2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok çok geçmiş olsun,

Kızlar sizin ikinci kez kapsamlı kan idrar tahlili kaçıncı haftada yapıldı? İlk haftalarda cok kapsamli yapılıyor bide daha sonra tekrar yapılıyor ya belli basli seyler, kaçıncı haftada yapıldı veya yapılacak?

Bu hafta drum istedi ama ben zaten dahiliye dr takipliyim bununda etkisi var. Birçok tahlil yapılmak zorunda kalıyorum.

Benim kanım düşük olduğu için ayda 1 yapılıyor tüm tahliller ama detaylı ultrason haftası tekrar bakılmalı diye biliyorum

17 de istemişti doktorum. Ama ben ara ara gidip sağlık ocağında yaptırıyorum özellikle idrarı.

Ben detaylı yaptırdım sanırım sonraki randevuya gittigimde yapılacak. Benim de demirim cok düşüktü ilaç kullanıyorum ama ne durumda merak ediyorum
Sağlık ocağında yaptırıyorum istersen sende yaptır kafan rahatlamış olur günde 2 demir ilacı kullanıyorum mesela gerekirse kan veririz demişlerdi demir depoları çok önemliymiş hem gebelikte hem emzirme döneminde yarın sabah git sağlık ocağına cuma alırsın sonuçları ona göre doktoruna danışirsin canım

Sağolsun müdürüm halletmiş teşekkür ederim yine de ben de izindeyim artık

24. Haftada şeker testi ile beraber yapıldı canım ayrıyeten idrar testi de yapıldı

Benim de idrar yolu enfeksiyonu çıktı içinde bir tane olan suya karışan antibiyotikten verdi demir ilacı içiyordum zaten onu da hapı büyük içerken zorlanıyorum dedim suya katılandan verdi hap olarak sadece multivitamin içiyorum kendini negatif düşünceye şartlama bunlar bana ve bebeğe faydalı yapacak bir şey yok diyerek teselli ediyorum ben kendimi işe yarıyor

O kadar berbat bir sağlık ocağı varki burda anlatamam. Benim aramamla tetenoz icin çağırdılar. İkinci dozu yapınca artık bize gelmene gerek yok zaten özelde takip ediliyosun deyip yolladilar babalarinin hayrına bakiyolar sanki

Çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ne kadarlık bir düzeyde çıktı, CRP mi çok yüksek?

demir hapı serro fanol içiyorum beni çok şükür yormadı. bunun dışında ıspanak da demir eksikliğine çok iyi geliyormuş belki faydası olur.

ama hepsi hallolur daha büyük sorunlar olmasın yeter ki

Ben ne olur ne olmaz diye her ay sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırıyorum. Bence imkanı olan bütün gebeler her ay yaptırmalı.

Ben ne olur ne olmaz diye her ay sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırıyorum. Bence imkanı olan bütün gebeler her ay yaptırmalı.
Evet farkli bir süreç sonucta her ay degerler değişebiliyor bence de öyle ama benim bağlı olduğum sağlık ocağı cok berbat. Takibe bile gelmene gerek yok nasıl olsa özelde takibin yapılıyor dediler.. kendi doktorum da rutinin dışında biseye gerek görmüyor suan

Gerçekten çok ilgisizlermis. Bana da hamilelik boyunca en az 4 kez tüm kan değerlerime bakılması gerektiğini söylediler. Covid olduğumda 10 gün boyunca hem aradılar hem yormamak için mesaj attılar. Dün gittim kontrole ve ilaç yazdırmaya tetanoz için biraz daha beklemeyi tavsiye ettiler yeni atlattım diye. Yani cidden bazı yerler çok ilgisiz.

Ben göğüslerede sürüyorum ama göğüslerde kaşıntı var yaa ... yaşayan varmı bilmiyorum ama benim göğüs uçlarında kaşıntı var.
Ben çok çektim bu durumdan ya daha yeni geçiyor kaşıntı. Sürmedigim şey kalmamıştı şimdi de resmen pul pul dökülüyor derim o kadar yağ nereye gidiyor anlamış değilim. Çöl toprağı gibi parca parca oldu derim.

Ne kadar ilgisizler siz tekrar isteyin bakalım ne demek özel bakıyor bize gelmene gerek yok her sektörde işini layıkıyla yapmayan vardır maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…