- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.181
Canım kul affetse de Allah affetmiyor. Bir insanı evlat yokluğuyla yaralamak çok ağır bir şey. Çünkü sanki onun elindeymiş gibi. Hazine Allah'ın elinde. Dilediğine verir.Ben 9 dusuk yasadim 1 dıs gebelik gecirdim tupum alindi digerinde zaten pko vardi doktorlaron %90 i artik cocugun olmaz dediler
Ben agliyorum anne olamiycam diye sevgili görümcem beni teselliye ariyor
"Yaaaa caniiimmm babam da cok cocuk istiyo biliyo musun sen veremiyorum bari ben vereyim diye dusundum simdi cocuk istemiypdum ama artikben yapcam mecbur" dedi.
O an var ya dedim ki şu yer yarilsada girsem yerin dibine oyle kalbim sızladi oyle icim acidi
"Ben cocuklugun acisini iyi bilirim rabbim sana da baskasina da yokluk gostermesin insaallah " diyebildim
Nolduuuu ertesi ay ogluma hamile kaldim cok sukur simdide kizima hamileyim
Beddua etmedigim halde 12 senedir cocugu olmuyor kendisinin ve bir sebebi de yok
Hala icimden dedikleri cikmadi ama hala dua ederim allahim affetsin diye
En iyisi benceHer gün bir fincan Türk kahvesi/nescafe içebilirsin dedi doktorum.. bende kahve delisiydim ama çok garip hiç canım istemiyor dediğin gibi ancak birisine eşlik ederken içiyorum..
Demir eksiği yapıyor diye ben hergun içmiyorum arada iste. Vücut zaten alışmış her gün içmemeye heralde dün çayda kahvede içtim zor uyudum gece☺Canım benim doktorum günde bir fincan kahve içebilirsin dedi, Çaya da birşey demedi. Çay içiyorum yani.
Susmamak lazım haklısın, hayatımızın hemen her bölümünde var bu tiplerden ..Susmak zorunda degilsin kimsenin haddi degil sana boyle kotu bir ornek vermeye
Bana boyle bir sey diyenlere senin haddin degil der sustururum
Herkes haddini bilsin hayatta tahammul edemem
Butun gun keske sunu deseydim keske bunu deseydim diye dusunecegime lafimi soylerim o dusunsun uzulsun yaptigi terbiyesizlige
Uffffff gerizekali ya ama var ya şukretmek lazim boyle insanlar annemiz kardesimiz eşimiz degil
Hayatlarinda olduklari insanlara uzuluyorum valla
Kendi kotuluklerine sizi de cekmelerine asla izin vermeyin
Şimdilik kan değerlerim ,demir değerlerim iyi şükürDemir eksiği yapıyor diye ben hergun içmiyorum arada iste. Vücut zaten alışmış her gün içmemeye heralde dün çayda kahvede içtim zor uyudum gece☺
Ben günde bir kahve yada 2-3 çay diye biliyorum. Doktora sormadım ama takip ettiğim uygulamalarda bu şekilde yazıyor hep. Zaten her gün içmiyorsanız sıkıntı değil.Kızlar selam,
Ben çayı kahveyi kesmiştim hamilelik basından beri. Şimdide biringelirse eve yada misafirlikte içiyorum. Zarar etmez o kadar sanırım. Yani her gün içmiyorum aslındao kadardan bisey olmaz sanırım. Hamilelikte. önce deli gibi kahve içerdim hem nescafe hem double fincan türk kahvesi falan ☺
Benim kardeşimin eşi de böyle (gelinimiz) ve bu yüzden görüşmüyoruz küsüz üzüldüğüm tek şey yiğenlerimi özlüyorum benim yanımda doğdular çok baktım ilgilendim nankör insan kıymet bilmiyor işte rüyalarıma giriyorlar sürekli dün gece küçük yeğenimi yıkıyordum rüyamdaSusmak zorunda degilsin kimsenin haddi degil sana boyle kotu bir ornek vermeye
Bana boyle bir sey diyenlere senin haddin degil der sustururum
Herkes haddini bilsin hayatta tahammul edemem
Butun gun keske sunu deseydim keske bunu deseydim diye dusunecegime lafimi soylerim o dusunsun uzulsun yaptigi terbiyesizlige
Uffffff gerizekali ya ama var ya şukretmek lazim boyle insanlar annemiz kardesimiz eşimiz degil
Hayatlarinda olduklari insanlara uzuluyorum valla
Kendi kotuluklerine sizi de cekmelerine asla izin vermeyin
Yaaa cok uzuldum ben de hala yım yegenim benim yanimda buyudu seni cok iyi anliyorumBenim kardeşimin eşi de böyle (gelinimiz) ve bu yüzden görüşmüyoruz küsüz üzüldüğüm tek şey yiğenlerimi özlüyorum benim yanımda doğdular çok baktım ilgilendim nankör insan kıymet bilmiyor işte rüyalarıma giriyorlar sürekli dün gece küçük yeğenimi yıkıyordum rüyamda
