2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım kul affetse de Allah affetmiyor. Bir insanı evlat yokluğuyla yaralamak çok ağır bir şey. Çünkü sanki onun elindeymiş gibi. Hazine Allah'ın elinde. Dilediğine verir.

Susmamak lazım haklısın, hayatımızın hemen her bölümünde var bu tiplerden ..

Demir eksiği yapıyor diye ben hergun içmiyorum arada iste. Vücut zaten alışmış her gün içmemeye heralde dün çayda kahvede içtim zor uyudum gece☺
Şimdilik kan değerlerim ,demir değerlerim iyi şükür Her konuda çok iradeleyim ama maalesef konu çay olunca iradem sıfır

Ben günde bir kahve yada 2-3 çay diye biliyorum. Doktora sormadım ama takip ettiğim uygulamalarda bu şekilde yazıyor hep. Zaten her gün içmiyorsanız sıkıntı değil.

Benim kardeşimin eşi de böyle (gelinimiz) ve bu yüzden görüşmüyoruz küsüz üzüldüğüm tek şey yiğenlerimi özlüyorum benim yanımda doğdular çok baktım ilgilendim nankör insan kıymet bilmiyor işte rüyalarıma giriyorlar sürekli dün gece küçük yeğenimi yıkıyordum rüyamda

Yaaa cok uzuldum ben de hala yım yegenim benim yanimda buyudu seni cok iyi anliyorum
2 gelinimiz var ikisiylede samimi degilimdir
Merhaba nasilsiniz aileniz nasil derim o kadar yardima ihtiyaclari olursa giderim kendim cagirmam detayli sohbete girmem
Inan bana hep bundan korktugum icin
Sirf yuzgoz oluruz ben dayanamam ters bisi der ben de susmam sonra yegenimi goremem resticekemem diye
Allah kolaylik versin kuzum eminim duzelir birazbuyusun yegenlwrin

Allah'ın adaletine sonsuz inancım var er ya da geç tecelli ediyor beddua etmeye gerek yok ki Allah herşeyi gören bilen işitendir benim de 13 yıl olmadı 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ilk evliliğimde çok üzüldüm çok acı çektim sadece çocuk için değil eski eşimi bir türlü sevemedim babamla kuşak çatışması yaşadım ikinci evliliğimi yaptım ailem sırtını döndü babam kardeşim küsler bir tek annemle görüşüyorum o da sadece telefonda bu evliliğimin de ilk yılında çok ağladım göz yaşı döktüm eşimin ailesi çok iyiler onlardan yana çok şanslı oldum ama eşim 47 yaşında benimle ilk evliliğini yaptı bekarlık huylarından vazgeçmesi evlilik hayatına uyum sağlaması çok zor oldu beni çok yıprattı resmen hayatta tek başıma kalmış gibi hissettim sonra yumurta rezervimin bire hatta sıfıra düştüğünü öğrendim yine doktorlar tüp bebek dediler tamam dedim artık benim çocuğum olmaz tam tüp bebeğe başlayacakken okul müdürem benim de tüp bebekle olmadı bir aktardan bitkisel şeyler aldım kullandım o ay hamile kaldım sen de kullan dedi ben de deneyim ne kaybederim ki dedim ve ben de kullandığım ay hamile kaldım şok oldum mucize oldu benim için Allah isterse bir şeyleri vesile kılıyor hamile kalınca eşimin de huyu suyu değişti çok iyi anlayışlı oldu demem o ki Allah er ya da geç herkese iyiliğinin de kötülüğünün de karşılığını veriyor

Sağol canım inşallah düzelir

Yaaa cok uzuldum ben de hala yım yegenim benim yanimda buyudu seni cok iyi anliyorum
2 gelinimiz var ikisiylede samimi degilimdir
Merhaba nasilsiniz aileniz nasil derim o kadar yardima ihtiyaclari olursa giderim kendim cagirmam detayli sohbete girmem
Inan bana hep bundan korktugum icin
Sirf yuzgoz oluruz ben dayanamam ters bisi der ben de susmam sonra yegenimi goremem resticekemem diye
Allah kolaylik versin kuzum eminim duzelir birazbuyusun
Yazilarindan goruslerinden dolayi zaten seviyordum seni
Azmine tekrar hayran kaldim maalesef herkesin basina iyi ya da kotu seyler geliyor herkes bu yolda ya pes ediyor hayatta savruluyor ya zorla kopara kopara istedigi huzuru mutlulugu yakaliyor
Ben hep derim ki rabbimbizim mutlu olmamizi istiyor mutlulugun kiymetini bilmemizi istiyor o yuzden de bizi biraz zorluyor
Rabbim bundan sonra mutlulugunuza mutluluk katsin 3 ken 4 olun

Evlat hasreti çekmek çok zor. Kapıya gelen kargocu bebek eşyaları taşıdığından sanırım abla bize dua et dedi bizim de olsun falan. İçim yandı resmen, oturdum özel olarak dua ettim. Siz de lütfen en çok bekleyenden olmak üzere isteyen herkese hayırla sağlıkla versin diye dua eder misiniz arada aklınıza geldikçe.

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri o kadar çok dua ediyorum ki, Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbim dileyen herkese.

Aynen öyle Allah razı olsun

Aslı o içtiğin şeyleri yazar mısın bana. Söyleyeceğim 2 kişi var. Denesinler bir şey kaybetmezler

Bazen beddua etmeye gerek kalmıyor canım Allah duyuyor biliyor. isteyen kimsenin duasını karşılıksız, kucağını boş bırakmasın rabbim o esnada kalbinin ne kadar acidigini anlayabiliyorum. Böyle insanlara düşüncesiz bile diyemiyorum, düşüncesizlik böyle bişey değil dediğin gibi yine de Allah'ım affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…