- 25 Şubat 2021
- 54
- 98
- 8
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.161
Ayy insanlar ne kadar boş konuşuyor. Ona mı kalmış yorum yapmak. Böyle insanlara çok sinir oluyorum. Ben bu tür insanların kıskançlıktan böyle yorum yaptığını düşünüyorum. Ya güzelliğini, ya evli olmanı, ya gebe olmanı, ya paranı ya işini mutlaka kendinde olmayan bir şeyi sende gördüğü için kıskançlık yapıyordur. Hiç üzülme ve takma.İnsanları anlamak çok zor gerçekten bunu bir de doktor yapıyor yani dün ben de okula 24. Hafta raporumu izin dilekçemi vermeye gittim sınıfıma da uğradım evdeki dosyalarımı bırakmak için eşim de yanımdaydı aynı sınıfı kullandığım diğer devrenin öğretmeni bana direk ay senin karnın çok aşağıda erken doğuracaksın sen galiba dedi eşim de ben de sinir olduk öyle bir riskimiz olsa doktor söylerdi karnımın şekli her zaman böyle dedim aynı kişi hamileliğimi öğrendiğim zaman da hemen heveslenme belki dış gebeliktir demişti o gece uyuyamadım korktumuştum ertesi gün doktora gittik Allah'tan keseyi hemen gördük doktor dış gebelik değil dedi de rahatlamıştım ya keseyi biraz geç görseydik o haftayı hep sitresle geçirecektim onun yüzünden insanlar ya çok cahil ki okumakla cahillik gitmiyor ya da kötü niyetli
Gelir canim sen almaya başla bence. Ben çoğu eşyasını aldim. Ufak tefekler kaldı. Bebek çantası, deterjanları, pişik krem, göğüs kremi, kapi süsü falanİNSANIN başına herşey gdliyor ama devam eden bebekte sıkıntı yoksa sıkıntı olmaz inş gelişimi geride olan başında beri onlarda sıkıntı çıkabiliyor ama senin durumundan kaynaklanacak gebelik zehirlenmesi durumları da yoksa erken doğum bebeğin alınmasını gerektirecek şeyler de olmaz inş plesanta bebeğin doğum şeklini etkiler sezeryan olma durumu oluşur eğer rahim ağzını kapatırsa ama sadece aşağıda olması tek başına tehlike olulturmaz inş bence bunu sıkıntı yapma tabi benim öyküm olduğu için. arkadaşla konulunca gelecek planlaması yapmadığımı farkettim bende doğumda biri gelecek mi bebeğin eksiği var mı vb henüz tek birşey almadım sadece. Doğum olana kadar duracak gibiyim zamanda geçmiyor halen dsha 25 haftalığımo gün gelmiyecek gibi
Canım bazen bir insanın iyi olabilme yetisini bile kıskanan insanlar var. Aslı iyi niyetli güleryüzlü, pozitif bir insansa onu bile kıskanmış olabilir. Maksat karşısındakinin modunu düşürmek. Negatif, kötü niyetli insanları sevmiyorum cidden.Ayy insanlar ne kadar boş konuşuyor. Ona mı kalmış yorum yapmak. Böyle insanlara çok sinir oluyorum. Ben bu tür insanların kıskançlıktan böyle yorum yaptığını düşünüyorum. Ya güzelliğini, ya evli olmanı, ya gebe olmanı, ya paranı ya işini mutlaka kendinde olmayan bir şeyi sende gördüğü için kıskançlık yapıyordur. Hiç üzülme ve takma.
Her gün bir fincan Türk kahvesi/nescafe içebilirsin dedi doktorum.. bende kahve delisiydim ama çok garip hiç canım istemiyor dediğin gibi ancak birisine eşlik ederken içiyorum..Kızlar selam,
Ben çayı kahveyi kesmiştim hamilelik basından beri. Şimdide biringelirse eve yada misafirlikte içiyorum. Zarar etmez o kadar sanırım. Yani her gün içmiyorum aslındao kadardan bisey olmaz sanırım. Hamilelikte. önce deli gibi kahve içerdim hem nescafe hem double fincan türk kahvesi falan ☺
Ben kızımda nuna almıştım çok Çok memnunum 60 yada 80 kg kadar taşıma kapasitesi var hala oturuyor inş oğlusa da kullanıcazMerhabalar. Bebişine ev tipi Ana kucağı (bataryalı-pilli) alacak olan var mı? Ben çok kararsız kaldım. Marka model karar veren varsa paylaşabilirse sevinirim
Canım benim doktorum günde bir fincan kahve içebilirsin dedi, Çaya da birşey demedi. Çay içiyorum yani.Kızlar selam,
Ben çayı kahveyi kesmiştim hamilelik basından beri. Şimdide biringelirse eve yada misafirlikte içiyorum. Zarar etmez o kadar sanırım. Yani her gün içmiyorum aslındao kadardan bisey olmaz sanırım. Hamilelikte. önce deli gibi kahve içerdim hem nescafe hem double fincan türk kahvesi falan ☺
Bayılırım tulumlaraKızlar özellikle de tecrübeli anneler, tulumlu hastane çıkışı alan/ kullanan oldu mu? Çok beğendiğim bir takım var ama tulumlu, emin olamadım kullanışlılığı konusunda
Ondan da kullandım benBen tiny love 3 ü bir arada ana kucağını aldım. Çok yakınım memnun kaldığı için tavsiye üzerine aldım bi bakın istersenizYorumlarınızı gördüm 18 kiloya kadarda taşıma kapasiteli sizin aradığınız ana kucağı bu bence
Bayılırım tulumlarabence tulum ayaklarını kasmadigi sürece.cok kullanışlı oluyor ben çok rahat ettim takımları kullanmak daha zor gelmişti hastane için yine mutlaka tulum alicam hatta yüzde 80 evde de tulum kullanıcam ama boyutuna dikkat edin yazık oluyor kızım 50cm ve zamanında doğmuştu 1 kere hast 1 kere evde giydi ki onda bike bacakları düz değil du nacizane tavsiyem 56 cm olan yeni doğan alırsanız daha rahat kullanirsiniz
Ben de öyle düşünüyorumBence çok kötü niyetli biri bunlrı söyleyen. Yani muhtemelen çekemiyordur sizi.
Allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun inşallah diyebilir mesela çok ilginç insanlar gerçekten hep negatife odaklanmışlarHey Allahım lafa bakinsan doktor da olsa öğretmen de olsa baska bişey de olsa patavatsızlik bir huy meselesi iste naparsın. Eşimin bı yengesi var amca hanımı, ben ona kısaca yılan derim, nişanımda düğünümde sonrasinda vs tebrik ederken hep "Allah pişman etmesin" falan dedi, belki iyi niyetli bi duaydı ama çok garip değil mi başka diyecek bişey mi yok sanki o geldi aklıma özellikle senin yazını okuyunca Asli06m
Aynen canımKalpleri kötü bnce .. hayırlısı olsun demek en basitinden neden bu kadar zor olur ki? Hayat enerjisini sömürüyor böyle tipler resmen
Allahım yaa güler misin ağlar mısınhani derler ya ağzı olan konuşuyor diye gerçekten bunlar onlardan
Çok doğruKızlar yazdıklarınızı okudum. Kötü niyetli ,enerjinizi düşüren insanlarla görüşmeyin bile. Hamilelik sürekli pozitif enerji gerektiren bi durumPozitif olun
Bak bunu hiç düşünmemiştim benim hastane çıkışlarımda hem tulum hem alt üst takım var tulumlar güzel duruyor diye onları koyacaktım şimdi fikrim değişti tulumları evde kullanırım teşekkürler bilgi içinTulum hemşirelere zor olabilir diye okumuştum, ilk zamanlar sürekli kontrolleri filan oluyormuş galiba, soyup giydirmesi zor olmasın diye. Ama normal doğumda daha az kalınıyor, sezaryense daha uzun kalınıyor. Bunları da hesap etmek lazım biraz.
Ben de tatlı çikolata falan çok severim ve yerim benim şeker kesin yüksek çıkacak diyordum ama normal çıktı ya bünyeyle alakalı ya da ben çok abartmadan yiyorum benim gözümde büyüyor herhalde bilmiyorumBenim de 15 gün sonra kontrolüm var, tatlı şeyler çok sevmiyorum ama bana da diyet verecek kesin. Keyfini süremiyoz bi türlü, onu yeme kilo alma
Ben hergün bir fincan Türk kahvesi içiyorumKızlar selam,
Aynen ben de öyle düşünüyorum artıkAyy insanlar ne kadar boş konuşuyor. Ona mı kalmış yorum yapmak. Böyle insanlara çok sinir oluyorum. Ben bu tür insanların kıskançlıktan böyle yorum yaptığını düşünüyorum. Ya güzelliğini, ya evli olmanı, ya gebe olmanı, ya paranı ya işini mutlaka kendinde olmayan bir şeyi sende gördüğü için kıskançlık yapıyordur. Hiç üzülme ve takma.
Susmak zorunda degilsin kimsenin haddi degil sana boyle kotu bir ornek vermeyeKızlar saygım herkese sonsuz ama bu sabah sağlık ocağına gittim idrar vermeye kan da aldılar hazır gelmişken bakalım dedi neyse .. şeker yüklemesi yaptırdınız mı dedi hayır dedim doktorumda gerek görmedi ki böyle bir teklifte istekte bulunmadı doktorum güveniyorum. Sağlık ocağında ki doktor bana uzun uzun anlattı elbette görevi ama sonra bi hamile varmış şekerden dolayı bebeğini beş günlükken kaybetmiş bana bunu söylüyor yaa .. tepki vermedim yinede ama yani hamile insana tercihinden dolayı böyle bir örnek vermesi beni çok sinir etti. Gerçekten anlam vermekte zorlanıyorum bazı tavırlara. Burdada benzer davranışlarla karşılaşan arkadaşlar vardı şuan onları çok daha iyi anladım.. Allah anlayışlı güzel insanlar çıkarsın karşımıza
Uffffff gerizekali ya ama var ya şukretmek lazim boyle insanlar annemiz kardesimiz eşimiz degilİnsanları anlamak çok zor gerçekten bunu bir de doktor yapıyor yani dün ben de okula 24. Hafta raporumu izin dilekçemi vermeye gittim sınıfıma da uğradım evdeki dosyalarımı bırakmak için eşim de yanımdaydı aynı sınıfı kullandığım diğer devrenin öğretmeni bana direk ay senin karnın çok aşağıda erken doğuracaksın sen galiba dedi eşim de ben de sinir olduk öyle bir riskimiz olsa doktor söylerdi karnımın şekli her zaman böyle dedim aynı kişi hamileliğimi öğrendiğim zaman da hemen heveslenme belki dış gebeliktir demişti o gece uyuyamadım korktumuştum ertesi gün doktora gittik Allah'tan keseyi hemen gördük doktor dış gebelik değil dedi de rahatlamıştım ya keseyi biraz geç görseydik o haftayı hep sitresle geçirecektim onun yüzünden insanlar ya çok cahil ki okumakla cahillik gitmiyor ya da kötü niyetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?