2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Incıa nın göğüs ucu jel kremini denedin mi bana çok iyi geldi yüzde yüz doğal

Bir şey söylicem burdaki mesajlarıma artık fotoğraf ekleyemiyorum dosya ekle veya fotoğraf sürükle kısmı çalışmıyor uygulamadan giriyorum tarayıcıdan girmeyi denedim ama sayfa açılmıyor bir yazı çıkıyor epey uzun ondan da hiçbir şey anlamadım nasıl halledebilirim acaba

Evet olmasi gereken seninki gıbi, ablam da hamileligi boyunca sağlık ocağı hemsiresiyle sürekli irtibattaydi cok ilgililerdi özelde takip edildigi halde. Bana da böylesi denk geldi. Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim iz birakmayan şifa versin insallah

Ne kadar ilgisizler siz tekrar isteyin bakalım ne demek özel bakıyor bize gelmene gerek yok her sektörde işini layıkıyla yapmayan vardır maalesef
Ben sordum kan idrar tahlili yapilmiyo mu burda diye dışarda takibin yapılıyor doktorun gerekeni yapar zaten dediler hicbisey yapmak istemiyolar yani. Bir de iki semtin sağlık ocağını birlestirmisler kalabalik oluyor biraz, hic gitmesem daha iyi dedim artık napiyim Allah ellerine düşürmesin

Tarayıcının gecmisini sil ayarlardan bazen öyle duraklamalar oluyor öyle zamanlarda gecmisi temizliyorum düzeliyor

Cok haklisin bebegim ama inan bu mide agrisi beni goturecek inan bana hergun igne vuruyorum kendime o bile bu kadar aci vermiyor

Ferro sanol senin harflerle aran pek iyi değil bu aralar

Yok kuzum idrarda cikti enfeksiyon crp yaptirmdim

Canım hiç bi fikrim yok ama doktorundan cevap gelince yaz lütfen merak ettim nedenini. Bence kötü bişey değildir. Senin dediğin gibi enfeksiyon da olabilir bakalım ne dicek dr

İlk kez mi oluyor

Cok koyu degilse bir sey olcagini sanmiyorum canim benim de ara ara oluyor agrim sancim olmayinca doktorum pek onemsemedi

Kahve lekelerden korkmayın eski kalıntıdır onlar. Bebeğin hareketleri ile bile aşağı inmiş olabilir açık kırmızı olunca yeni kanamadır öyle bir durumda dra gidin mutlaka
Yorumlarınız için sağolun kızlar.. kırmızı olmadığı sürece korkmuyorum ben dedi doktorum yanına çağırdı baktı gittim direk tedirgin oldum . İlaç vermiyorum o yuzden dedi.. ilişkiden bir hafta sonra bile lekelenmeler olur hatta dedi.. demir ilacı kan ilacı ve multivitamin verdi .. idrar testi istedi sağlık ocağında yaptırıp sonucu gönder dedi.. baktığım şeylerde sorun yok dedi.. Çok şükür.. yarın ilk işim sağlık ocağına gidip idrar vermek

ay sahiden bu aralar günlerim iş anlamında çok stresli geçiyor. epey yoruldum bu da bahanem olsun hep ondandır diyelim
Kolay gelsin, full çalışabiliyorsanız süper, ben bu aralar erken bırakıyorum işi, 2-3 gibi tamam bu kadar yeter diyip kapatıyorum. :)

Incıa nın göğüs ucu jel kremini denedin mi bana çok iyi geldi yüzde yüz doğal
Çok duydum bunu gerçekten denemek istiyorum ilk fırsatta. Benim tüm göğsüm pul pul oldu dökülüyor resmen. Tabi karnım ve vücudumda buna dahil. Vazelin tavsiye ettiler ama kimisi onaylamıyor petrol bazlı olduğu için. Yine yağlardan gideceğim sanırım ya da böyle eczane markalarından.

Benim de göğüs ucum pul puldu, çatlak için yağ surerken oraya da sürüyorum. Bazen bio oil bazen bebe yağı sürüyorum hic kurumuyo artık

Inanın benim bağlı olduğum sağlık ocağı da ilgisiz ama ben açıkçası tinlamiyorum. Her ay gidiyorum doktora kan ve idrar tahlili yaptırmaya geldim diyorum ve yapıyorlar. Sonuçları da doktoruma WhatsApp tan atıyorum. Son 3-4 ayımız, işimizi şansa bırakmayalım.

Döküldü döküldü ve neyse ki bu ara durdu. Taytimi çıkardığıMda bile içi dökülen beyaz deri oluyordu canım. Sanırım ben de komple deri değiştirdim. Bebe yağı ve üreli losyon kullandim bana mısın demedi bitti ama şimdi pullanmalar goguslerde de geçti

Bende özelde takipliyim bunu biliyorlar ama hiç böyle bir şey söylemediler şaşırdım. Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize

Benimde öyle üzerimi çıkarıyorum her yer bembeyaz oluyor resmen. Normalde de kuru cildimvar zaten bakalım deneye deneye iyi geleni bulucam artık.

Ben aile hekimimizle bile hic tanışmadım, ebe mi hemsire mi artık ikidir aşı yapıp zaten takiplisin deyip yolluyor bi daha da gelme dedi. Az önce sağlık bakanlığına sikayet maili attim ayrıntılı anlattım belki bisey farkeder.. en dogrusu sizin yaptığınız ama bana açık açık bı daha gelme deyince gitmeyi düşünmedim

Evet antitez de gayet mantıklı. Ama o şeker seviyesinin bir şekilde tespit edilmesi gerekiyor. Muhtemelen diyabeti olanlar bu haftalara gelmeden önce yapılan açlık kan tahlilleriyle bu durumu tespit edebiliyorladır diye düşünüyorum. Tabiki önce doktor tavsiyesi, doktor ne derse o. Biz burada sadece kendi fikrimizi söylüyoruz. en iyisini doktor bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…