2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allahın izniyle hiç bir şey olmaz kuzum.. benim hiç geçmiyor bir bardak eksik içsem sabahı yanma oluyor hemde her gün üç litre içiyorum .. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Farklı bir belirtim olmadığı için stres yapmamaya çalışıyorum ben
İnşallah canım hepimiz zamanı dolunca tam vaktinde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🤲❤️

Umarım öyle bir durum olmaz maalesef bir çoğumuzda farklı sıkıntılar çıkabiliyor karşımıza. Kimine daha neler neler diyorlar ama çocuk sapasağlam çıkıyor. Birkaç doktorla devamlı takip yaptır bakalım umarım herşey yoluna girer bol bol dua edicem 🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin yavrularımıza.

Bi youtuber var amerikada falan yaşamış, bir sürğ değişik şey deniyor. Mesela her türlü yatak modelinden almış verdiği yanlış kararlardan dolayı😁 o önermişti palmiersi aslında çok basitmiş karın çatlağının çözümü diye. Umarım yanıltmaz☺️
Ooo hadi bakalım umarım çatlamaz etkili birşey desene sonuçları yazarsın bize de 😊😊 kimimiz çatlıcaz kimimiz krem kullanmadan bile çatlamıcaz 😁

Perşembe günü şeker yüklemesi ile idrar testi vermiştim şeker normal çıktı ama idrar yolu enfeksiyonum varmış doktor ilaç yazdı şu suya katılan tek saşe den ilk aylarda da aynısını içmiştim benim doğuştan idrar yolum dar bundan kaynaklı oluyor sanırım aslında yanma falan yoktu günde 2 litre su içiyorum inşallah ilacın faydası olur idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte erken doğum riski oluşturuyor bende öyle bir durum olmaz inşallah 🤲
Vaktinde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah 🙏

Artık yatarken cok zorlaniyorum kızlar 🙁 tercih edilen sola dönüp yatmak ama iki yana da yatınca sırtım çok ağrıyor, sırt üstü yatinca göğsüm sıkışıyo resmen nefesim daralıyo, göğüslerim cok büyüyüp boynumu kapatıyor gibi bir his ama o kadar da çok büyümedi. Bu göğüs sıkışması çoğu zaman sol sag yana yatınca da oluyo. Yastığı yükselttim, sırtıma bı yastık daha koydum sağa dönmeyim diye. Ne kadar uykum olursa olsun en rahat pozisyonu bulana kadar tuvaletim geliyor kalkıp geri yatınca hepsi sil baştan. Gece boyu en az 2 kere tuvalet ziyaretim oluyo, uykularim daha simdiden kalitesizlesti, hic derin uyuyamiyorum.
Aynı seyleri yaşayan çözüm bulan varmı?
Bu hamile yastıkları işe yarar mi sizce?

Artık yatarken cok zorlaniyorum kızlar 🙁 tercih edilen sola dönüp yatmak ama iki yana da yatınca sırtım çok ağrıyor, sırt üstü yatinca göğsüm sıkışıyo resmen nefesim daralıyo, göğüslerim cok büyüyüp boynumu kapatıyor gibi bir his ama o kadar da çok büyümedi. Bu göğüs sıkışması çoğu zaman sol sag yana yatınca da oluyo. Yastığı yükselttim, sırtıma bı yastık daha koydum sağa dönmeyim diye. Ne kadar uykum olursa olsun en rahat pozisyonu bulana kadar tuvaletim geliyor kalkıp geri yatınca hepsi sil baştan. Gece boyu en az 2 kere tuvalet ziyaretim oluyo, uykularim daha simdiden kalitesizlesti, hic derin uyuyamiyorum.
Ya ben arkama yastık koyuyorum ama yine kendimi çok sırt üstü buluyorum.. benimde sırt üstü yatınca uzun süre kasıklarımda adet ağrısımı desem basınç mı desem farklı bir sancı oluyor gibi 🙄🙄 hamile yastığı kullananlar memnun genelde ama ben bilemedim alıp almamayı.. benim ama henüz uykularım bölünmüyor tuvalete bile kalkmıyorum keşke uyandırsada kalksam 🙄

Tam olarak beni tarif etmişsiniz. Ben de biraz önce ebebekteki hamile yastığına baktım galiba ondan alacağım herkes çok iyi yorum yazmış.

Tam olarak beni tarif etmişsiniz. Ben de biraz önce ebebekteki hamile yastığına baktım galiba ondan alacağım herkes çok iyi yorum yazmış.
Yaa ben de trendyoldan falan baktım 65e de var 100e de var, fazla para da vermek istemiyorum 3 ay kullancam sonra kocaman şey başıma bela olcak. İnsallah bu sorunlarımı çözer, cok erken başladı uyku sorunları ya genelde son zamanlar uyuyamaz insanlar. Sırt ağrısı oluyo mu sizde de?