Allah'ın adaletine sonsuz inancım var er ya da geç tecelli ediyor beddua etmeye gerek yok ki Allah herşeyi gören bilen işitendir benim de 13 yıl olmadı 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ilk evliliğimde çok üzüldüm çok acı çektim sadece çocuk için değil eski eşimi bir türlü sevemedim babamla kuşak çatışması yaşadım ikinci evliliğimi yaptım ailem sırtını döndü babam kardeşim küsler bir tek annemle görüşüyorum o da sadece telefonda bu evliliğimin de ilk yılında çok ağladım göz yaşı döktüm eşimin ailesi çok iyiler onlardan yana çok şanslı oldum ama eşim 47 yaşında benimle ilk evliliğini yaptı bekarlık huylarından vazgeçmesi evlilik hayatına uyum sağlaması çok zor oldu beni çok yıprattı resmen hayatta tek başıma kalmış gibi hissettim sonra yumurta rezervimin bire hatta sıfıra düştüğünü öğrendim yine doktorlar tüp bebek dediler tamam dedim artık benim çocuğum olmaz tam tüp bebeğe başlayacakken okul müdürem benim de tüp bebekle olmadı bir aktardan bitkisel şeyler aldım kullandım o ay hamile kaldım sen de kullan dedi ben de deneyim ne kaybederim ki dedim ve ben de kullandığım ay hamile kaldım şok oldum mucize oldu benim için Allah isterse bir şeyleri vesile kılıyor hamile kalınca eşimin de huyu suyu değişti çok iyi anlayışlı oldu demem o ki Allah er ya da geç herkese iyiliğinin de kötülüğünün de karşılığını veriyorBen 9 dusuk yasadim 1 dıs gebelik gecirdim tupum alindi digerinde zaten pko vardi doktorlaron %90 i artik cocugun olmaz dediler
"Yaaaa caniiimmm babam da cok cocuk istiyo biliyo musun sen veremiyorum bari ben vereyim diye dusundum simdi cocuk istemiypdum ama artikben yapcam mecbur" dedi.
O an var ya dedim ki şu yer yarilsada girsem yerin dibine oyle kalbim sızladi oyle icim acidi
"Ben cocuklugun acisini iyi bilirim rabbim sana da baskasina da yokluk gostermesin insaallah " diyebildim
Beddua etmedigim halde 12 senedir cocugu olmuyor kendisinin ve bir sebebi de yok
Sağol canım inşallah düzelirYaaa cok uzuldum ben de hala yım yegenim benim yanimda buyudu seni cok iyi anliyorum
2 gelinimiz var ikisiylede samimi degilimdir
Merhaba nasilsiniz aileniz nasil derim o kadar yardima ihtiyaclari olursa giderim kendim cagirmam detayli sohbete girmem
Inan bana hep bundan korktugum icin
Sirf yuzgoz oluruz ben dayanamam ters bisi der ben de susmam sonra yegenimi goremem resticekemem diye
Allah kolaylik versin kuzum eminim duzelir birazbuyusun yegenlwrin
Yaaa cok uzuldum ben de hala yım yegenim benim yanimda buyudu seni cok iyi anliyorumBenim kardeşimin eşi de böyle (gelinimiz) ve bu yüzden görüşmüyoruz küsüz üzüldüğüm tek şey yiğenlerimi özlüyorum benim yanımda doğdular çok baktım ilgilendim nankör insan kıymet bilmiyor işte rüyalarıma giriyorlar sürekli dün gece küçük yeğenimi yıkıyordum rüyamda
Yazilarindan goruslerinden dolayi zaten seviyordum seniAllah'ın adaletine sonsuz inancım var er ya da geç tecelli ediyor beddua etmeye gerek yok ki Allah herşeyi gören bilen işitendir benim de 13 yıl olmadı 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ilk evliliğimde çok üzüldüm çok acı çektim sadece çocuk için değil eski eşimi bir türlü sevemedim babamla kuşak çatışması yaşadım ikinci evliliğimi yaptım ailem sırtını döndü babam kardeşim küsler bir tek annemle görüşüyorum o da sadece telefonda bu evliliğimin de ilk yılında çok ağladım göz yaşı döktüm eşimin ailesi çok iyiler onlardan yana çok şanslı oldum ama eşim 47 yaşında benimle ilk evliliğini yaptı bekarlık huylarından vazgeçmesi evlilik hayatına uyum sağlaması çok zor oldu beni çok yıprattı resmen hayatta tek başıma kalmış gibi hissettim sonra yumurta rezervimin bire hatta sıfıra düştüğünü öğrendim yine doktorlar tüp bebek dediler tamam dedim artık benim çocuğum olmaz tam tüp bebeğe başlayacakken okul müdürem benim de tüp bebekle olmadı bir aktardan bitkisel şeyler aldım kullandım o ay hamile kaldım sen de kullan dedi ben de deneyim ne kaybederim ki dedim ve ben de kullandığım ay hamile kaldım şok oldum mucize oldu benim için Allah isterse bir şeyleri vesile kılıyor hamile kalınca eşimin de huyu suyu değişti çok iyi anlayışlı oldu demem o ki Allah er ya da geç herkese iyiliğinin de kötülüğünün de karşılığını veriyor
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri o kadar çok dua ediyorum ki, Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbim dileyen herkese.Evlat hasreti çekmek çok zor. Kapıya gelen kargocu bebek eşyaları taşıdığından sanırım abla bize dua et dedi bizim de olsun falan. İçim yandı resmen, oturdum özel olarak dua ettim. Siz de lütfen en çok bekleyenden olmak üzere isteyen herkese hayırla sağlıkla versin diye dua eder misiniz arada aklınıza geldikçe.
