2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
ben o glukoz tek dikişte içtim, limonata içiyorum gibi severek içtim hemşireden bir maşallah aldım, annem de kızım aç susuz mu kaldın diye baya güldü anlattığımda

ben o glukoz tek dikişte içtim, limonata içiyorum gibi severek içtim hemşireden bir maşallah aldım, annem de kızım aç susuz mu kaldın diye baya güldü anlattığımda
Hahaha yeşil elma tadı vardı onu seviyosan demek :) 5 dk içinde içmeniz lazım dedi hemşire 3 dk sürdü içmem öyle demese yarım saatte anca bitirirdim.

Sakin kal derim eğer kalabalık bir durum olacaksa tek başına evde çocuğuna sakince bak derim sütün sıkıntıya girmez aynı yerde olmak sana sıkıntı verebilir maddi sıkıntıya girmeyeceksen ücretsiz kullan derim ben öyle yapıyorum çünkü benim yaşadığım yerde kimsem yok

Benğm çocuk anne karnında alıştı bence çünkü emzirirken hiç dikkat etmedim sıkıntı yaşamadım ama kardeşim siyah çay içtiğinde çocuğunun uyumadığını söylyordu banada içme diyordu ama ben demlik bitirdiğim için devam ettim ama kahve çikokata yemiyor içmiyordum o zamanlar

Kızım senin durumlar ne desem bilemedim ben olsam hep uzak kalırım. Ruh sağlığın bozulur bende de iki gelin var ama ne alfıklarını ne yaptıklarını bilmem ama benimkiler öyle bir yarış içinde olmadılar olsalarda ben farketmem zannınca zaten uzak br şehirdeyim herkesi özleyerek yaşıyorum daha önce aynı şehirdeydim. De ama insanlar farklı o galiba yeterli olgunluğa gelememiş öyle insanların enerjisi hasetçi tavırları seni yorar senin iyice uzak olman senin için daha yi olur derim

GElişiminin geri olması neyden kaynaklı fiziksel mi beyninde sıkıntı var mı bazı bebeklerin beyinleride gelişmiyor tek arter olabilir besin az gidiyordur rahşm damarlarında sorun olabilir bazen çift arter başlar ama tansiyon yükselmesi pıhtılaşma teke düşebilir ben daha önceki bebeğimde börek yokluğu oldu için 36. Haftada 25 gösteriyordu ama teksorunu bu değildi bence daha detaylı incelenip sebebinin bulunması lazım açık artmadan birde troidlerine bakıldı mı

oo maşallah demlik hem de :) emzirirken muhtemelen şimdiki kadar dikkat edemem ben de uykumu açmaya ihtiyacım olur :)

Ben de böyle deneyeyim salatalik domates vs ara ögunler yiyeyim yemekte az yerim belki. Gunde 2 ögune dusurdum yemekleri, aralarda da süt meyve ile geciyordum.

8 yasinda oglum var
Bu kiz olacak insaallah
Valla sorma biz de ayniyiz sagolsun 12 yillik evliyim cok nadirdir kavgamiz simdi adamin nefes almasi batiyo bana
Arada yapmak iyidir

Ben adetimi baz alıyorum ileride değişiyor geri düşüyor zaten ama bu ölçümlerde karın çevresi öçok önde olmasınde gebelik şekerinden şüphe ediyor doktorlsr başının büyük olmasıda ama genetik olarak snne baba kafası buyük olunca da büyük oluyor normale göre bu ölçüler değişiyor ultrasona ve doktora göre benim bebeğimde önde ama netce kırk haftayı sayıyoruz hayırlısı ile gününü tamamlayıp gelsinler ölçümlerin önde olması boyunun mesala uzun olur diğer bebeklere göre kafasıda öyle ailede kafası büyük biri vardır onunda kafası büyük olacaktır yani sadece bunu gösterir bebek yine ayını tamamlar

Son düzenleme:
Benim 22+3 de 450 gramdi hatta kağıtta 422 yaziyodu dr 450 civari dedi. Boyu da benim hesabıma göre 26-27 cm cikiyodu. Tüm ölçümler 5 gün veya 1 hafta geriydi. O zamandan beri kuruyemise süte ayrana kaşara ağırlık verdim bakalim bir sonraki muayeneye kadar haftasını yakalıcak mı yoksa tüm yediklerim bana mi yarıcak hiç kafana takma daha cok erken, bi öne gecerler bi geride kalırlar, önemli olan sürekli geride kalmamalari. Zaten suan çok küçükler ölçümler de %100 dogru değil sapmalar cok olur simdilerde

Çok teşekkürler. Bebeği besleyen sol damarda biraz direnç vardı o yüzden aslında bu kadar büyümesine bile şükrediyorum. Hesabıma göre 26 cm boyu Fl ölçüsü de tam 1 hafta öncesiyle uyumlu.
Benim beslenme konusunda daha yapabileceğim hiçbi şey yok 10 kilo aldım sağlıklı beslenmekten yıldım hatta.
Süt ürünleri protein ve sabah erken saatte kahvaltı öneriyorlar doğru yapıyosun yani. İnşallah %90ı bebişe kalanı sana yarasın.

Sanki sağlık ocağında çok bekliyormuş da sorun oluyormuş gibi hatırladım ben okuduklarımdan.
Sağ ol cevabın için. Birkaç gün önce hamilelikte kan ve idrar tahlilleri hakkında mesajlastik ya, hafta içi sağlık ocağına gidip hem tahlil hem yükleme yaptirsam da dr kontrolüne öyle gitsem diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…