2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar kan şekeri konusunda bilginiz var mı? Doktorum şeker yüklemesi istemedi, son 2 aylık kilo artışım fazla diye tedbir amaçlı parmaktan 10 gün kan şekeri olcelim dedi. Bugün başladım ama açlık tokluk aynı değerde çıktı. Ölçen makineye de güveniyorum eczaneden aldım. Aynı olur mu bu değer bilen var mı?

Ay kremin adını yanlış mı yazıyorum yoksa
Sezen diye birisi benim izlediğim youtuber:)
İzlediğim Nisa Bağdatlı, çizim üzerine bir kanal. Amerika'ya yerleşmiş, hamilelik sürecini anlattığı bir videoydu. Benzer marka değilse Palmer's yazıyor üstünde. Adına dikkat etmemiştim, görseli görüp hatırlayınca aldım.

İlk yudumu ağzınıza koyduktan tam 1 saat sonra ölçtüyseniz doğrudur. Bazı kaynaklarda "yemeği bitirdikten sonra 1 saat" deniliyor ama o yanlış bence. Çünkü sindirim ağızda başlıyor, daha mideye inmeden. İnsülin salgılama talimatını beyin ilk yudumda veriyor yani.
Çok emin olamiyorsanız 2. saat tokluk şekerini de bir ölçün isterseniz.

Teşekkürler bilgi için yarın garanti olması acisindan bir de öyle ölçeyim. Evet ilk lokma ile 1 saat sonrası kontrol etmiştim

Teşekkürler bilgi için yarın garanti olması acisindan bir de öyle ölçeyim. Evet ilk lokma ile 1 saat sonrası kontrol etmiştim
Doktorum diyet yapmamı istedi, ölçüm istememişti ama diyet ne kadar işe yarıyor emin olmak için (içim rahat etsin diye) ölçüme başladım. Yeni başladığım için çok net konuşamıyorum ben de : D : D

Size neden başlattı? Bende de şeker normal çıkarsa diyet verecekmiş, muhtemelen normal çıkacak kendisi de belirti yok dedi. O vermeden ben ton balıklı salata ve öğlen yürüyüşlerine başladım

Size neden başlattı? Bende de şeker normal çıkarsa diyet verecekmiş, muhtemelen normal çıkacak kendisi de belirti yok dedi. O vermeden ben ton balıklı salata ve öğlen yürüyüşlerine başladım
Şeker yüklemesini 28. haftayı beklemeden 25'te fırsat bulur bulmaz yaptırdım. 50 grlık yüklemenin sınırı 140, benimki 163 çıktı. Diyetime dikkat ettiğim sürece insüline gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Ben yanlış söylemişim Palmersmiş adı :) fazladan bir i eklemişim

Yok yok kuzum rahat ol.. az da olsa hissediyorsan sorun yoktur.. bazı gün azalıyor bazı gün çoğalıyor hareketleri. Benim cumartesi çok hareketliydi pazar pazartesi zorla hissettim resmen.. bugün biraz daha rahat hissettim.. stres yapma canım stres olunca iyice duruyor sanki

Çok teşekkür ederim bilgi için iyiki söylediniz alırken buna dikkat edeceğim şimdilik lierac aldım öteki ay da bio oil eklerim

Sanmıyorum çakma olsun orijinaldir. İndirim falan vardır belki ama ben bio oilin kokusuna bayılıyorum.eltim bide krem almıştı bana hamilelik hediye o kokmuyor bio yu daha çok sevdim
Bu yağ ne yağı bio yağ var bende aloe vera ile sarı bir çiçek adını bilmiyorum saraçoğlu hindistan cevizi ile badem dediği için onunalıyorum

Son düzenleme:
Doğru diyosun bazen az bazen cok olabilir takıntı yapmamak lazım

Farklı bir şey bul meşgul et kendini kitap filim öyle şeyler bebekler hareketlidir ama hareket anında uyuyorolabilirsin bende bugün dışardaydım baktım hareket yok demek uyudu eskiden daha az uyuyordu sanki yada kasları istemsiz çok çalışıyordu kıpırtılıydı şimdi o kadar değil mesala

Bu yağ ne yağı bio yağ var bende aloe vera ile sarı bir çiçek adını bilmiyorum saraçoğlu hindistan cevizi ile badem dediği için onunalıyorum
Bio oil çatlak oluşmaması için anne yağı. Tabi bi çok ürün var hani benim eşim en iyisi bu diyip almış bende çok memnunum çok hoş kokusu var.

uykusuz kalmaktan korkmuyorum desem yalan olur ya. belki bebişi görünce gözüm uykusuzluk görmez diye umuyorum
Rabbim kolay bir yavru versin uyuma tamemen bebek ile alakalı nedense bende bu gebeliğimde de hiç olumsuz düşünce gelmiyor yine eski sistem devam edecekmişim gibi çünkü gördüğüm bebekler yegenlerim kardeşlerim geceleri hep uyuyordu ilk üç dört ay gece meme veriyordum iki defa sonrası onikide emip altıda uyanıyordu ama çok az emdiği için ben arada uyandırıp emzirmeye başlamıştımon dk sürüyordu uykuya devam ediyordumumarım herkesin ki öyle olur

Ne güzel darısı başımıza olsun, ama sağlıklı olsunlar da biraz uykusuzluğa da razıyız
3 ay sonra eve bir insan gelecek ya düşündükçe çok değişik geliyor çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Diğer taraftan inanamıyorum da bebeğim olacağına halbuki kocaman kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…