2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de 53 ile basladim dün tartildim 67 kiloyum 3 kilosunu son bir ayda almisim tarti gormek istemiyorum
Gögus kremi almistin hem iyi hem uygundu, ben de alacagim da ismini unuttum neydi?
Incia sanırım banada söylemişti ama yurtdışında yok Ben 4,5 kilo aldım ama aç kaldım resmen çok çabaladım. Bebeğin çokta kilolu olmasına gerekte yok sağlıklı olsun yeter. Zaten doktor kilosu yerinde dedi . Dikkat edin kuzum kepekli ekmek bol su zayıflarsın geri eğer istersen tabi.

O kilo artışını hiç deme az önce tartıda 60 kiloyu görünce şok oldum 50 ile başlamıştı hamilelik 10 kilo aldım daha 3 ay var ne olacak acaba

Bende anlamıyorum bütün gebelikler mi sorunlu hale geldi iştahlı iştahlı herşeyi yiyen gebeler noldu nerde o eski günler oldu resmen yiyemez olduk ama ben kaçırıyorum bu ara
Bana 5 aya 6 kilo için çok dediler. Valla keyifli bir hamilelik geçiricez geçiremiyoruz. Onlar da haklı da iştahımız da açılıyo her geçen gün napalım 8 kilo aldım ben de toplamda

Bir aydir dikkat ediyorum doktor uyarmisti ekmek hamur isi tatli gidalari kesmisti, sebze et balik tavuk ile besleneceksin doguma kadar demisti. Dikkat ettigim buna uydugum halde 3 kilo almisim. Ama artik kendimi çok sıkacagim doguma kadar kilomu dengede tutmam lazim. Simdiden agirlastim zorlaniyorum

SElam canım, bende atkılı fırçası araştırıyorum da batıklar için ölü deriyi atmak için sen hangi markayı kullanıyorsun

Hayırlı sabahlar kızlar
Kızımıza Arya ismini koymaya karar verdik sizce nasıl tabi zamanla değişmezse
Bu arada hastane çıkışını nerden sipariş edeceksiniz önerdiğiniz sayfalar var mı ?
Merhaba, bence çok güzel ismi
Hastane çıkışını ve neredeyse tum kıyafetlerini jammybaby sayfasından sipariş verdim. Çok da memnunum dokusundan, modelinden. Istersen bak bi.

Bana 5 aya 6 kilo için çok dediler. Valla keyifli bir hamilelik geçiricez geçiremiyoruz. Onlar da haklı da iştahımız da açılıyo her geçen gün napalım 8 kilo aldım ben de toplamda
24 hafta için 6-7 kiloya kadar normal diye okudum hep. 24. haftada 5 kilo almıştım doktorum iyi modundaydı. hatta kafaya takma "kız" ödem vs oluyor dedi gönül ister ki hiç almayalım ama alınıyor ya acayip iştahlı olmadığım halde.
bir de fark ettim ne zaman bulgur yesem birden kilom artıyor. normalde nedir bulgur şişirir ve 2-3 güne o ödemi atarız. heralde ben atamıyorum bulgur yemicem valla artık

Doğru ben de dün bulgur yedim 1 kilo fazla çıktım bugün. Hamilelikte ödemi atamıyoruz herhalde fark orda doğumda atacağız sanırım. Şu an tamamen sallıyorum

Sıkmayın canınızı bu bebeği daha çok etkiler. Yeterki sağlıklı olsun erkenden doğsa öyle güzel toparlıyorlarki. Doktorun doğru demiş. Hatta bugün kızkardeşimle konuşuyorduk o da hem yenidoğan hemde bebek yoğun bakımında hemşire daha bugün bana bir bebek gösterdi 28. haftada 900 gram doğan bebeğin bugün 2.500 gram ile hastaneden çıkışını yapacaklar nasılda güzel tatlı bir bebekti maşallah

O kilo artışını hiç deme az önce tartıda 60 kiloyu görünce şok oldum 50 ile başlamıştı hamilelik 10 kilo aldım daha 3 ay var ne olacak acaba
Bende sendenim 49 la başladım 58 çıktım dün göbek ileri popo geri gidiyor napacam, hiç bieşyim olmuyo Urfa da yaşıyom zaten 40 derece sıcak var şuan evde uzun tişört giyiyorum altına şort bile giyemiyom olmuyorlar

Hayırlı sabahlar kızlar
Kızımıza Arya ismini koymaya karar verdik sizce nasıl tabi zamanla değişmezse
Bu arada hastane çıkışını nerden sipariş edeceksiniz önerdiğiniz sayfalar var mı ?
Güzel isimmiş adıyla yaşasın biz de Umay koyacağız inşallah ancak kimlikte yanına zeynebi de vericez ben rüyamda görmüştüm diye.
Hastane çıkışını ben baby mall den aldım bebengonundu markası çok sevdim. Baby maalin sitesine bakabilirsin her markayı içinde barındırıyor ve çeşitler o kadar çokki güzel indirimler de oluyor. Geçen ay kanzın 2 li pijaması 76 TL den 26 ya düşmüştü aldım bayıldım kumaşına

Ben de hep hamile taytı ve tişörtleyim hamile kot pantolonun da var ama rahat edemiyorum o bile sıkıyor artık eşim hamileliği bu taytla bitireceksin diyor napim bunlar rahat diyorum çok tatlı elbiselerim var aslında ama Ankara'ya yaz gelmedi bir türlü Haziran sonunda Antalya'ya tatile gidince orda değişik değişik giyerim artık

Moralinizi bozmayın benim yeğenim de 6,5 aylık doğmuştu idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kese delinmiş bu yüzden erken doğdu ilk doğduğunda 900 küsurdü kilosu bebeği bozuk küveze koymuşlar hastalandı 700 grama düştü annesi farkedince hemen küvezi değiştiler tekrar kilo aldı bir kilo olunca eve gönderdiler şuan 9 yaşında çok sağlıklı çok zeki bir çocuk Allah isterse her şekilde yaşıyor 10 yıl önceydi şimdiki şartlarda yaşaması daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…