2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya ne iyi etmişsiniz giderek. Hemen tedbir alındı. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin Allah'a emanet bebeğin

Bugün karnimda sertleşme ve baskı hissi var. 1 saattir sol tarafıma yattım geçmedi. Doktora gitmeli miyim? Aynı durumu yaşayan oldumu?
Sanırım herkeste vardır bu durum ben diyorum ki bebek içerde ikibüklüm olup yatıyor herhalde . Bugün ebede söyledi sertleşme varmı dedi evet dedim normal dedi

Ayy çok geçmiş olsun kuzum ağır işmi yaptın acaba korktum şimdi bak bende sürekli oluyor... ebede normal dedi bugün ama insallah allah bebeklerimizi korusun...

Ayy çok geçmiş olsun kuzum ağır işmi yaptın acaba korktum şimdi bak bende sürekli oluyor... ebede normal dedi bugün ama insallah allah bebeklerimizi korusun...
Sürekli olmasından ziyade sıklığı ve geçmemesi önemli olan. Yani günde 5-6 defa olması sorun olmasa da, bu toplanma baskı eğer geçmiyorsa ya da çok sıklaştıysa yarım saatte tekrarlıyorsa maalesef yalancı kasılma olmaktan çıkıyormuş

Korktum şimdi bende mi gitseydim. Tam olarak nasıl sertleşme oluyordu? Benim tüm karnın bölgem sert yatarken bile rahat edemiyorum. Hafif alttan ağrı oluyor geçiyor hemen. Ama karnımın sertliği devam ediyor

Çok teşekkürler Dün akşam masaj yaptırmıştım ve gündüz de 1 saate yakın biraz yokuş yol yurumustum. Birde bu aralar iş stresim vardı. Hepsi etken olabilir ya da olmayabilir de dendi

Korktum şimdi bende mi gitseydim. Tam olarak nasıl sertleşme oluyordu? Benim tüm karnın bölgem sert yatarken bile rahat edemiyorum. Hafif alttan ağrı oluyor geçiyor hemen. Ama karnımın sertliği devam ediyor
Karın alt bölgesinde, kasıklarda sertleşme ve baskı hissi ( kasılmalar) oluyor. Ağrı hissetmiyorum ama bariz baskı oluyor, kramp gibi.

Karın alt bölgesinde, kasıklarda sertleşme ve baskı hissi ( kasılmalar) oluyor. Ağrı hissetmiyorum ama bariz baskı oluyor, kramp gibi.
Anladım çok geçmiş olsun bebeklerimiz tam zamanında gelir inşallah. Bende karın bölgesi üst karında felan çok sertleşme var daha farklı durum sanırım benim ki. Gitsem mi bende doktora korktum şimdi

Anladım çok geçmiş olsun bebeklerimiz tam zamanında gelir inşallah. Bende karın bölgesi üst karında felan çok sertleşme var daha farklı durum sanırım benim ki. Gitsem mi bende doktora korktum şimdi
Gitme imkanınız varsa gidin derim. Aklınızda kalmasın yoksa bu düşünce rahatsız eder sizi. Büyük ihtimalle birşey yoktur ama kafanız rahatlamış olur.

Ne güzel şeker çıkmamış, darısı başıma
Ben de çok yemiyorum hiçbişeyi ama tartıda kilo artışını gördükçe içim cız ediyor

Çook geçmiş olsun canım benim inşaAllah Allaha emanet içini ferah tut

Canım diğer mesajlarını da okudum. Annenin yaptığı da gelininizin davranışları da hoş değil. Gelini görmezden gelmek en doğrusu bence, kendi kendine konuşsun dursun. Doğal çocuk muhabbetine de ayrıca ayar oldum. Kendiliğinden olmuyorsa elbette bilimden yararlanıp aşılama, tüp bebek şansımı denerim. Olmuyorsa evlat edinirim, kime ne... Yaşla olmuyor olgunluk işte. Annelerimiz de bazen evlatlar arasında farklı davranabiliyorlar. Gelini istediğini alsın,harcasın kendi bütçeleri. Ama annen sana ne gerek var dediğinde kırılmasın diye peki deme bence. Senin bütçene de karışmasın. Karıştırma. Annen o bunları bunları aldı dediğinde, güle güle kullansın de geç. Üstüne gelemesin. Kötü niyetle olmasa bile bazen annelerimiz damarımıza basmayı seviyorlar. Çocuğa bakma konusuna gelince de ikisi de torunu tabi, ama madem senin kayinvaliden şehir dışında ama gelinin annesi aynı şehirde, bakma durumu varsa herkes kendi kızının çocuğuna baksın. Torunlar ortada kalmasın. Hiç bakmaz, gücüm kuvvetim yok der ona da kabul. Anneanneye, babanneye güvenip doğurmuyoruz sonuçta. Ama mantıklı davransınlar lütfen.

Vaktinde sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah Iyi ki hastaneye gitmişsiniz.

Cok gecmis olsun erken tedbir herzaman iyidir sizde biseyleri farkedip gitmissiniz iyi yapmissiniz

Yaa bakalım bizim minik neler yapacakk çok heyecanlıyımm

Geçmiş olsun iyiki gitmişsiniz. Bize de örnek oluyor amaan diyip boşvermemek gerekiyor demekki. Allah sağlıkla zamanında kavuştursun hepimizin bebeklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…