- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.921
Benim denemekten başka carem yok sanırım. Birçok yorumda içinin elyafinin biraz az geldiğini yazmışlar onu da ekstra alıp doldururuz artık yeter ki normal bi uyku uyuyayimtrendyol dakiler bence de daha ucuz. ebebekte baktım dün neredeyse iki katı fark var. Tabi kalite farkı da vardır mutlaka pna göre ama değer mi iyi düşünmek lazım. Benim henüz uyku sorunum yok. ama ilerleyen dönemleri için bu yastıklar aklımda ama kocaman şey nereye sığcak sonra derdi var işte. Sırf evde kalabalık yapacak diye belki almam bile. İnşallah çok uykusuz kalmayız
Ben ondan kullanıyorum ya bebe yağı ve aktarda çatlak icin bi karışım yağı var onu aldım bir de bio oil turuncu olandan dönüşümlü kullanıyorum. Dediğin gibi dogal içerik yazan Yeni bi formülü çıkmış, daha doğrusu varmış da Türkiyede satışı yeni başlamış. O kadar da para verdim direkt bebege etki edecegini düşünmüyorum ya kac kat deri var bide kese var falanBio oil alırsan turuncusunu alma. Ben başta bilmiyordum turuncu olanı aldım o eski formul. İçeriğinde A vitamini var. Gebeler için çok fazla A vitamini iyi değil biliyorsunuz. Ben aldığımda artık çok geçti o yüzden kullanıyorum hala. Sarısı yeni formül içeriği daha temzi A vitamini çıkarmışlar onun yerine farklı bitkilerden yağlar koymuşlar. Tabi tercih sizin naçizane bilgi vermek istedim.
Bide bacak arasında yastik deneyim ya dedigin gibi göbek sola sarkıp da ağırlık yapınca da belki sırtım agrıyodur..Ben rahat bir aydır bu durumdayım tabi kg da etkisi çok. Ben evdeki yumusak yastıklardan birini bacak arası ve göbeğe denk gelecek şekilde yatıyorumhala yorganı kaldırmadım onuda sarılmak ayağımı üzerine atmak için kullanıyorum agırlık esıt dagılınca uykuya dalıyorum
gece 2-3 kere kalkıyordum neyse ki 1 e düştü, ama gece birden önce uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum. Bacak arasına evdeki ufak yastiklardan koyuyorum biraz daha rahatım. İlginç bir şekilde kendimi hiç uykusuz hissetmiyorum. Sırt üstü rahim damar baskısı nedeni ile nefessiz kalıyoruz.Artık yatarken cok zorlaniyorum kızlartercih edilen sola dönüp yatmak ama iki yana da yatınca sırtım çok ağrıyor, sırt üstü yatinca göğsüm sıkışıyo resmen nefesim daralıyo, göğüslerim cok büyüyüp boynumu kapatıyor gibi bir his ama o kadar da çok büyümedi. Bu göğüs sıkışması çoğu zaman sol sag yana yatınca da oluyo. Yastığı yükselttim, sırtıma bı yastık daha koydum sağa dönmeyim diye. Ne kadar uykum olursa olsun en rahat pozisyonu bulana kadar tuvaletim geliyor kalkıp geri yatınca hepsi sil baştan. Gece boyu en az 2 kere tuvalet ziyaretim oluyo, uykularim daha simdiden kalitesizlesti, hic derin uyuyamiyorum.
Aynı seyleri yaşayan çözüm bulan varmı?
Bu hamile yastıkları işe yarar mi sizce?
Benim de son 3-4 gündür uyurken alt karnım ağrıyor, yani ani bir ağrı pat diye uyandırıyor. diğer konularda çok şükür şimdilik sıkıntım yok ama gece tuvalete kalkmak fiks oldu artık :/Artık yatarken cok zorlaniyorum kızlartercih edilen sola dönüp yatmak ama iki yana da yatınca sırtım çok ağrıyor, sırt üstü yatinca göğsüm sıkışıyo resmen nefesim daralıyo, göğüslerim cok büyüyüp boynumu kapatıyor gibi bir his ama o kadar da çok büyümedi. Bu göğüs sıkışması çoğu zaman sol sag yana yatınca da oluyo. Yastığı yükselttim, sırtıma bı yastık daha koydum sağa dönmeyim diye. Ne kadar uykum olursa olsun en rahat pozisyonu bulana kadar tuvaletim geliyor kalkıp geri yatınca hepsi sil baştan. Gece boyu en az 2 kere tuvalet ziyaretim oluyo, uykularim daha simdiden kalitesizlesti, hic derin uyuyamiyorum.
hamile yastıkları sonra da işe yarıyormuş. mesela emzirerken ya da bebek 3 aylık olunca kasları gelişsin diye karın üstü bırakınca kafasını o yastığın üstüne koyuyormuşuz vs.Yaa ben de trendyoldan falan baktım 65e de var 100e de var, fazla para da vermek istemiyorum 3 ay kullancam sonra kocaman şey başıma bela olcak. İnsallah bu sorunlarımı çözer, cok erken başladı uyku sorunları ya genelde son zamanlar uyuyamaz insanlar. Sırt ağrısı oluyo mu sizde de?
