2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Olur niyw olmasın ama sen yemekten kaç dksonra. Ölçüyorsun belk etkisi olabilir kana hemen geçecek şekerli birşey yemediysenondan olabilir hem yüksek çıkmaması güzel ama düşük çıkıyırsa fazla insülin salgılanmış olabilir de benim doktorum hiçbirşey demedi şeker ölçümü için bende hiç sormak istemiyorum kendi düşünüp deseydi diyorum önemsemiyor zannımca

Haha hormanlardandır. Şimdiden kocanımı özledin bebegin hareketlerini sorun etme çok az hissetsen yine yeter. Bende 4 gün önce arada çok hafif hissediyordum bugün maaşallah biraz daha hareketliydi.tatlı şeyler ye bakim bi oynasın.

Evet o heycan bende de olmuştu birde bir fert istekleri olan Senden ayrı farklı bir kişi onu tanımak konuşmasını ve derdini anlatmasını beklemek hep heycanı devam ettiren durumlar hiç bitmiyor gibi ama ilk dört ay kime benziyecek merakı oluyordu sonra artık az çok belli oldu bu da eşime benziyor doktor öyle dedio yönden heycan kalmadı kızımın tepkisinide merak ediyorum şimdi o da var arkadaşım demişti ki ben bazen bu kim diyorum evin içindeki ilk dönem alışmam ve onun varlığını kabullenmem çok zor oldu demişti

Kahvaltıda ilk lokmadan 1 saat sonra ölçtüm. Birisi 84 birisi 85 çıktı. 15 gün sonra kiloma bakacak diye balı da azalttım ilk doktorum konuyu bile açmamıştı, bu doktorum tercih etmediğini açık açık söyledi. Evet her doktorun yöntemi farklı senin doktor da risk yok diye gerek görmemiş olabilir

ay ben yüzünü son iki kontroldür pek net göremedim çok merak ediyorum kime benzeyecek. umarım hep iyi yönlerimizi almıştır ama daha çok değişir ya doğduktan sonra bile değişiyor bebekler, sana da benziyordur annesi :)

Doğru diyosun bazen az bazen cok olabilir takıntı yapmamak lazım
Elde değil ki canım anlıyorumm bende hep eşime bugün az hisettim ama gün gün aynı olmaz dimi diyorum hep aynısını diyorsun farkında mısın diyor duymak istediğim cevabı söylüyorum adama ahahah
Artık birbirimizi burda da tesellli ede ede bitireceğiz süreci çoğu bitti azı kaldı

Istisnasız her gün eşime "Şimdi biz anne, baba mı olacağız?" diyorum. Nasıl güzel bir duyguymuş bu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet biz hareket halindeyken fazla hareket etmiyor, genelde uyurlarmis sallanır şekilde olduklari için. Yine hissediyorum hareketini ama birkac gün önce daha fazlaydı, ben uzanirdim hemen başlardı, ben de esime gel gel derdim o konusurdu bebek tekmelerdi uzun süre. Neyse dedigin gibi kendime bi mesgale bulup kafami dağıtıym biraz

Aynı aynı valla buranin gözünü seviyim, bura olmasa nerden bulcam kendim gibi onca kadını da dertleşcem fikir sorcam

Ya sorma bu kadar düşkün değildim cidden hormonlardan yanimdayken de didişip dururum her fırsatta sadece bikac gün öncesine kadar daha az denk geliyorum hareketlerine ama dediğin gibi az da olsa olmasi yeterlidir ins, bazı günler daha az hareket etmesi normal diye başkalarına söylüyodum ben

Ben bu yastiktan aldım. Henuz 1 hafta oldu alışamadım. Bacak arasına da ayrı yastık koyuyorum. Yinede uykularım o kadar kalitesiz ki 2-3 kere WC için uyanıyorum. Mesela dün gece 2 de uyandım, sabah 6 ya kadar uyuyamadım.
Bu yastık doğum sonrasida kullanilir, tavsiye ederim. Karın kısmına ve bel bölgesine güzel destek sağlıyor.

Bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi lekelenmelerim vardı belli belirsiz ilk kullandığım peçeteye geldi çok belirsizdi ama .. devamı yine gelmedi.. doktoruma yazdım bekliyorum Ağrımda yok neden oldu bu şimdi uff.. bebeği hissediyorum sıkıntı yok o yönde.. enfeksiyon olabilir mi diyorum kendimce .. Cumartesi gidecektim zaten doktora bakalım fikir sordum ne diyecek

Kızlar merhaba günaydın. Benim 2-3 gündür afedersiniz çok gazım oluyor. Özellikle yemek yedikten sonraları. İnternetten baktım progestan hormonuyla ilgili vs yazıyo. Böyle bi sorun yaşayan var mı şu sıralar

Canım hiç bi fikrim yok ama doktorundan cevap gelince yaz lütfen merak ettim nedenini. Bence kötü bişey değildir. Senin dediğin gibi enfeksiyon da olabilir bakalım ne dicek dr

Aynı uykusuzluk aynı problem bende de var geçen gün resmen ağladım uyuyamıyorum diye. Sinirleri bozuluyor insanın. İnşallah hepimiz sağlıklı zamanında doğumlar yapar uslu bebeklere sahip oluruz da güzel uykular çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…