2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok kiz nolcak sanki oyle oturup kupa kupa kahve icmiyosun ya sonucta
Ben de cok ozledim sade turk kahvesi ama sagolsun midem el vermiyo dogurayim insaallah ilk isim kahve icmek olacak

Yok kiz nolcak sanki oyle oturup kupa kupa kahve icmiyosun ya sonucta
Ben de cok ozledim sade turk kahvesi ama sagolsun midem el vermiyo dogurayim insaallah ilk isim kahve icmek olacak
İlk çocuğumda süt alerjisi vardı, doğru düzgün gece uyumuyordu. Zaten yine öyle bişey olursa kahveye devam burdan dürterim seni de kahveleri koyalım diye

İlk çocuğumda süt alerjisi vardı, doğru düzgün gece uyumuyordu. Zaten yine öyle bişey olursa kahveye devam burdan dürterim seni de kahveleri koyalım diye
Ayyy benimkinde de vardi hatta daha ilerledi erkende dogdugu icin allerjik bronsiolite cevirdi sonra astima amaannn her seye allerjisi vardi ne zor buyudu
Sukur simdi daha iyi
Valla durt beni kahve fotosu atayim

Ayyy benimkinde de vardi hatta daha ilerledi erkende dogdugu icin allerjik bronsiolite cevirdi sonra astima amaannn her seye allerjisi vardi ne zor buyudu
Sukur simdi daha iyi
Valla durt beni kahve fotosu atayim
Senin süreç zormuş arkadaşım, bizde sadece bağırsak tepkisi oldu. inşallah bunlarda yaşamayız

Bugün karnimda sertleşme ve baskı hissi var. 1 saattir sol tarafıma yattım geçmedi. Doktora gitmeli miyim? Aynı durumu yaşayan oldumu?
Bende de ara ara sertlesmeler oluyor ama kısa sürede geçiyor. Doktorum kanama olmadığı sürece bu haftalarda sertlesmeler toplanmalar artık normal dedi. Fakat sizde geçmemiş, mümkünse doktorunuza danışmanız da fayda olabilir.

Bugün karnimda sertleşme ve baskı hissi var. 1 saattir sol tarafıma yattım geçmedi. Doktora gitmeli miyim? Aynı durumu yaşayan oldumu?
Çok ayakta kaldığımda, yürüdüğümde böyle çocuk toplanmış gibi hissediyorum ben.. ama dinlenince geçiyor.. eğer geçmediyse doktora sormakta fayda var bnce

Kızlar başınızı ağrıtıcam sizi sıkmak istemiyorum buraya genelde hep sorunlarımdan bahsediyorum ama bana söyleyin alınganmıyım?

Kardeşim eşi 2 gün önce Doğum yaptı 1.5 senelik evli evine annemle sadece 1 kez gittik başkada gitmedik çünkü o samimiyeti alamadık...kardeşimle binkez kavga edip boşanmaya kalktılar annem çok üzüldü.ama bir anda ne olduysa aylarca annemin evine gelmeyen kadın Doğuma yakın haftada 3 gün geldi.gelinin annesi ile annemin evi 5 dakika ama daha hiç ailesi annemlere gelmedi..hastanede bebeği kucağına bile alamamış ben korkarım demiş gelin hanımın annesi...normalde bebeğe annesi bakacaktı anneme ince ince mesaj geliyor bizim bebeğe de bak diye..annem 65 yaşında ayları 3 ay olan 2 bebeğe nasıl baksın olur mu bu sizce??ben çalışıyorum kayınvalidem başka şehirde bu yapılan şey ayıp değil mi?ben annemle yaylaya gidecektim şimdi gelinde gelmek istiyor annesiyle yazlığa gitmekten vazgeçmiş...tamam iyi hoş gelsin ama sürekli bir ben üstünüm havası beni geriyor...annemde ona uyuyor..400 milyona biberon aldı .7 milyara bebek arabası aldı.750 milyona hastane çıkışı aldı.doğuma 2000 tl ye fotoğrafçı çağırmış diye anlatıyor..çok şükür ben kamuda uzmanım eşim mimar maddi durumum var ama o kadar pahalı şeyler almam be gerek var israf..kızımdan kalanlar var çok şükür yeter...annem sürekli Sibel bunu aldı şunu aldı diye konuşuyor vallahi bıktım bana söyleyin ben ben yapayım ?

Ben de kahveden vazgeçemedim ama kafein alımını bı şekilde dengeliyorum. Bakalım emzirirken ne yapacağız
Ben de kahve tiryakisiydim günde 3-4 fincan türk kahvesi içerdim :) çayı saymıyorum bile. ilk 4 ay hiç kahve içmedim hem midem ağrıyordu hem de tutunmasını etkilerse diye çekiniyordum. şimdi 1 çay kaşığından az türk kahvesi ve 2 porsiyon su ile yapıp, üzerine de süt ekliyorum sabah 2 çok açık çay, arada 1-2 defa eşime sallama yaptığım çayı kendime sallatıyorum etkisi azalsın diye :)
emzirirken çok kasmak gerekir mi sahiden ya :/

bence kardeşinizin huzuru için boşverin. nasıl istiyorsa öyle yapsın. samimiyeti alamıyorsanız tabi samimi olmayın, resmi şekilde sürer gider ilişkiniz. anneniz bakmak istiyorsa bebeğe ona da kendi karar versin bence. ya da o söylesin ben alinalaranın bebeğine bakacaktım kızım nasıl yapalım diye. içten içe kızmakta belki haklısınızdır ama konu gelin ile kayınvadeli arasında ya da eşiyle kendi bütçeleri. boşverin kendinizi germeyin derim nacizane.

