- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.141
Ay çok sinir bozucu bir insan. Moral emici resmenİnsanları anlamak çok zor gerçekten bunu bir de doktor yapıyor yani dün ben de okula 24. Hafta raporumu izin dilekçemi vermeye gittim sınıfıma da uğradım evdeki dosyalarımı bırakmak için eşim de yanımdaydı aynı sınıfı kullandığım diğer devrenin öğretmeni bana direk ay senin karnın çok aşağıda erken doğuracaksın sen galiba dedi eşim de ben de sinir olduk öyle bir riskimiz olsa doktor söylerdi karnımın şekli her zaman böyle dedim aynı kişi hamileliğimi öğrendiğim zaman da hemen heveslenme belki dış gebeliktir demişti o gece uyuyamadım korktumuştum ertesi gün doktora gittik Allah'tan keseyi hemen gördük doktor dış gebelik değil dedi de rahatlamıştım ya keseyi biraz geç görseydik o haftayı hep sitresle geçirecektim onun yüzünden insanlar ya çok cahil ki okumakla cahillik gitmiyor ya da kötü niyetli
AynenAy çok sinir bozucu bir insan. Moral emici resmen
Hareket ediyor mu takıntısına, bir de kalp atış değeri takıntısının eklenmesiAyy sakın alma takıntı olur
Benim de en yakın arkadaşım hamile olduğumu öğrendiğimde, çok umutlanma hemen kapılma falan demişti. Çok bozulmuştum. Anne olmayı ne kadar istediğimi biliyordu halbuki. Bir kaç kez böyle dedi, artık onunla hamileliğim hakkında konuşmak istemediğimi söyledim. Kendisinin de 3 çocuğu var yani, tecrübeli. Bir düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdiği için bende de olursa hemen umutlanmayım diye dediğini söyledi. Hamile kalıp da yokmuş gibi davranmak mümkün mü sanki, sürekli düşer diye niye düşüneyim ki... Neyse birbirimizi anladık ama şimdi de yapma böyle dememe rağmen "bunlar daha iyi günlerin" modundaİnsanları anlamak çok zor gerçekten bunu bir de doktor yapıyor yani dün ben de okula 24. Hafta raporumu izin dilekçemi vermeye gittim sınıfıma da uğradım evdeki dosyalarımı bırakmak için eşim de yanımdaydı aynı sınıfı kullandığım diğer devrenin öğretmeni bana direk ay senin karnın çok aşağıda erken doğuracaksın sen galiba dedi eşim de ben de sinir olduk öyle bir riskimiz olsa doktor söylerdi karnımın şekli her zaman böyle dedim aynı kişi hamileliğimi öğrendiğim zaman da hemen heveslenme belki dış gebeliktir demişti o gece uyuyamadım korktumuştum ertesi gün doktora gittik Allah'tan keseyi hemen gördük doktor dış gebelik değil dedi de rahatlamıştım ya keseyi biraz geç görseydik o haftayı hep sitresle geçirecektim onun yüzünden insanlar ya çok cahil ki okumakla cahillik gitmiyor ya da kötü niyetli
İnsanlar çok saygısız yaVelilerime doğum iznine çıktığımı, diğer sınıflara paylaştırılacaklarını yazdım. "Hayırlı olsun" demek yerine "yarın beslenmesine ne koyacağız?" dediler
Önünde çıkabilir 5 gün ileri 5 gün geri normal görülüyor. Erken döllenme gibi bir durum da söz konusu olabilir. Doktorunuz bu konuda ne dedi? Ultrasonda ölçerken mmlik bir kayma bile ufak sapmalara sebep olabiliyor diye biliyorum ama sürekli 1 hafta öndeyse demek ki bebiş önden gidiyor, bu durumda son adet tarihini değiştiren doktorlar olabiliyor.Merhabalar. Kasık sancısı yaşayan var mı aranızda? Şiddetli kasık sancıları yaşıyorum 17. Haftamdan beri. Karnım büyüdükçe de artmaya başladılar. Bazen bacağımı bile oynatamaz oluyorum. Oğlum da çok hareketli bazen çok oynaştığında da artabiliyor. Doktora sordum idrar enfeksiyonundan olabilir dedi ama enfeksiyon çıkmadı. Biraz ilgisiz sessiz bir doktorum var ama özele geçicem son üç ayımda özelde kontrole gidicem umarım daha ilgili olurlar :/ ayrıca her kontrole gittiğimde oğlum hep normal haftasının önünde oluyor. Şimdi de bir hafta ileri çıktı acaba devlet hastanesindeki ultrasonda mı bir sorun var bu kadar ileri çıkması normal mi?
