2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O ne demek ya takiplisin gelme ben de gitmiyorum ama arayıp en azından hamilelik surecim hakkında düzenli bilgi alıyorlar. Hamilelik sürecini ve hatta doğunca bebeği takip etmek görevleri.

Emin değilim ama hali hazırda diyabeti olanlar bu testi yaptirmiyordur. Onlar için günlük insülin dozu belirleniyordur hamileliğin en başından, iniş cikislara göre de dozu değiştiriyorlardir. Benim doktorum şeker yüklemesi istemedi mesela, ama son 2 aylik kilo artışım nedeni ile de açlık tokluk parmaktan 10 gün takip et dedi. Her süreç gerçekten ayrı stres kaynağı

Kolay gelsin, full çalışabiliyorsanız süper, ben bu aralar erken bırakıyorum işi, 2-3 gibi tamam bu kadar yeter diyip kapatıyorum. :)
ben proje bazlı çalışıyorum belli teslim süreleriyle, elimdekiler bitsin tatile çıkacağım. vücut kaldırmıyor artık saatlerce sandalyede oturmayı falan

O ne demek ya takiplisin gelme ben de gitmiyorum ama arayıp en azından hamilelik surecim hakkında düzenli bilgi alıyorlar. Hamilelik sürecini ve hatta doğunca bebeği takip etmek görevleri.
Evet görevleri ama bu ülkede görevini hakkıyla yapan kaç kişi kaldı ki... Valla yorumlardan sonra dayanamadim sağlık bakanlığına hem mail attım hem arayıp şikayet ettim. Onlar da dedi evet rutin takibin yapılması gerekiyor diye bilgilendircekler bakalım bi uyarılmaları iyi olur

ben proje bazlı çalışıyorum belli teslim süreleriyle, elimdekiler bitsin tatile çıkacağım. vücut kaldırmıyor artık saatlerce sandalyede oturmayı falan
Gerçekten öyle rahatsız ediyor masa başı iş. Ctesi kontrolüm var seyahati sorup ben de gideceğim umarım izin verir bir sorun yoktur. Şeker yükleme falan yapılacak su fazlalığı vardı ona bakılacak.

Dilekçe örneğini nerden buldunuz ben internetten baktım bulamadım sizde örneği varsa bana özelden atabilir misiniz ben de vereceğim okula raporumu aldım
Dilekçe örneği yok galiba. Nisan'daki Cumhurbaşkanlığı genelgesinin numarasını yazıp "Yüz yüze eğitim başladığı için bu genelge dahilinde 24.-32 haftalar arası idari izin hakkımı kullanmak istiyorum." dedim. Genelgeyle raporu ek olarak ekledim.

Gerçekten öyle rahatsız ediyor masa başı iş. Ctesi kontrolüm var seyahati sorup ben de gideceğim umarım izin verir bir sorun yoktur. Şeker yükleme falan yapılacak su fazlalığı vardı ona bakılacak.
İyice ağırlaşmadan bir yerlere gitmek için iyi fırsat. İstanbulda hala kış var ama yaz gelen bölgelerimiz vardır umarım

Badem yağı belki iyi gelebilir birde bol su benim derim normalde kurudur çatlamaya bile müsait bugüne kadar bisey olmadi 25 haftaligim. Su içmeye de bagliyorum biraz ben

Bulduru
Evet belki suyu biraz arttirmam gerekebilir. Ölçülü içmiyorum o yüzden az mı çok mu içiyorum bilemedim

Gün-de en az 2 lt. Oluyor benim içtiğim tüp bebek tedavisi. Başladığından beri. Hem bebegin sıvı si iyi çıkıyor hem çatlama pul pul dökülme olmuyor deride.

Kızlar her sabah kalktığında karnimi.kontrol ediyorum bebek atyormu kalbi falan karnımda kıpırtı var mı diye benim gibi olan var mı? Benim ikizdi 8 haftalıkken teke düştü doktor da net bir cevap söylemedi ondan mo bilemiyorum.benim gibi olan var mı 25. Haftalık olduk sonuna kadar boyle gideceğiz belli ki. Birde bebeğin eşi(plasenta) aşağıda çıktı ya onu duyunca da tedirgin oldum. Sanki sonuna gelemicekmisiz gibi psikolojik heralde. Benim gibi olan var mı acaba ? Tek ben mi boyleyim

Bugün şeker yükleme testim vardı veeeee yüksek çıktı normalde böyle bir sorunum yoktu ayrıca açlık tokluk 3 ay önce yatırmıştım onda da sorun yoktu geçen ay ayrintiliya gittiğimde bebegin suyu iyidi bu ay fazla çıktı şeker sonucun açlık 97 1 saat sonra 179 insilune başlattı dr hemn dahiliye ye gittim takip edicez dedi kii ben çok dikkatliydim yemek konusunda sizlerde dikkat edin bebekte iri 1070 gr 37 cm çıktı

Yemek yedikten sonra kıpırtısı oluyor benim, kıpırdayana kadar tedirgin oluyorum tabi. Plasenta benim de aşağıda ön tarafta. Inşallah yukarı çıkmıştır rahim büyüdükçe. Sonuna gelemicek gibi bir tedirginlik duymuyorum çok şükür sadece bu plasentanin yerleşimi yüzünden sezeryan yapmak zorunda kalırsam diye korkum var. Sağlıkla kucağıma alayım da normal sezeryan farketmez diyekendimi teselli ediyorum işte.

Benimde ac karnıma cok kıpırdamıyor yemek yedikçe artyor hareketler. Evet ya inşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağınıza doktorunuz kaçıncı haftaya kadar yukarı çıkar diye net bisey söyledi mi? Benimkisi daha zaman var dedi söylemedi ama internette 34. Hafta ya kadar çıkabilir yazıyor inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebislerimiz

Geçmiş olsun. Benim de su fazlalığı var dr şekeri ve tuzu bırak dedi epey azalttım tamamen bırakamadım tam buğday ekmeği falan yiyorum yani bırakamadım dediğim öyle şeyler. Onu araştırırken iri bebeklerde de su fazla olabiliyormuş diye görmüştüm. Şeker yükleme de cumartesi yapılacak muhtemelen benim de yüksek çıkar belirtiler onu gösteriyor. Umarım normale döneriz.

Bu haftalar ekstra dikkat etmek gerekiyormuş bende başladım insüline son haftalara kadar artık diyet

Çok şükür demekki normalmiş canım sevindim İnşallah idrar testinde temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…