- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.941
Ben de çok severim uykuyu, napıcaz bakalımuykusuz kalmaktan korkmuyorum desem yalan olur ya. belki bebişi görünce gözüm uykusuzluk görmez diye umuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok severim uykuyu, napıcaz bakalımuykusuz kalmaktan korkmuyorum desem yalan olur ya. belki bebişi görünce gözüm uykusuzluk görmez diye umuyorum

İzlediğim Nisa Bağdatlı, çizim üzerine bir kanal. Amerika'ya yerleşmiş, hamilelik sürecini anlattığı bir videoydu. Benzer marka değilse Palmer's yazıyor üstünde. Adına dikkat etmemiştim, görseli görüp hatırlayınca aldım.Ay kremin adını yanlış mı yazıyorum yoksa
Sezen diye birisi benim izlediğim youtuber:)
İlk yudumu ağzınıza koyduktan tam 1 saat sonra ölçtüyseniz doğrudur. Bazı kaynaklarda "yemeği bitirdikten sonra 1 saat" deniliyor ama o yanlış bence. Çünkü sindirim ağızda başlıyor, daha mideye inmeden. İnsülin salgılama talimatını beyin ilk yudumda veriyor yani.Kızlar kan şekeri konusunda bilginiz var mı? Doktorum şeker yüklemesi istemedi, son 2 aylık kilo artışım fazla diye tedbir amaçlı parmaktan 10 gün kan şekeri olcelim dedi. Bugün başladım ama açlık tokluk aynı değerde çıktı. Ölçen makineye de güveniyorum eczaneden aldım. Aynı olur mu bu değer bilen var mı?
Teşekkürler bilgi için yarın garanti olması acisindan bir de öyle ölçeyim. Evet ilk lokma ile 1 saat sonrası kontrol etmiştimİlk yudumu ağzınıza koyduktan tam 1 saat sonra ölçtüyseniz doğrudur. Bazı kaynaklarda "yemeği bitirdikten sonra 1 saat" deniliyor ama o yanlış bence. Çünkü sindirim ağızda başlıyor, daha mideye inmeden. İnsülin salgılama talimatını beyin ilk yudumda veriyor yani.
Çok emin olamiyorsanız 2. saat tokluk şekerini de bir ölçün isterseniz.
Doktorum diyet yapmamı istedi, ölçüm istememişti ama diyet ne kadar işe yarıyor emin olmak için (içim rahat etsin diye) ölçüme başladım. Yeni başladığım için çok net konuşamıyorum ben de : D : DTeşekkürler bilgi için yarın garanti olması acisindan bir de öyle ölçeyim. Evet ilk lokma ile 1 saat sonrası kontrol etmiştim
Size neden başlattı? Bende de şeker normal çıkarsa diyet verecekmiş, muhtemelen normal çıkacak kendisi de belirti yok dedi. O vermeden ben ton balıklı salata ve öğlen yürüyüşlerine başladımDoktorum diyet yapmamı istedi, ölçüm istememişti ama diyet ne kadar işe yarıyor emin olmak için (içim rahat etsin diye) ölçüme başladım. Yeni başladığım için çok net konuşamıyorum ben de : D : D

Şeker yüklemesini 28. haftayı beklemeden 25'te fırsat bulur bulmaz yaptırdım. 50 grlık yüklemenin sınırı 140, benimki 163 çıktı. Diyetime dikkat ettiğim sürece insüline gerek kalmaz diye düşünüyorum.Size neden başlattı? Bende de şeker normal çıkarsa diyet verecekmiş, muhtemelen normal çıkacak kendisi de belirti yok dedi. O vermeden ben ton balıklı salata ve öğlen yürüyüşlerine başladım
Ben yanlış söylemişim Palmersmiş adı :) fazladan bir i eklemişimİzlediğim Nisa Bağdatlı, çizim üzerine bir kanal. Amerika'ya yerleşmiş, hamilelik sürecini anlattığı bir videoydu. Benzer marka değilse Palmer's yazıyor üstünde. Adına dikkat etmemiştim, görseli görüp hatırlayınca aldım.

Yok yok kuzum rahat ol.. az da olsa hissediyorsan sorun yoktur.. bazı gün azalıyor bazı gün çoğalıyor hareketleri. Benim cumartesi çok hareketliydi pazar pazartesi zorla hissettim resmen.. bugün biraz daha rahat hissettim.. stres yapma canım stres olunca iyice duruyor sankiKızlar dün eşim 1 haftalığına şehir dışına ailesinin yanına gitti, ben virüs riskinden dolayı gitmedim ama nasıl bi duygusallık oldu anlatamam icim cok buruk hic böyle olmayı beklemiyodumve dünden beri bebeğin hareketini eskiye göre daha az hissediyorum. Eşim konusur bebek tekmelerdi sürekli, baba gitti oğlum durgunlastı resmen
endişe etmeme gerek yok dimi ya kuruntu yapmayım kendime
Çok teşekkür ederim bilgi için iyiki söyledinizBio oil alırsan turuncusunu alma. Ben başta bilmiyordum turuncu olanı aldım o eski formul. İçeriğinde A vitamini var. Gebeler için çok fazla A vitamini iyi değil biliyorsunuz. Ben aldığımda artık çok geçti o yüzden kullanıyorum hala. Sarısı yeni formül içeriği daha temzi A vitamini çıkarmışlar onun yerine farklı bitkilerden yağlar koymuşlar. Tabi tercih sizin naçizane bilgi vermek istedim.

