2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay çok sinir bozucu bir insan. Moral emici resmen

Benim de en yakın arkadaşım hamile olduğumu öğrendiğimde, çok umutlanma hemen kapılma falan demişti. Çok bozulmuştum. Anne olmayı ne kadar istediğimi biliyordu halbuki. Bir kaç kez böyle dedi, artık onunla hamileliğim hakkında konuşmak istemediğimi söyledim. Kendisinin de 3 çocuğu var yani, tecrübeli. Bir düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdiği için bende de olursa hemen umutlanmayım diye dediğini söyledi. Hamile kalıp da yokmuş gibi davranmak mümkün mü sanki, sürekli düşer diye niye düşüneyim ki... Neyse birbirimizi anladık ama şimdi de yapma böyle dememe rağmen "bunlar daha iyi günlerin" modunda

Velilerime doğum iznine çıktığımı, diğer sınıflara paylaştırılacaklarını yazdım. "Hayırlı olsun" demek yerine "yarın beslenmesine ne koyacağız?" dediler
İnsanlar çok saygısız ya benim de yaptığım işle alakalı gecenin 5inde tıktık whatsapptan mesaj atan mı dersiniz, gece 11 de hiç tanımadığım birinin araması ve açmadığımda rahatsız ettim galiba diye mesaj atması..hayret ediyorum

Önünde çıkabilir 5 gün ileri 5 gün geri normal görülüyor. Erken döllenme gibi bir durum da söz konusu olabilir. Doktorunuz bu konuda ne dedi? Ultrasonda ölçerken mmlik bir kayma bile ufak sapmalara sebep olabiliyor diye biliyorum ama sürekli 1 hafta öndeyse demek ki bebiş önden gidiyor, bu durumda son adet tarihini değiştiren doktorlar olabiliyor.

İNSANIN başına herşey gdliyor ama devam eden bebekte sıkıntı yoksa sıkıntı olmaz inş gelişimi geride olan başında beri onlarda sıkıntı çıkabiliyor ama senin durumundan kaynaklanacak gebelik zehirlenmesi durumları da yoksa erken doğum bebeğin alınmasını gerektirecek şeyler de olmaz inş plesanta bebeğin doğum şeklini etkiler sezeryan olma durumu oluşur eğer rahim ağzını kapatırsa ama sadece aşağıda olması tek başına tehlike olulturmaz inş bence bunu sıkıntı yapma tabi benim öyküm olduğu için. arkadaşla konulunca gelecek planlaması yapmadığımı farkettim bende doğumda biri gelecek mi bebeğin eksiği var mı vb henüz tek birşey almadım sadece. Doğum olana kadar duracak gibiyim zamanda geçmiyor halen dsha 25 haftalığımo gün gelmiyecek gibi

Ben 5 aylıkken 6 kilo almıştım, perinatolog hem yaştan (38) dolayı hem de 6 kiloyu fazla bulduğu için şeker yüklemesi istedi. 25 haftalıkken yaptıracağım kısmetse. Şimdiden 8 kilo oldum bile
Bende 39 önceki gebelikte de şekerli şeyler yedirmiyordu doktorum birde bu diyetleri yaşı geçenlere yapıyorlar sanıyordum ama baksana çoğu kişiye diyet ölçüm yaptırıyor doktorlar

Bence çok kötü niyetli biri bunlrı söyleyen. Yani muhtemelen çekemiyordur sizi.

Hey Allahım lafa bak insan doktor da olsa öğretmen de olsa baska bişey de olsa patavatsızlik bir huy meselesi iste naparsın. Eşimin bı yengesi var amca hanımı, ben ona kısaca yılan derim, nişanımda düğünümde sonrasinda vs tebrik ederken hep "Allah pişman etmesin" falan dedi, belki iyi niyetli bi duaydı ama çok garip değil mi başka diyecek bişey mi yok sanki o geldi aklıma özellikle senin yazını okuyunca Asli06m

Kızlar özellikle de tecrübeli anneler, tulumlu hastane çıkışı alan/ kullanan oldu mu? Çok beğendiğim bir takım var ama tulumlu, emin olamadım kullanışlılığı konusunda

Kalpleri kötü bnce .. hayırlısı olsun demek en basitinden neden bu kadar zor olur ki? Hayat enerjisini sömürüyor böyle tipler resmen
Allahım yaa güler misin ağlar mısın hani derler ya ağzı olan konuşuyor diye gerçekten bunlar onlardan

Kızlar özellikle de tecrübeli anneler, tulumlu hastane çıkışı alan/ kullanan oldu mu? Çok beğendiğim bir takım var ama tulumlu, emin olamadım kullanışlılığı konusunda
Tulum hemşirelere zor olabilir diye okumuştum, ilk zamanlar sürekli kontrolleri filan oluyormuş galiba, soyup giydirmesi zor olmasın diye. Ama normal doğumda daha az kalınıyor, sezaryense daha uzun kalınıyor. Bunları da hesap etmek lazım biraz.

Evet göbek bağı, topuk kanı derken onlara sıkıntı olabilir. Biraz daha bakayım Hastane ve doktor değiştirmeye cesaret edemediğim için sezeryan olacak gibi. Çok teşekkürler

Benim de bir arkadaşım kullanmıştı o da çok memnun kalmıştı güzel gunlerde kullansın minik

Bende 39 önceki gebelikte de şekerli şeyler yedirmiyordu doktorum birde bu diyetleri yaşı geçenlere yapıyorlar sanıyordum ama baksana çoğu kişiye diyet ölçüm yaptırıyor doktorlar
Benim de 15 gün sonra kontrolüm var, tatlı şeyler çok sevmiyorum ama bana da diyet verecek kesin. Keyfini süremiyoz bi türlü, onu yeme kilo alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…