2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Endişe yapma bebek paralel duruyordur ve ayaklarını orda hissediyorsundur ayaklarını açıp kapatıyor bende midemin altında bazen kasık bölgemde hissettiğim oluyor tekmenin nerden geleceği bilinmez

Tabi genetik çok önemli bi faktör. Bu zamana kadar bizim de 4-5 gün ilerde çıkardı ayrıntılıda bir hafta geri çıktı ama organları vs hersey güzel normal olunca ben de takmadım pek
Yok canım ilk kızım hep bir hafta gerideydi, ondan ben çok önemsemiyorum önde olmuş geriden gelmiş. İki ay önceki kontrolde gerideydik, bu kontrolde değişmiş. Sağlıkla gelsinler yeter.dogduktan sonra herşey değişiyor zaten

Canım Rabbim Şafi ismiyle şifalandırsın inşallah

Dün dr gittiğimde bası asagıda ayaklar yukarıdaydı ben heo göğüs altında hissediyorum tekmeleri. Senınkıde kafası yukarıda ise ondan asagı vuruyordur canım, küçük tekmeler mesaneye

Arkadaşlar merhaba. Erkek bebwk için vajinal fitil kullanın demişler önceki konularda. Vagi flora da söylenen fitillere girer mi

Arkadaşlar merhaba. Erkek bebwk için vajinal fitil kullanın demişler önceki konularda. Vagi flora da söylenen fitillere girer mi
Valla tesadüf mü bilmem ben hamile kaldığım ayki son adetimde vajinal enfeksiyon icin fitil kullandım iki tane, bide antibiyotik falan. Erkek bebek bekliyorum. Bi katkısı olursa diye yazdım

Ben hiç kilo almadım hala aynı kilodayım buna rağmen gebelik şekeri çıktı dahiliye doktorum insülin başladı ve bebeğim haftasına göre gidiyor suyu da normal ama genetik sağolsun baba tarafım komple şeker hastası. Başından beri diyetle ilerledik kilo almamam gerekiyordu ne dediyseler yaptım ama bazı şeylerin önüne geçemedim. Hamileleğin başından beri yiyemediğim tatlıları çikolataları hala yiyemiyorum ama sağlık olsun oğlumun keyfi yerinde olsun yeter bana şurada kaç haftamız kaldı

Bazen öyle bir güm güm tekmeliyor ki, resmen o anda çişim geliyor.
Ahahah aynen
Bende erkek bebek bekliyorum ilk kez böyle bir şey duydum ama bende enfeksiyon dan dolayı hap kullandım üç gün kullan demişti doktor alakası varmı bilemem birde tam yumurtlama günüme denk gelmişti o gün .. özellikle değildi ama kısmet ..

Merhaba kızlar acaba aramızda 7 aylık hamileyken otobüs yolculuğu yapan var mı varsa nasıl geçti yolculuğunuz zorlandınız mi ? Memlekete gitmeyi düşünüyorum tabi gidişim 6 aylık gelişim ise 7 aylık olacak bir ay kalmayı düşünüyorum o yüzden merak ettim biraz korkum var 7 aylıkken gelsem çok mu kötü olurum diye sizlere de danışmak istedim

Kısmetse haftaya biz de tatile gidecegiz. Doktor araba ile gitmemiz durumunda 2 saat ara ile mola önerdi. Eğer otobüste bu mola fırsatınız olmazsa kan dolaşımı için gidiş yolunda da mutlaka otobüs içinde yurumenizi tavsiye ederim. 7 aylık ve 8 aylık yolculuk yapan arkadaşlarım vardı, sıkıntı yasamadilar. Ama tabi öncelikle doktorunuzdan görüş olmakta fayda var. İyi yolculuklar

Arkadaşlar aranızda omega kapsülü kullanan var mı ? Malum balık yiyemiyoruz mevsiminden dolayı. Çok çeşit omega var güvenilir olan bir şey araştırıyorum sizede sormak istedim
Ben kullanıyorum doktorum verdi ismi venatura
Arkadaşlar aranızda omega kapsülü kullanan var mı ? Malum balık yiyemiyoruz mevsiminden dolayı. Çok çeşit omega var güvenilir olan bir şey araştırıyorum sizede sormak istedim

Otobüste mutlaka mola veriliyor yanliş bilmiyorsam ya iki saatte bir yada iki buçuk saatte mola veriliyor . Bir nebze de olsa içim rahatladı teşekkür ederim .Gitmeden önce doktora da danisacağim mutlaka

Ben de 8 kilo almisim doktor cok almissin dikkat et dedi 15 i gecmesek bari toplam

Benim doktorum izib vermedi yolculuğa, riske atmayalım hiç desi, kardeşimin düğünü var gidemedim malesef, daha önce yolculuğa izin verdiği kişilerde riskli durumlar olmuş. Bence sizde doktorunuza danışmadan yolculuğa çıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…