2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende de oluyordu at kılı fırçası aldım vücudumu onunla fırçalıyorum bazen banyodan önce bazen banyodan sonra. Sonrada dönüşümlü olarak çatlak kremi ve bebek yağı kullanıyorum şu an düzelmiş durumda. Hem kıl dönmelerine iyi geliyor hem selilüt oluşumunu azaltıyor hemde kan akışını hızlandırıyor vücudu fırçalamak aklınızda bulunsun

Karın için de Bio-oil tavsiye ederim çok güzel bir yağ

Merhabalar diyetle düşmedi mi şekeriniz? Bende de gebelik şekeri çıktı da

Neden hemen insilün dedi ki genelde önce diyet verirler

Umarım döneriz ben hamilelikte beyaz ekmeği bıraktım baya da dikkat ediyorum

Ben senin yerine olsam bu uyaridan sonra aile hekimimin bulundugu yeri degistirir baska yere aldirirdim tabi imkanin varsa
Ben oyle yaptim
Cunku bebek dogunca daha samimi olman gerekecek onlarla bebegin aşıları takipleri falan daha duyarli hemsireleri olan bi yer bulabikirsin belki

Kaç çıkıyor sizin insulin kullanıyor musunuz
Şu an diyet yapıyorum çok değişiyor ama fark ettim ki tam buğday ekmeği de çok artırıyor benim şekeri 2 dilim vermişti doktor öğünlerde artık onu da yemeyeceğim.. ölçülerimi yaıp doktora gösteriyorum şu an insilüne gerek görmedi ama bebeğin suyu bir tık fazla dedi

Haklısın şimdi baktim bircok başka sağlık ocağı seçeneği çıkıyor ama hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyorumki

Umarım döneriz ben hamilelikte beyaz ekmeği bıraktım baya da dikkat ediyorum
Buldum şimdi tekrar bi yayın okudum su fazlalığı veya azlığı şöyleymiş bilgiler burda da dursun;

amniotik sıvı indeksi (ASI) ve sıvının en fazla olduğu tek cep şeklinde değerlendirmek mümkündür. ASI < 5.0 cm ya da tek cep < 2.0 cm oligohidramnios, ASI > 24 cm ya da tek cep > 8.0 cm polihidramnios olarak tanımlanmaktadır.

Oligohidramnios: sıvı azlığı
Polihidramnios: sıvı fazlalığı

Benim de ilk bebeğim tüp bebek ve benim plesantam tamamen asagidaydi. 31. Haftada çıktı canım, zamanı belli olmadığı için hafta veriyordur doktor. Senin bugune kadar kanaman olmadıysa yerleşimi için korkulacak bir durum yoktur hatta çıkmis bile olabilir tedirginlik tecrübeli olduğum halde şu an bende de var. Hele hele senin benim gibi belli süreçlerle sahip olunca haklı olarak daha da fazla oluyor o tedirginlik az kaldı inşallah sağlıcakla kucağımızda olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…