2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim denemekten başka carem yok sanırım. Birçok yorumda içinin elyafinin biraz az geldiğini yazmışlar onu da ekstra alıp doldururuz artık yeter ki normal bi uyku uyuyayim

Ben ondan kullanıyorum ya bebe yağı ve aktarda çatlak icin bi karışım yağı var onu aldım bir de bio oil turuncu olandan dönüşümlü kullanıyorum. Dediğin gibi dogal içerik yazan Yeni bi formülü çıkmış, daha doğrusu varmış da Türkiyede satışı yeni başlamış. O kadar da para verdim direkt bebege etki edecegini düşünmüyorum ya kac kat deri var bide kese var falan

Bide bacak arasında yastik deneyim ya dedigin gibi göbek sola sarkıp da ağırlık yapınca da belki sırtım agrıyodur..

gece 2-3 kere kalkıyordum neyse ki 1 e düştü, ama gece birden önce uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum. Bacak arasına evdeki ufak yastiklardan koyuyorum biraz daha rahatım. İlginç bir şekilde kendimi hiç uykusuz hissetmiyorum. Sırt üstü rahim damar baskısı nedeni ile nefessiz kalıyoruz.

Benim de son 3-4 gündür uyurken alt karnım ağrıyor, yani ani bir ağrı pat diye uyandırıyor. diğer konularda çok şükür şimdilik sıkıntım yok ama gece tuvalete kalkmak fiks oldu artık :/

hamile yastıkları denenebilir belki ve gece yatmadan belki suyu azaltabilirsin ama su içmek de faydalı ve ben çok susuyorum mesela.

hamile yastıkları sonra da işe yarıyormuş. mesela emzirerken ya da bebek 3 aylık olunca kasları gelişsin diye karın üstü bırakınca kafasını o yastığın üstüne koyuyormuşuz vs.

Ben gun içinde cok içmiyorum aslında ama gece susuyorum içiyorum, icmesem de geliyo diyorum ya sıkışıyorum bi gidiyorum azcik gelmis ama beni rahatsız ediyo
Bacak arasına yastığı ben de denicem, denemistim ama bu sefer daha uzun karnımın da altına girecek uzunlukta bisey denicem, son çare o koca hamile yastığı sanırım

Evet 2-3 hafta önce sırt üstü hic sorun olmuyordu artık oluyo, hamilelik gerçekten bı serüven, zorluğuyla güzelliğiyle cok garip bir dönüşüm, her hafta farkli bi zorluk çıkıyor ama sonu o kadar güzel ki insanlar tekrar tekrar bu zorlukları göze alabiliyor diyorum hep şükrediyorum

Benim bahsettiğim yastık bu, sonrasında da emzirmede kullanan çok olmuş. Fiyatı da uçuk değil bence hem çok büyük de değil gibi. Evet sürekli sağlı sollu yatmaktan sırt ağrısı oluyor. Henüz birazcık yatabiliyorum sırt üstü o şekilde dinlendirmeye çalışıyorum.

Bunun reklami çıkmıştı ben büyük ters U seklinde olan klasik yastıklara bakmıştım ama buna da bakiyim

Uykuya dalana kadar, o doğru pozisyonu bulana kadar ben de çok zorlaniyorum. Şu sıralar yastığı yükseltmek rahatsız etti, tek yastık ve bacak arama bir yastık koyarak yatıyorum. Gece 1 kez ve sabah çok erken kesin tuvalete kalkıyorum. Bu uyku bölünmesi için doğum sonrasına hazırlık diye okumuştum bir yerde. Doğumdan sonra bebişler de uyandıracak ya bizi Bu arada sabah Banu Çiftçinin programı artık sırt üstü yatmamalısınız diye uyarı verdi. (25+0)

Aynı ben de en az 2 kez wc ve doğru pozisyonu bulana kadar epey zorlaniyorum. Ben sola dönük yatmaya epeydir kendimi alistirdim ama sırtım cok ağrıyınca arada rahatlatmak için sırt üstü yatiyodum onda da göğsüm sıkışıyo zaten artık onu da yapamam. Dediğin doğru doğum sonrasi için hazırlık bunlar ama çok erken değil mi yaa ben son 1-2 haftada da hazirlanabilirdim

Kızlar dün eşim 1 haftalığına şehir dışına ailesinin yanına gitti, ben virüs riskinden dolayı gitmedim ama nasıl bi duygusallık oldu anlatamam icim cok buruk hic böyle olmayı beklemiyodum ve dünden beri bebeğin hareketini eskiye göre daha az hissediyorum. Eşim konusur bebek tekmelerdi sürekli, baba gitti oğlum durgunlastı resmen endişe etmeme gerek yok dimi ya kuruntu yapmayım kendime

Eğer gün içinde hareket varsa endişelenme derim arada artıyor azalıyor. Hiç hareket hissetmezsen tabi tedbiren bir görün derim mutlaka . Son 2-3 gündür çok yorgundum mesela kıyamam hareketleri çok azalmıştı. Bugün biraz dinlenmiş uyandım daha hareketli. Böyle duygusal şeyler de etkiliyor.
Allah kavuştursun bu arada duygusallık normal

uykusuz kalmaktan korkmuyorum desem yalan olur ya. belki bebişi görünce gözüm uykusuzluk görmez diye umuyorum

Oluyo arada hareket çok şükür ama cok hareketli haline alıştığımız icin bu az geliyor sanırım. Dün de aşırı yoruldum gerçekten gece ayaklarımın üstünde basamiyodum, bugün iyiyim ama yine hareket cok yok, insallah endiselendirmez beni az da olsa devam eder kuzum. Cok teşekkür ederim

Senin duygusallığın oğluna da yansımış annesi Oğlun da babasını özlemiştir, ondan durgundur. Allah kavuştursun biran önce inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…