Ya ben arkama yastık koyuyorum ama yine kendimi çok sırt üstü buluyorum.. benimde sırt üstü yatınca uzun süre kasıklarımda adet ağrısımı desem basınç mı desem farklı bir sancı oluyor gibi 🙄🙄 hamile yastığı kullananlar memnun genelde ama ben bilemedim alıp almamayı.. benim ama henüz uykularım bölünmüyor tuvalete bile kalkmıyorum keşke uyandırsada kalksam 🙄
Ben de sık sık sırt üstü buluyorum kendimi ama herkes aynı yani tüm gece hareketsiz yatmak zor. Hele ben kac kere dönüyorum haddi hesabı yok, tuvalet sorunu da hiç azalmadı diyebilirim başından beri sık sık gidiyorum suyu cok içmediğim halde. Az bi idrar birikiyo afedersiniz ama sanki saatlerdir tutuyomusum gibi bir his oluyo sürekli kendimi wc de buluyorum. Bebek hep mesanemin üstünde sanırım 🤷

Bende sola yatınca rahat edemiyorum halbuki normalde soluma yatarım. Sağa yatmakta istemiyorum kan dolaşımı için sol faydalı sırt üstü pozisyonunda uykum geliyor benimde herzaman ama artık sırt üstü yatmaktanda vazgeçmek gerek . Sağa sola dönerken sanki 9 aylık hamile gibi eşimden destek alarak dönüyorum. Evet uyku düzensizliği başladı. Mümkün olduğunda gün içinde azcık kestiriyorum. Yapacak bişi yok artık ağırlaşıyoruz.

Ben rahat bir aydır bu durumdayım tabi kg da etkisi çok. Ben evdeki yumusak yastıklardan birini bacak arası ve göbeğe denk gelecek şekilde yatıyorum :uykucu: hala yorganı kaldırmadım onuda sarılmak ayağımı üzerine atmak için kullanıyorum :KK28: agırlık esıt dagılınca uykuya dalıyorum 🤪

Bende sola yatınca rahat edemiyorum halbuki normalde soluma yatarım. Sağa yatmakta istemiyorum kan dolaşımı için sol faydalı sırt üstü pozisyonunda uykum geliyor benimde herzaman ama artık sırt üstü yatmaktanda vazgeçmek gerek . Sağa sola dönerken sanki 9 aylık hamile gibi eşimden destek alarak dönüyorum. Evet uyku düzensizliği başladı. Mümkün olduğunda gün içinde azcık kestiriyorum. Yapacak bişi yok artık ağırlaşıyoruz.
Aynen öyle.. ben her dönüşümde eşimi uyandirmak da istemiyorum zaten uykusu cok ağır. Dönmekten de ziyade hicbir pozisyonda rahat edememekten şikayetçiyim neyse buna da şükür napalim bitecek sonuçta

Yaa ben de trendyoldan falan baktım 65e de var 100e de var, fazla para da vermek istemiyorum 3 ay kullancam sonra kocaman şey başıma bela olcak. İnsallah bu sorunlarımı çözer, cok erken başladı uyku sorunları ya genelde son zamanlar uyuyamaz insanlar. Sırt ağrısı oluyo mu sizde de?
trendyol dakiler bence de daha ucuz. ebebekte baktım dün neredeyse iki katı fark var. Tabi kalite farkı da vardır mutlaka pna göre ama değer mi iyi düşünmek lazım. Benim henüz uyku sorunum yok. ama ilerleyen dönemleri için bu yastıklar aklımda ama kocaman şey nereye sığcak sonra derdi var işte. Sırf evde kalabalık yapacak diye belki almam bile. İnşallah çok uykusuz kalmayız

Kızlar ben de az önce trendyol dan sleepy marka yenidoğan bebek bezi, alt açma örtüsü, ve ıslak havlu siparişi verdim. Şu an 6 aylık tam bebeğim. Erken doğma riski yok çok şükür ama bir ihtimal 7 aylık falan gelirse diye şimdiden aldım. Biraz paniğim galiba :) dursun evde nasılsa bozulacak bir şey değil. Bu arada araştırdım sleepy içeriği çok temiz. Mühendisinoğlu sayfasında her şeyin en leri var oradan baktım. Tüm alacaklarımı şampuan deterjan pişik kremi içeriği temzi olsun diye o sayfadan liste çıkardım kendime. ona göre yavaş yavaş alacağım. Belki fikir olur diye paylaşmak istedim

1 kutu al istersen yeter zaten o 200 ml falan baya gider bence. Bende lieracı yanı sıra yap olarakda bio oil de alayım diyorum urfanın havası çok kuru sular kireçli insan çok kuruyor valla
Bio oil alırsan turuncusunu alma. Ben başta bilmiyordum turuncu olanı aldım o eski formul. İçeriğinde A vitamini var. Gebeler için çok fazla A vitamini iyi değil biliyorsunuz. Ben aldığımda artık çok geçti o yüzden kullanıyorum hala. Sarısı yeni formül içeriği daha temzi A vitamini çıkarmışlar onun yerine farklı bitkilerden yağlar koymuşlar. Tabi tercih sizin naçizane bilgi vermek istedim.

Back
X