim tahlil yapayım üçün altındaysa hiç başlamıyayım 2.25 çıktı doktorda içme dedi benimki gebelikten dolayı seninki kaç şuan tsh

İnş hamilelik hormınları zaten kaygı yüklüyor insana korana birde gerçekten zor günler geçiriyorsun

Şekerini yükseltmeden ye gitsin boşver evde olup birşeyle uğraşmamak bile stres yapıyor daha doğrusu can sıkıntısı benim de eşim kuruyemiş çkolata yemese olmaz kızımıda alıştırdı arada şeker istiyor nazlanıyor unutturuyorumvalla kaygı stres daha kötü yönlendireöiyorsan salatalık ye bir süre tutar seni bende de oluyor evde abur cubur yok salatalık yiyorum yada su içip geri dönyorum

5 lere cıkmıs kı ilacımı bır hafta kullanamadım sadece. Tum gebelıklerde benım troidler berbat duruma geliyo. Yüksetti ilacı bakalım ne olacak.

Herkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.

Ana öğünü de diğer öğünlere bölmen gerekiyormuş bana doktor söylemişti az sık yemek günde beş öğün dedi. Son 2 aydır yapıyorum işe yarıyor o yüzden abur cubur yemeğede gerek kalmıyor. Az sık yediğim için vücudumda toplamıyor bana kilo yapmıyor.çoğu zaman aç kalkıyorum. Özelliklede kahvaltıda . Belki 1 dilşm kepek ekmeği 1 yumurta yada 1 krep yiyorum. Ama çok fazla yediğimde akşama kadar sürekli açlık hissim oluyor ozamanda durmadan yemek yiyorum.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ... inşalllah gelişimini doğuma kadar tamamlar bütün sorunlar hallolur... Ama şunuda düşün doktorlar genelde olumsuz konuşuyorlar en kötüsüne hazır olman için. Belki durum o kadar kötü değil. Bak ablama kendi doktoruda ikili test azcık yüksek ama sorun değildemişti. Başka doktor abarttıkça abarttı mongol özürlü olucak bütün hayatın boyunca ona bakcan falan dedi bebek sağlam doğdu.İnşallah allah şifasını versin. Rabbim korusun melekleri...

Cok uzuldum canim
Kalp sorunlarinin erken teshis ameliyatlariyla cok cabuk cozulebildigini biliyorum keske hicbir sorun olmasaydi ama rabbim tedavisi mumkun olmayan dertler vermesin insaallah
Dusunsene down sendromlu olsaydi hayati boyunca senin yardimina korumana ihtiyaci olan ameliyatla duzelemiycek bir cocuk
Ama allahimin izniyle kalp ameliyati olur ve iyilesir hayatinin geri kalanini saglicakla gecirebilir
Rabbim yar ve yardimciniz olsun korktugunuza ugratmasin sizi insaallah dua edicem bol bol

Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah minik yavrumuz sağlıkla dünyaya gelir ameliyata ihtiyaç kalmaz rabbim şifasını versin

Inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim "Ol" dedi oldu güzel kızın. Anne karnında da belki iyileşir ve ameliyata hiç gerek kalmaz. En büyük mucizelerimiz yavrularımız. Yaradana hiçbir şey zor değil. Kalbindeki sıkıntıyla dünyaya gözlerini açarsa da inşallah çok güzel geçer ameliyatı. Senin ve güzel kızının yardımcısı olsun Rabbim

Allah şifa versin Dua edelim inşallah gelişimi güzel devam eder hepsi düzelir doktorlar olumsuz konuşmayı çok seviyorlar kendini yıpratma Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah Fetal ekoya sizi kim yönlendirmişti kalbinde parlaklık var diye mi gitmiştiniz öyle hatrlıyorum sanki bizimde kalbinde parlaklık var ama fetal ekoya yönlendirme yapılmadı

Kızlar size bişe sorucam ben bebeğin hareketlerini hep sağ tarafımda göbek deliği imzası yada tam altlarında hissediyordum iki gündür baya bikini bölgesinde hissediyorum siz nerde hissediyorsunuz bebek yukarı çıkması gerekmiyormu neden daha aşağıda hissetmeye başladım diye endişeleniyorum

Kızlar kac kilo aldiniz .açıkçası fazla yiyemiyorum bazı öğünleri atlıyorum. 3.5 4 kg arası aldim sanirim. Gerçi bn yüksek kiloda hamile kaldım. Doktor sıkıntı yok dedi.bebek normal kilosunda ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…