Aslı o içtiğin şeyleri yazar mısın bana. Söyleyeceğim 2 kişi var. Denesinler bir şey kaybetmezler
İçtiğim şeylerin adını bilmiyorum canım ama aldığım baharatçının adı Emirhan Baharatları amcanın adı Ahmet Yılmaz yaşlı bir amca Trabzon'da ikamet ediyor dükkanı da orda internete yazarsanız telefon numarası çıkar biz aradık ne sorunumuz varsa onu söyledik bende polikistik over sendromu ve yumurta rezervi azdı eşimde bir sorun yoktu bunları söyledik ona göre bize bitki çayları baharatlı ballı bir karışım bir de zeytin yağına katılan baharat karışımı gönderdi 300 lira tuttu hepsi kapıda ödeme yaptık üzerlerine yazmış nasıl kullanılacağını ama biz yine de arayıp sorduk nasıl kullanacağımızı aç karnına bir fincan baharatlı zeytinyağını içerken zor zorlanmıştım ama değdi çok şükür arayıp konuşmak gerekiyor ne sorun varsa ona göre bir şeyler gönderiyor Allah razı olsun ondan mı oldu bilemem ama sonuçta doğal şeyler Allah bir şeyleri vesile kılıyor

Yok yok eğer çay çikolatayı da az tuketiyorsan şu an kahveni ağız tadıyla icebilirsin süte sanki daha çabuk karışıyor yediğimiz içtiğimiz, anne rezene çayı içiyor bebegin gazı azalsın diye ordan hesap et tabi türk kahvesinin kafein oranı düşük olduğu için o kadar dikkat etmem gibi, arada içerim yani yediğimiz ictigimize bağlı sütun tadının da degisiklik gösterdiği söylenir.

Sakın korkma 23. Haftalarda ayni seyi ben de yasadim karnim tas gibi semsert inanilmaz baski var hatta hafifden belimde agriyodu dedim kesin dogum yapcam hemen aradim doktorumu
Bu haftalarda olmaz oyle seyler korkma ama bu haftalarda bol bol gaz olur dedi
Ayran sut erik nohut gibi seyleri cok sık tuketme biraz dikkat et dedi sonra duzeldim sukur
Ama istersen ara bi doktorunu

Yaaa kiyamam seninki göle maya çalmaya benzemis kuzu o kadr suya sute minnacik kahve
Bebege bagli biraz eger cok gazli bir bebekse sutten gecebiliyo ama cok gaz sancilari olmazsa o kadar da dikkate gerek yok

Benim de iki gündür karnımda sertlik toplanma kaşıntı acı ne ararsan var bebişim de patır kütür sürekli tekmeliyor ittiriyor iyiyiye yorup bebek büyüyor karnım büyüyor ondan herhalde diyorum dün bir kaç doktorun gebelikte 26. hafta videosunu izledim bu sertlik ve toplanmaların kasılma olduğunu hani şu yalancı kasılma diyorlarya rahimin 3 ay önceden doğuma hazırlandığını bu yüzden olduğunu şiddetli ve uzun süren bir ağrısı olmadığı sürece normal olduğunu söylüyorlardı

Ben şimdi ağız tadıyla iç diyorum ama ilk hamileligimde ben hiç kahve içmedim, bende ki ikinci hamilelik rahatlığı sen nasıl kendini güvenli tarafta hissediyorsan o doğrusu canım

İnanın gelinden çok anneme kızıyorum..ben ne almak istesem bana ne gerek var diyen annem kırılmasın diye peki diyorum..ama bana sürekli onun aldıklarını fiyatlarını söyleyerek hava atmasını anlamıyorum bu saçma değil mi? Ben kızım
inanın isteyen isteğini alsın ama annemin bu şekilde olması normal mi?ben ne almak istesem aman ne gerek var diyor ama gelinine herşey layık..isterse 2 çocuğa baksın kendi tercihi ama gelinin annesi ben korkarım bakmaya demiş bu saçmalık değil mi ? Aynı evde 2 bebek ben hiç duymadım

Resmen görgüsüzlük ve kötü niyet iki tane bebek varsa herkese kendi annesi bakmalı kimsesi olmasa imakanı olmasa tabiki bakılır da annesi yazlıkta müsaitken böyle yapması art niyet bence annen ben ikinize de bakamam yavrum yaşlandım sana annen daha iyi bakar deyip önünü kesmeli

Once bi sakin ol canim benim
Daha biraz once Asli06m Ile bu konuya benzer bisi konustuk bak o geline kizdigi icin su an yegenini gorememenin uzuntusunu yasiyor ben de sirf yuzgoz olup kusmemek icin resmi davraniyorum
Benim nacizhane gorusum sorun annenizde anneniz onun yaptiklarini size soylemese sizin de bircok seyden haberiniz olmaz daha az sinirlenirsiniz.
Tabi ki yanlis olmus annenize o kadar yuk yuklemek ama bu annenizle onun arasinda anneniz eger ben senin cocuguna da bakarim mesajini verdiyse gelinin de bunu talep etme hakki cok normal
Inan bana her sey olacagina variyorbiz bu kadar stresi bazen bosu bosuna yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…