2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oarlaklık önemli değil sonradan geçebilir de geçmeyebilirde dedi çocuk kardıyoloğu.başka sorunlar var radyolog yönlendirdi.

Allah sifa versin. Ayni sekilde bana da doktor kalbinde parlaklik var dedi. Ama bi yere yonlendirmedi

Cok gecmis olsun dualarım sen ve bebisinle insallah ameliyatlara gerek kalmaz saglicakla gelir

Parlaklık konusu genellikle geçici olabilir tabi yine kontrol altında olması gerekiyor sanırım. Bizimde bağırsakta vardı parlaklık 7/8hafta önce geçen gün gittiğimizde normal dedi doktor düzelmiş parlaklık

Suan bebegin sabit bi durusu yokki yeri genis olduğu icin heryerde hissedebilirsin. Ayakları asagidadir kafası yukardadir kafana takma bence

Hiç endişe etmeyin benim bazen kasığımda bazen göbek deliği civarında oluyor. Artık büyüyorlar belki eli ayağı ordadır duruş olarak siz öyle hissedersiniz. Benimde hep farklı farklı yerlerde oluyor daha yeni kontrol edilmişti makat geliş pozisyonundaymış benimki.

Ben dün tartıldım 4 kilo almışım toplamda. Covid döneminde bende biraz az yedim ama 2 hafta önceyle aynı kilom. Bundan sonra toparlarız daha düzenli yeriz.

Çok geçmis olsun biz normal agrilarımıza dayanamazken şuan yaşadığınz çok zordur kesin Rabbim şifa versin.bende ara ara acayip nefes darlığı yaşıyorm herdefasnda acaba covid mi oldm korkusu basıyor vallasizde en çok şüphelendiren durumneydi? Yani artk iyi degilim covid testi yaptırmalym sür3ci nasıldı

Çok teşekkür ederim çok şükür atlattım sadece öksürüğüm kaldı ama çok acı çektim gerçekten. Benim ilk şüphem ciğerlerimin acımasıydı, sanki böyle çok koşup da durunca nefes alırken icimiz acır ya öyle ciğerim acıyordu. Sonra 2 gün hicbir şey hissetmedim her şey normaldi. Zamanla öksürmeye başladım ciğerden geliyordu öksürük. Bir gün iyi bir gün kötü oldum. Sonra eşimde hasta oldu annem de öyle olunca test yaptırmaya karar verdim. O zamana kadar sırt ağrısı ve cok fazla öksürük vardı. Asıl her şey testten sonra başladı nefes darlığı ateş ağrı acılar hepsi.

Sağlık olsun . Bi saglik sorunu yokya şükür .minyon olsun varsin

Ben 7-8 kg aldım ve bebek olmasi gerekenden biraz zayif
Ortalama değerde kalıyorsa zayıflığını çok takma bence. Benim dün kontrolüm vardı, 5 gün geride 5 gün ileride çok farketmiyor dedi doktor. 4 gün ileride çıktık ve eğer gelişimi çok önde giden bir bebek olursa anne de şekerden şüphe ederiz dedi doktor. Zaten sonunda hepsi genlerde ne varsa o oluyor

Şuan her yerde hissediyorum yerleri boyutlarına göre geniş olduğu için muhtemelen.. özelliklede idrar torbama vuruyor aşağıda gibi hissediyorum çoğunlukla

İNŞ zamanla düzelen bir durumdur kalp delikleri bile zamanla geçiyor rabbim şifasını verir inş şifasız tedavisiz dert vermesin sıkma canını sonuçta düzelecek durumlarsa kolayca düzelir inş zorluğu olmaz rabbim yardımcınız olsun

Tabi genetik çok önemli bi faktör. Bu zamana kadar bizim de 4-5 gün ilerde çıkardı ayrıntılıda bir hafta geri çıktı ama organları vs hersey güzel normal olunca ben de takmadım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…