alırken buna dikkat edeceğim şimdilik lierac aldım öteki ay da bio oil eklerim
 alırken buna dikkat edeceğim şimdilik lierac aldım öteki ay da bio oil eklerim  
Bu yağ ne yağı bio yağ var bende aloe vera ile sarı bir çiçek adını bilmiyorum saraçoğlu hindistan cevizi ile badem dediği için onunalıyorumSanmıyorum çakma olsun orijinaldir. İndirim falan vardır belkiama ben bio oilin kokusuna bayılıyorum.eltim bide krem almıştı bana hamilelik hediye o kokmuyor bio yu daha çok sevdim

Doğru diyosun bazen az bazen cok olabilir takıntı yapmamak lazımYok yok kuzum rahat ol.. az da olsa hissediyorsan sorun yoktur.. bazı gün azalıyor bazı gün çoğalıyor hareketleri. Benim cumartesi çok hareketliydi pazar pazartesi zorla hissettim resmen.. bugün biraz daha rahat hissettim.. stres yapma canım stres olunca iyice duruyor sanki
Farklı bir şey bul meşgul et kendini kitap filim öyle şeyler bebekler hareketlidir ama hareket anında uyuyorolabilirsin bende bugün dışardaydım baktım hareket yok demek uyudu eskiden daha az uyuyordu sanki yada kasları istemsiz çok çalışıyordu kıpırtılıydı şimdi o kadar değil mesalaKızlar dün eşim 1 haftalığına şehir dışına ailesinin yanına gitti, ben virüs riskinden dolayı gitmedim ama nasıl bi duygusallık oldu anlatamam icim cok buruk hic böyle olmayı beklemiyodumve dünden beri bebeğin hareketini eskiye göre daha az hissediyorum. Eşim konusur bebek tekmelerdi sürekli, baba gitti oğlum durgunlastı resmen
endişe etmeme gerek yok dimi ya kuruntu yapmayım kendime
Bio oil çatlak oluşmaması için anne yağı. Tabi bi çok ürün var hani benim eşim en iyisi bu diyip almış bende çok memnunum çok hoş kokusu var.Bu yağ ne yağı bio yağ var bende aloe vera ile sarı bir çiçek adını bilmiyorum saraçoğlu hindistan cevizi ile badem dediği için onunalıyorum
Rabbim kolay bir yavru versin uyuma tamemen bebek ile alakalı nedense bende bu gebeliğimde de hiç olumsuz düşünce gelmiyor yine eski sistem devam edecekmişim gibi çünkü gördüğüm bebekler yegenlerim kardeşlerim geceleri hep uyuyordu ilk üç dört ay gece meme veriyordum iki defa sonrası onikide emip altıda uyanıyordu ama çok az emdiği için ben arada uyandırıp emzirmeye başlamıştımuykusuz kalmaktan korkmuyorum desem yalan olur ya. belki bebişi görünce gözüm uykusuzluk görmez diye umuyorum
 on dk sürüyordu uykuya devam ediyordumumarım herkesin ki öyle olur
on dk sürüyordu uykuya devam ediyordumumarım herkesin ki öyle olurBenimkiler hç güzel kokmuyorBio oil çatlak oluşmaması için anne yağı. Tabi bi çok ürün var hani benim eşim en iyisi bu diyip almış bende çok memnunum çok hoş kokusu var.
 denemek lazım belkide karışık bir karışımdır
 denemek lazım belkide karışık bir karışımdırNe güzel darısı başımıza olsun, ama sağlıklı olsunlar da biraz uykusuzluğa da razıyızRabbim kolay bir yavru versin uyuma tamemen bebek ile alakalı nedense bende bu gebeliğimde de hiç olumsuz düşünce gelmiyor yine eski sistem devam edecekmişim gibi çünkü gördüğüm bebekler yegenlerim kardeşlerim geceleri hep uyuyordu ilk üç dört ay gece meme veriyordum iki defa sonrası onikide emip altıda uyanıyordu ama çok az emdiği için ben arada uyandırıp emzirmeye başlamıştımon dk sürüyordu uykuya devam ediyordumumarım herkesin ki öyle olur

çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Diğer taraftan inanamıyorum da bebeğim olacağına halbuki kocaman kızım
 çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Diğer taraftan inanamıyorum da bebeğim olacağına halbuki kocaman kızımamaaaaan bir i nin lafı mı olur?Ben yanlış söylemişim Palmersmiş adı :) fazladan bir i eklemişim