Ben gun içinde cok içmiyorum aslında ama gece susuyorum içiyorum, icmesem de geliyo diyorum ya sıkışıyorum bi gidiyorum azcik gelmis ama beni rahatsız ediyoBenim de son 3-4 gündür uyurken alt karnım ağrıyor, yani ani bir ağrı pat diye uyandırıyor. diğer konularda çok şükür şimdilik sıkıntım yok ama gece tuvalete kalkmak fiks oldu artık :/
hamile yastıkları denenebilir belki ve gece yatmadan belki suyu azaltabilirsin ama su içmek de faydalı ve ben çok susuyorum mesela.
Evet 2-3 hafta önce sırt üstü hic sorun olmuyordu artık oluyo, hamilelik gerçekten bı serüven, zorluğuyla güzelliğiyle cok garip bir dönüşüm, her hafta farkli bi zorluk çıkıyor ama sonu o kadar güzel ki insanlar tekrar tekrar bu zorlukları göze alabiliyor diyorum hep şükrediyorumgece 2-3 kere kalkıyordum neyse ki 1 e düştü, ama gece birden önce uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum. Bacak arasına evdeki ufak yastiklardan koyuyorum biraz daha rahatım. İlginç bir şekilde kendimi hiç uykusuz hissetmiyorum. Sırt üstü rahim damar baskısı nedeni ile nefessiz kalıyoruz.
Benim bahsettiğim yastık bu, sonrasında da emzirmede kullanan çok olmuş. Fiyatı da uçuk değil bence hem çok büyük de değil gibi. Evet sürekli sağlı sollu yatmaktan sırt ağrısı oluyor. Henüz birazcık yatabiliyorum sırt üstü o şekilde dinlendirmeye çalışıyorum.Yaa ben de trendyoldan falan baktım 65e de var 100e de var, fazla para da vermek istemiyorum 3 ay kullancam sonra kocaman şey başıma bela olcak. İnsallah bu sorunlarımı çözer, cok erken başladı uyku sorunları ya genelde son zamanlar uyuyamaz insanlar. Sırt ağrısı oluyo mu sizde de?
Bunun reklami çıkmıştı ben büyük ters U seklinde olan klasik yastıklara bakmıştım ama buna da bakiyimBenim bahsettiğim yastık bu, sonrasında da emzirmede kullanan çok olmuş. Fiyatı da uçuk değil bence hem çok büyük de değil gibi. Evet sürekli sağlı sollu yatmaktan sırt ağrısı oluyor. Henüz birazcık yatabiliyorum sırt üstü o şekilde dinlendirmeye çalışıyorum. Eki Görüntüle 2862018
Uykuya dalana kadar, o doğru pozisyonu bulana kadar ben de çok zorlaniyorum. Şu sıralar yastığı yükseltmek rahatsız etti, tek yastık ve bacak arama bir yastık koyarak yatıyorum. Gece 1 kez ve sabah çok erken kesin tuvalete kalkıyorum. Bu uyku bölünmesi için doğum sonrasına hazırlık diye okumuştum bir yerde. Doğumdan sonra bebişler de uyandıracak ya biziArtık yatarken cok zorlaniyorum kızlartercih edilen sola dönüp yatmak ama iki yana da yatınca sırtım çok ağrıyor, sırt üstü yatinca göğsüm sıkışıyo resmen nefesim daralıyo, göğüslerim cok büyüyüp boynumu kapatıyor gibi bir his ama o kadar da çok büyümedi. Bu göğüs sıkışması çoğu zaman sol sag yana yatınca da oluyo. Yastığı yükselttim, sırtıma bı yastık daha koydum sağa dönmeyim diye. Ne kadar uykum olursa olsun en rahat pozisyonu bulana kadar tuvaletim geliyor kalkıp geri yatınca hepsi sil baştan. Gece boyu en az 2 kere tuvalet ziyaretim oluyo, uykularim daha simdiden kalitesizlesti, hic derin uyuyamiyorum.