Aynen öyle Allah razı olsunYaaa cok uzuldum ben de hala yım yegenim benim yanimda buyudu seni cok iyi anliyorum
2 gelinimiz var ikisiylede samimi degilimdir
Merhaba nasilsiniz aileniz nasil derim o kadar yardima ihtiyaclari olursa giderim kendim cagirmam detayli sohbete girmem
Inan bana hep bundan korktugum icin
Sirf yuzgoz oluruz ben dayanamam ters bisi der ben de susmam sonra yegenimi goremem resticekemem diye
Allah kolaylik versin kuzum eminim duzelir birazbuyusun
Yazilarindan goruslerinden dolayi zaten seviyordum seni
Azmine tekrar hayran kaldim maalesef herkesin basina iyi ya da kotu seyler geliyor herkes bu yolda ya pes ediyor hayatta savruluyor ya zorla kopara kopara istedigi huzuru mutlulugu yakaliyor
Ben hep derim ki rabbimbizim mutlu olmamizi istiyor mutlulugun kiymetini bilmemizi istiyor o yuzden de bizi biraz zorluyor
Rabbim bundan sonra mutlulugunuza mutluluk katsin 3 ken 4 olun
Aslı o içtiğin şeyleri yazar mısın bana. Söyleyeceğim 2 kişi var. Denesinler bir şey kaybetmezlerAllah'ın adaletine sonsuz inancım var er ya da geç tecelli ediyor beddua etmeye gerek yok ki Allah herşeyi gören bilen işitendir benim de 13 yıl olmadı 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ilk evliliğimde çok üzüldüm çok acı çektim sadece çocuk için değil eski eşimi bir türlü sevemedim babamla kuşak çatışması yaşadım ikinci evliliğimi yaptım ailem sırtını döndü babam kardeşim küsler bir tek annemle görüşüyorum o da sadece telefonda bu evliliğimin de ilk yılında çok ağladım göz yaşı döktüm eşimin ailesi çok iyiler onlardan yana çok şanslı oldum ama eşim 47 yaşında benimle ilk evliliğini yaptı bekarlık huylarından vazgeçmesi evlilik hayatına uyum sağlaması çok zor oldu beni çok yıprattı resmen hayatta tek başıma kalmış gibi hissettim sonra yumurta rezervimin bire hatta sıfıra düştüğünü öğrendim yine doktorlar tüp bebek dediler tamam dedim artık benim çocuğum olmaz tam tüp bebeğe başlayacakken okul müdürem benim de tüp bebekle olmadı bir aktardan bitkisel şeyler aldım kullandım o ay hamile kaldım sen de kullan dedi ben de deneyim ne kaybederim ki dedim ve ben de kullandığım ay hamile kaldım şok oldum mucize oldu benim için Allah isterse bir şeyleri vesile kılıyor hamile kalınca eşimin de huyu suyu değişti çok iyi anlayışlı oldu demem o ki Allah er ya da geç herkese iyiliğinin de kötülüğünün de karşılığını veriyor
Bazen beddua etmeye gerek kalmıyor canım Allah duyuyor biliyor. isteyen kimsenin duasını karşılıksız, kucağını boş bırakmasın rabbimBen 9 dusuk yasadim 1 dıs gebelik gecirdim tupum alindi digerinde zaten pko vardi doktorlaron %90 i artik cocugun olmaz dediler
Ben deBen hergün bir fincan Türk kahvesi içiyorum
Sütten bebege gececek sonra bu bebek niye uyumuyoBen dekahveden vazgeçemedim ama kafein alımını bı şekilde dengeliyorum. Bakalım emzirirken ne yapacağız
Evet evet onu düşünüyorum şimdidenSütten bebege gececek sonra bu bebek niye uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?