- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.981
Açıkçası ben psikolojimi hazırladım. Önümüzdeki 2 yıl uyku yok:) ama çok ilginçtir ki, gece kalitesiz uyku olmasına rağmen gündüz yorgunluk hissetmiyorum. Sadece gece uyuyamamak sinir bozucu! Birde eşim ışığa ve sese çok duyarlı, telefona baksam bile hemen uyanıyor. Çoğu zaman tavana bakarak vakit geçirmeye çalışıyorum.Aynı uykusuzluk aynı problem bende de vargeçen gün resmen ağladım uyuyamıyorum diye. Sinirleri bozuluyor insanın. İnşallah hepimiz sağlıklı zamanında doğumlar yapar uslu bebeklere sahip oluruz da güzel uykular çekeriz

Bu yazdıklarımı okuyunca çok acıdım kendime
 çok patetik bir durumdayim
 çok patetik bir durumdayim

ay benim eşim de tam tersi bomba patlasa uyanmaz bense çıt çıksa uyanırım. Bi de çok horluyor bizimki geçen kanepeye gönderdim yeter artık diye
 ay benim eşim de tam tersi bomba patlasa uyanmaz bense çıt çıksa uyanırım. Bi de çok horluyor bizimki geçen kanepeye gönderdim yeter artık diye 

Diyorum ki el kadar bebekler napsın biz gaz sancısından iki büklüm olurken
 Diyorum ki el kadar bebekler napsın biz gaz sancısından iki büklüm olurken

Ağrımda yok neden oldu bu şimdi uff.. bebeği hissediyorum sıkıntı yok o yönde.. enfeksiyon olabilir mi diyorum kendimce ..
 Ağrımda yok neden oldu bu şimdi uff.. bebeği hissediyorum sıkıntı yok o yönde.. enfeksiyon olabilir mi diyorum kendimce ..