2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Açıkçası ben psikolojimi hazırladım. Önümüzdeki 2 yıl uyku yok:) ama çok ilginçtir ki, gece kalitesiz uyku olmasına rağmen gündüz yorgunluk hissetmiyorum. Sadece gece uyuyamamak sinir bozucu! Birde eşim ışığa ve sese çok duyarlı, telefona baksam bile hemen uyanıyor. Çoğu zaman tavana bakarak vakit geçirmeye çalışıyorum.
Bu yazdıklarımı okuyunca çok acıdım kendime çok patetik bir durumdayim

Yalnız aynısı bende de var, uyuyamasam da gündüz hiç etkilemiyor. Hormonlar sağolsun diyelim ay benim eşim de tam tersi bomba patlasa uyanmaz bense çıt çıksa uyanırım. Bi de çok horluyor bizimki geçen kanepeye gönderdim yeter artık diye

Akşamları bu ara çok oluyor bende de, önce meyveden felan oluyor dedim ama dün meyve de yemedim yine nefes alamıyordum.

Yaaa inanır mısın aynı duygular bende de var dün eşimle yemek yiyoruz düşünsene diyorum 3 aya kadar biri daha olacak bu evde diyorum çok değişik Bi duygu oluyo inanamıyorum resmen bir insan daha olucak hem de bu sefer misafir gibi değil bizim parçamız

Dilekçe örneğini nerden buldunuz ben internetten baktım bulamadım sizde örneği varsa bana özelden atabilir misiniz ben de vereceğim okula raporumu aldım
Bende çok araştırmıştım ama bulamadım örnek. Okula vermemiş olsam atardım ama 2 haftayı geçti ben vereli. Hatırladığım kadarıyla genelge sayısını yazdım maddeyi yazdım ve izne ayrılmak istediğimi belirttim. Durum bildirme raporumu da ek olarak belirttim.

Şeker yüklemesi neden isteniyor doktorlar tarafından ?
Şeker yüklemesi önlem olarak yapılan bir test. Zararlı olduğu yönde dedikodular var ama yalnızca dedikodu. Ben de yaptırmadan önce çok araştırdım. Test esnasında aldığımız şeker miktarı iki dilim baklavaya eşitmiş zaten ben bu miktar her gün almasamda canım tatlı çektiğinde vücudüma almış oluyorum meyve çikolata vs. ile. O yüzden yaptırmakta bir sakınca görmedim.
Normalde kan şekeri düzenli olan kişilerde gebelikte diyabet çıkabiliyormuş. Kilo ile alakası yok zayıf insanlarda da çıkıyormuş. Ve bunu tespit edemezseniz bebek diyabetli ya da iri doğabiliyormuş. Banu Çiftci çok güzel anlatmış isterseniz oradan da dinleyebilirsiniz. Bence herkes yaptırmalı.

Küçük adamlar hanımlar katılacak aramızda

Akşamları bu ara çok oluyor bende de, önce meyveden felan oluyor dedim ama dün meyve de yemedim yine nefes alamıyordum.
Anladım canım sağol cevabın için demekki normal bi süreç bu ağrıya dayanıcaz yapacak bişey yok Diyorum ki el kadar bebekler napsın biz gaz sancısından iki büklüm olurken İnşallah hepimizin bebişleri gazsız olur❤

Doktor bana bir probiyotik tavsiye etti 1 ay kullanıp çok rahatladım gaz konusunda. Sancılarım 1 ay sonunda çok azaldı çok şükür şuan rahatım. Sizde doktorunuza bir danışın belki önerir.

İlk kez mi oluyor

Evet minnaklar en çok gazdan çekiyor sanırım inşallah canım

Orda da karşı tez olarak 3 dilim baklava sadece şeker değil yağı var karbonhidrati var diyorlar. Yani vücudun dengeleyebilecegi bir besin gözü ile bakıyorlar. Şeker yüklemesinde tamamen vücuda saf şeker veriliyor hatta işlenmiş şuruplar veriliyor ve hemen kana karışıyor ve gerçekten şeker hastasiysaniz tehlike burda oluşuyor. Zaten şeker hastası değilseniz vücut yine onu tolore edebiliyor. Herkes yaptırmalı mı tartışılır ama doktoru tavsiye eden yaptırmalı tabi ki. Bunlar karşı iki tez. Doktorlar kesin olarak bir tarafta toplanmadigi için yaptıran da yaptırmayan da şu aşamada haklı

Cok koyu degilse bir sey olcagini sanmiyorum canim benim de ara ara oluyor agrim sancim olmayinca doktorum pek onemsemedi

Çok detaylı yazmışsınız teşekkürler. Bence de kar zarar hesabı yapıldığında gebelik şekeri olup da bilmemek daha zararlı. O yüzden ben şahsen bu konuda risk alamazdım.

Bende de oluyodu tatlim hatta bi ara dedim dogum yapcam herhalde doktoruma sordum da nohut ayran tarzi asitli seyler yeyip icme dedi dikkat edince baya rahatladim

Selam herkese
Hastaneden geliyorum doktorum şeker yuklemesi istemedi aclik seker bakalim gerek gorursek yapariz dedi baska tahlillerde istedi
Sinir oldum yaaaa demir düsük idrar yolu enfeksiyonu var hic de bi belirtim yoktu tiroitler dusuk gelmis zaten mide agrisindan ölüyorum bi de demir ilaciydi antibiyotikti mahvolucam

Kahve lekelerden korkmayın eski kalıntıdır onlar. Bebeğin hareketleri ile bile aşağı inmiş olabilir açık kırmızı olunca yeni kanamadır öyle bir durumda dra gidin mutlaka

Geçmiş olsun. Demirin düşmesi çok normal artık hepimizin düşüyor zaten. İdrar yolları enfeksiyonu ben şu ana kadar 3 kere oldum hep kullandım ilaç. Aksi durum daha tehlikeli bebek için. Kullanınca ilaçlarınızı inşallah bir şey kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…