Aynı ben de en az 2 kez wc ve doğru pozisyonu bulana kadar epey zorlaniyorum. Ben sola dönük yatmaya epeydir kendimi alistirdim ama sırtım cok ağrıyınca arada rahatlatmak için sırt üstü yatiyodum onda da göğsüm sıkışıyo zaten artık onu da yapamam. Dediğin doğru doğum sonrasi için hazırlık bunlar ama çok erken değil mi yaa ben son 1-2 haftada da hazirlanabilirdimUykuya dalana kadar, o doğru pozisyonu bulana kadar ben de çok zorlaniyorum. Şu sıralar yastığı yükseltmek rahatsız etti, tek yastık ve bacak arama bir yastık koyarak yatıyorum. Gece 1 kez ve sabah çok erken kesin tuvalete kalkıyorum. Bu uyku bölünmesi için doğum sonrasına hazırlık diye okumuştum bir yerde. Doğumdan sonra bebişler de uyandıracak ya biziBu arada sabah Banu Çiftçinin programı artık sırt üstü yatmamalısınız diye uyarı verdi. (25+0)
Güldürdün beniDediğin doğru doğum sonrasi için hazırlık bunlar ama çok erken değil mi yaa ben son 1-2 haftada da hazirlanabilirdim
Eğer gün içinde hareket varsa endişelenme derim arada artıyor azalıyor. Hiç hareket hissetmezsen tabi tedbiren bir görün derim mutlaka . Son 2-3 gündür çok yorgundum mesela kıyamam hareketleri çok azalmıştı. Bugün biraz dinlenmiş uyandım daha hareketli. Böyle duygusal şeyler de etkiliyor.Kızlar dün eşim 1 haftalığına şehir dışına ailesinin yanına gitti, ben virüs riskinden dolayı gitmedim ama nasıl bi duygusallık oldu anlatamam icim cok buruk hic böyle olmayı beklemiyodumve dünden beri bebeğin hareketini eskiye göre daha az hissediyorum. Eşim konusur bebek tekmelerdi sürekli, baba gitti oğlum durgunlastı resmen endişe etmeme gerek yok dimi ya kuruntu yapmayım kendime
uykusuz kalmaktan korkmuyorum desem yalan olur ya. belki bebişi görünce gözüm uykusuzluk görmez diye umuyorumUykuya dalana kadar, o doğru pozisyonu bulana kadar ben de çok zorlaniyorum. Şu sıralar yastığı yükseltmek rahatsız etti, tek yastık ve bacak arama bir yastık koyarak yatıyorum. Gece 1 kez ve sabah çok erken kesin tuvalete kalkıyorum. Bu uyku bölünmesi için doğum sonrasına hazırlık diye okumuştum bir yerde. Doğumdan sonra bebişler de uyandıracak ya biziBu arada sabah Banu Çiftçinin programı artık sırt üstü yatmamalısınız diye uyarı verdi. (25+0)
Oluyo arada hareket çok şükür ama cok hareketli haline alıştığımız icin bu az geliyor sanırım. Dün de aşırı yoruldum gerçekten gece ayaklarımın üstünde basamiyodum, bugün iyiyim ama yine hareket cok yok, insallah endiselendirmez beni az da olsa devam eder kuzum. Cok teşekkür ederimEğer gün içinde hareket varsa endişelenme derim arada artıyor azalıyor. Hiç hareket hissetmezsen tabi tedbiren bir görün derim mutlaka . Son 2-3 gündür çok yorgundum mesela kıyamam hareketleri çok azalmıştı. Bugün biraz dinlenmiş uyandım daha hareketli. Böyle duygusal şeyler de etkiliyor.
Allah kavuştursun bu arada duygusallık normal
Senin duygusallığın oğluna da yansımış annesiKızlar dün eşim 1 haftalığına şehir dışına ailesinin yanına gitti, ben virüs riskinden dolayı gitmedim ama nasıl bi duygusallık oldu anlatamam icim cok buruk hic böyle olmayı beklemiyodumve dünden beri bebeğin hareketini eskiye göre daha az hissediyorum. Eşim konusur bebek tekmelerdi sürekli, baba gitti oğlum durgunlastı resmen endişe etmeme gerek yok dimi ya kuruntu yapmayım kendime
Öyle galiba cok teşekkür ederimSenin duygusallığın oğluna da yansımış annesiOğlun da babasını özlemiştir, ondan durgundur. Allah kavuştursun biran önce inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?