İNSANIN başına herşey gdliyor ama devam eden bebekte sıkıntı yoksa sıkıntı olmaz inş gelişimi geride olan başında beri onlarda sıkıntı çıkabiliyor ama senin durumundan kaynaklanacak gebelik zehirlenmesi durumları da yoksa erken doğum bebeğin alınmasını gerektirecek şeyler de olmaz inş plesanta bebeğin doğum şeklini etkiler sezeryan olma durumu oluşur eğer rahim ağzını kapatırsa ama sadece aşağıda olması tek başına tehlike olulturmaz inş bence bunu sıkıntı yapma tabi benim öyküm olduğu için. arkadaşla konulunca gelecek planlaması yapmadığımı farkettim bende doğumda biri gelecek mi bebeğin eksiği var mı vb henüz tek birşey almadım sadece. Doğum olana kadar duracak gibiyim zamanda geçmiyor halen dsha 25 haftalığımKızlar her sabah kalktığında karnimi.kontrol ediyorum bebek atyormu kalbi falan karnımda kıpırtı var mı diye benim gibi olan var mı? Benim ikizdi 8 haftalıkken teke düştü doktor da net bir cevap söylemedi ondan mo bilemiyorum.benim gibi olan var mı 25. Haftalık olduk sonuna kadar boyle gideceğiz belli ki. Birde bebeğin eşi(plasenta) aşağıda çıktı ya onu duyunca da tedirgin oldum. Sanki sonuna gelemicekmisiz gibipsikolojik heralde. Benim gibi olan var mı acaba ? Tek ben mi boyleyim
Bende 39 önceki gebelikte de şekerli şeyler yedirmiyordu doktorum birde bu diyetleri yaşı geçenlere yapıyorlar sanıyordum ama baksana çoğu kişiye diyet ölçüm yaptırıyor doktorlarBen 5 aylıkken 6 kilo almıştım, perinatolog hem yaştan (38) dolayı hem de 6 kiloyu fazla bulduğu için şeker yüklemesi istedi. 25 haftalıkken yaptıracağım kısmetse. Şimdiden 8 kilo oldum bile
Bence çok kötü niyetli biri bunlrı söyleyen. Yani muhtemelen çekemiyordur sizi.İnsanları anlamak çok zor gerçekten bunu bir de doktor yapıyor yani dün ben de okula 24. Hafta raporumu izin dilekçemi vermeye gittim sınıfıma da uğradım evdeki dosyalarımı bırakmak için eşim de yanımdaydı aynı sınıfı kullandığım diğer devrenin öğretmeni bana direk ay senin karnın çok aşağıda erken doğuracaksın sen galiba dedi eşim de ben de sinir olduk öyle bir riskimiz olsa doktor söylerdi karnımın şekli her zaman böyle dedim aynı kişi hamileliğimi öğrendiğim zaman da hemen heveslenme belki dış gebeliktir demişti o gece uyuyamadım korktumuştum ertesi gün doktora gittik Allah'tan keseyi hemen gördük doktor dış gebelik değil dedi de rahatlamıştım ya keseyi biraz geç görseydik o haftayı hep sitresle geçirecektim onun yüzünden insanlar ya çok cahil ki okumakla cahillik gitmiyor ya da kötü niyetli
Hey Allahım lafa bakKızlar saygım herkese sonsuz ama bu sabah sağlık ocağına gittim idrar vermeye kan da aldılar hazır gelmişken bakalım dedi neyse .. şeker yüklemesi yaptırdınız mı dedi hayır dedim doktorumda gerek görmedi ki böyle bir teklifte istekte bulunmadı doktorum güveniyorum. Sağlık ocağında ki doktor bana uzun uzun anlattı elbette görevi ama sonra bi hamile varmış şekerden dolayı bebeğini beş günlükken kaybetmiş bana bunu söylüyor yaa .. tepki vermedim yinede ama yani hamile insana tercihinden dolayı böyle bir örnek vermesi beni çok sinir etti. Gerçekten anlam vermekte zorlanıyorum bazı tavırlara. Burdada benzer davranışlarla karşılaşan arkadaşlar vardı şuan onları çok daha iyi anladım.. Allah anlayışlı güzel insanlar çıkarsın karşımıza
