2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy insanlar ne kadar boş konuşuyor. Ona mı kalmış yorum yapmak. Böyle insanlara çok sinir oluyorum. Ben bu tür insanların kıskançlıktan böyle yorum yaptığını düşünüyorum. Ya güzelliğini, ya evli olmanı, ya gebe olmanı, ya paranı ya işini mutlaka kendinde olmayan bir şeyi sende gördüğü için kıskançlık yapıyordur. Hiç üzülme ve takma.

Gelir canim sen almaya başla bence. Ben çoğu eşyasını aldim. Ufak tefekler kaldı. Bebek çantası, deterjanları, pişik krem, göğüs kremi, kapi süsü falan ne olursa oksun diyosun bi yerden sonra. Bu seferde yetismicek diye korkuyor insan

Canım bazen bir insanın iyi olabilme yetisini bile kıskanan insanlar var. Aslı iyi niyetli güleryüzlü, pozitif bir insansa onu bile kıskanmış olabilir. Maksat karşısındakinin modunu düşürmek. Negatif, kötü niyetli insanları sevmiyorum cidden.

Kızlar selam,
Ben çayı kahveyi kesmiştim hamilelik basından beri. Şimdide biringelirse eve yada misafirlikte içiyorum. Zarar etmez o kadar sanırım. Yani her gün içmiyorum aslında o kadardan bisey olmaz sanırım. Hamilelikte. önce deli gibi kahve içerdim hem nescafe hem double fincan türk kahvesi falan

Her gün bir fincan Türk kahvesi/nescafe içebilirsin dedi doktorum.. bende kahve delisiydim ama çok garip hiç canım istemiyor dediğin gibi ancak birisine eşlik ederken içiyorum..

B
Merhabalar. Bebişine ev tipi Ana kucağı (bataryalı-pilli) alacak olan var mı? Ben çok kararsız kaldım. Marka model karar veren varsa paylaşabilirse sevinirim
Ben kızımda nuna almıştım çok Çok memnunum 60 yada 80 kg kadar taşıma kapasitesi var hala oturuyor inş oğlusa da kullanıcaz

Canım benim doktorum günde bir fincan kahve içebilirsin dedi, Çaya da birşey demedi. Çay içiyorum yani.

Kızlar özellikle de tecrübeli anneler, tulumlu hastane çıkışı alan/ kullanan oldu mu? Çok beğendiğim bir takım var ama tulumlu, emin olamadım kullanışlılığı konusunda
Bayılırım tulumlara bence tulum ayaklarını kasmadigi sürece.cok kullanışlı oluyor ben çok rahat ettim takımları kullanmak daha zor gelmişti hastane için yine mutlaka tulum alicam hatta yüzde 80 evde de tulum kullanıcam ama boyutuna dikkat edin yazık oluyor kızım 50cm ve zamanında doğmuştu 1 kere hast 1 kere evde giydi ki onda bike bacakları düz değil du nacizane tavsiyem 56 cm olan yeni doğan alırsanız daha rahat kullanirsiniz

Ondan da kullandım ben almıştık kızımda doğumdan önce cidden çok kullanışlı 2 ay onda yatırdım hep gece gündüz içine ince yatak koyup ama sonradan sallanmaya çok alıştığı ve bakınmak istediği ve ınat olduğundan birde nuna aldık ondan da çok memnun kaldım hala kullanıyor oturuyor icine

Bunu duyduğuma sevindimben de daha önce en çok tulum kullanmıştım ama hastanede tecrübem olmamıştı. Çok yakıştırıyorum tulumu bebislere Çok teşekkürler

Allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun inşallah diyebilir mesela çok ilginç insanlar gerçekten hep negatife odaklanmışlar

Bak bunu hiç düşünmemiştim benim hastane çıkışlarımda hem tulum hem alt üst takım var tulumlar güzel duruyor diye onları koyacaktım şimdi fikrim değişti tulumları evde kullanırım teşekkürler bilgi için

Benim de 15 gün sonra kontrolüm var, tatlı şeyler çok sevmiyorum ama bana da diyet verecek kesin. Keyfini süremiyoz bi türlü, onu yeme kilo alma
Ben de tatlı çikolata falan çok severim ve yerim benim şeker kesin yüksek çıkacak diyordum ama normal çıktı ya bünyeyle alakalı ya da ben çok abartmadan yiyorum benim gözümde büyüyor herhalde bilmiyorum

Ben hergün bir fincan Türk kahvesi içiyorum

Aynen ben de öyle düşünüyorum artık

Susmak zorunda degilsin kimsenin haddi degil sana boyle kotu bir ornek vermeye
Bana boyle bir sey diyenlere senin haddin degil der sustururum
Herkes haddini bilsin hayatta tahammul edemem
Butun gun keske sunu deseydim keske bunu deseydim diye dusunecegime lafimi soylerim o dusunsun uzulsun yaptigi terbiyesizlige
Uffffff gerizekali ya ama var ya şukretmek lazim boyle insanlar annemiz kardesimiz eşimiz degil
Hayatlarinda olduklari insanlara uzuluyorum valla
Kendi kotuluklerine sizi de cekmelerine asla izin vermeyin

Ben 9 dusuk yasadim 1 dıs gebelik gecirdim tupum alindi digerinde zaten pko vardi doktorlaron %90 i artik cocugun olmaz dediler
Ben agliyorum anne olamiycam diye sevgili görümcem beni teselliye ariyor
"Yaaaa caniiimmm babam da cok cocuk istiyo biliyo musun sen veremiyorum bari ben vereyim diye dusundum simdi cocuk istemiypdum ama artikben yapcam mecbur" dedi.
O an var ya dedim ki şu yer yarilsada girsem yerin dibine oyle kalbim sızladi oyle icim acidi
"Ben cocuklugun acisini iyi bilirim rabbim sana da baskasina da yokluk gostermesin insaallah " diyebildim
Nolduuuu ertesi ay ogluma hamile kaldim cok sukur simdide kizima hamileyim
Beddua etmedigim halde 12 senedir cocugu olmuyor kendisinin ve bir sebebi de yok
Hala icimden dedikleri cikmadi ama hala dua ederim allahim affetsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…