Kalpleri kötü bnce .. hayırlısı olsun demek en basitinden neden bu kadar zor olur ki? Hayat enerjisini sömürüyor böyle tipler resmenİnsanları anlamak çok zor gerçekten bunu bir de doktor yapıyor yani dün ben de okula 24. Hafta raporumu izin dilekçemi vermeye gittim sınıfıma da uğradım evdeki dosyalarımı bırakmak için eşim de yanımdaydı aynı sınıfı kullandığım diğer devrenin öğretmeni bana direk ay senin karnın çok aşağıda erken doğuracaksın sen galiba dedi eşim de ben de sinir olduk öyle bir riskimiz olsa doktor söylerdi karnımın şekli her zaman böyle dedim aynı kişi hamileliğimi öğrendiğim zaman da hemen heveslenme belki dış gebeliktir demişti o gece uyuyamadım korktumuştum ertesi gün doktora gittik Allah'tan keseyi hemen gördük doktor dış gebelik değil dedi de rahatlamıştım ya keseyi biraz geç görseydik o haftayı hep sitresle geçirecektim onun yüzünden insanlar ya çok cahil ki okumakla cahillik gitmiyor ya da kötü niyetli
Allahım yaa güler misin ağlar mısınHey Allahım lafa bakinsan doktor da olsa öğretmen de olsa baska bişey de olsa patavatsızlik bir huy meselesi iste naparsın. Eşimin bı yengesi var amca hanımı, ben ona kısaca yılan derim, nişanımda düğünümde sonrasinda vs tebrik ederken hep "Allah pişman etmesin" falan dedi, belki iyi niyetli bi duaydı ama çok garip değil mi başka diyecek bişey mi yok sanki o geldi aklıma özellikle senin yazını okuyunca Asli06m
Tulum hemşirelere zor olabilir diye okumuştum, ilk zamanlar sürekli kontrolleri filan oluyormuş galiba, soyup giydirmesi zor olmasın diye. Ama normal doğumda daha az kalınıyor, sezaryense daha uzun kalınıyor. Bunları da hesap etmek lazım biraz.Kızlar özellikle de tecrübeli anneler, tulumlu hastane çıkışı alan/ kullanan oldu mu? Çok beğendiğim bir takım var ama tulumlu, emin olamadım kullanışlılığı konusunda
Ben tiny love 3 ü bir arada ana kucağını aldım. Çok yakınım memnun kaldığı için tavsiye üzerine aldım bi bakın istersenizTeşekkür ederim
Evet göbek bağı, topuk kanı derken onlara sıkıntı olabilir. Biraz daha bakayımTulum hemşirelere zor olabilir diye okumuştum, ilk zamanlar sürekli kontrolleri filan oluyormuş galiba, soyup giydirmesi zor olmasın diye. Ama normal doğumda daha az kalınıyor, sezaryense daha uzun kalınıyor. Bunları da hesap etmek lazım biraz.
Benim de bir arkadaşım kullanmıştı o da çok memnun kalmıştıBen tiny love 3 ü bir arada ana kucağını aldım. Çok yakınım memnun kaldığı için tavsiye üzerine aldım bi bakın istersenizYorumlarınızı gördüm 18 kiloya kadarda taşıma kapasiteli sizin aradığınız ana kucağı bu bence
Benim de 15 gün sonra kontrolüm var, tatlı şeyler çok sevmiyorum ama bana da diyet verecek kesin. Keyfini süremiyoz bi türlü, onu yeme kilo almaBende 39 önceki gebelikte de şekerli şeyler yedirmiyordu doktorum birde bu diyetleri yaşı geçenlere yapıyorlar sanıyordum ama baksana çoğu kişiye diyet ölçüm yaptırıyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?