2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet karnımın büyük olduğunu perinatolog bile söyledi bir de erken doğum riskim olsa doktor söylerdi tatile bile izin verdi perinatolog da herhangi bir riskin yok dedi benim karnım ilk günden beri hep aşağıda şekli böyle demekki inşallah hepimiz bebeklerimize vaktinde sağlıkla kavuşuruz

Ankara'ya gerçekten yaz gelmedi. Ben de evde elbise, dışarda hamile pantolonu idare ediyorum.

Kuzum ya bazende bünyeden kaynaklanıyor.Bir de doktorun birinde duydum bebek kaç kilo doğacak bellidir dedi çok fazla yiyerek bebeğin kilosunu artıramazsınız demişti.bak ben 2 saate bir bişiler yiyorum geçenlerde arkadaşlarlada konuştuk bir bebeğin yiyeceği kadar az ve sık yiyorum istersen bide böyle dene mide bulantısı falan varsa onuda bastırıyor. Mesele 1 küçük salatalık yiyorsam 1 saat sonrada 1 domates yiyorum ama çok fazla acıkmayı beklemiyorum eğer acıkırsam çok yiyorum o zaman rahatsız da ediyor.

Ayyyy ne guzel olmussun oyle masaallah
Hepimize maşallah .senin erkekmiydi. Hamilelik unutuyorum herkesinkini. Eşimele şimdiye kadar hiç sesimizi yükselterek konuşmadık. Bu unutkanlıktan dolayı dün ilk kez unutkanım diye kızdı bana sinirlerim attı bağır çağır adam neye uğradığını şaşırdı arada ayar vermek lazımmış. 3 dakka sonra şakalaşıyor falan hiç bozuntuya vermedi

Arada bizde de oluyor normalde cok sakın insanım ama sacma bir şeye patlayıp bağırıyorum, üstüne bir de ağlama krizi, susturana kadar göbeği çatlıyor. Zaten normalde de sulu gözlüyümdür yengeç burcuyum bide yükselen de yengeç herseye ağlıyorum, 11 yasındaki kızım bile babasına baba takma tüm gün böyle ağlıyor zaten diyor

Ben de yengecim Bizim için hamilelik ekstra zor.

Ay bende dışarıda öyleyim tayt tişört daha rahat valla hamile pantolonu almadım bile zaten burası çok sıcak bende Bi tane elbise aldım ama henüz giyinmedim Bi yere gidersek özel olarak giyerim

Hayırlı sabahlar kızlar
Kızımıza Arya ismini koymaya karar verdik sizce nasıl tabi zamanla değişmezse
Bu arada hastane çıkışını nerden sipariş edeceksiniz önerdiğiniz sayfalar var mı ?
Çok güzel isim adıyla sağlıkla uzun yaşasın.
Ben isimli hastane çıkışı yaptırdım butikbebecik diye bir sayfadan organik pamuk çok parçalı yastığı falan harikaydı, tavsiye ederim.

Bugün şekere bakıldı, 50 gr glukoz içtim. Açlık ve 1 saat sonra ölçümler yapıldı normalmiş. Suyu biraz fazlaydı o da azalmış ne yapıyorsan devam et dedi doktor. Şekeri tuzu azaltmış ve yürüyüş yapıyordum. 1,7 kg almışım 1 ayda ona da normal dedi. Seyahate de izin verdi 2 saat arayla 10ar dakika yürüyüş / hareketle. Bebeğin kilosu 550 gr boyu biraz kısa 26 cm. Hayret ya ilk defa kafamda soru işareti olmadan bir muayeneyi tamamladık çok şükür.

Ben de yengecim Bizim için hamilelik ekstra zor.
Beyin ekstra durmuş durumda, anlık modum salaklık. Bak iki saattin senin bende yengecim yazını okuyorum bunlar yenge görümcemi diyorum bende yengecim diyince burç aklıma bile gelmedi

Hahah senin durum daha vahim yazık sana yaaa

Çok şükür darısı bizim başımıza olsun haftayada benim şekere bakacaklar. Herşey yolundadır inşallah

Beyin ekstra durmuş durumda, anlık modum salaklık. Bak iki saattin senin bende yengecim yazını okuyorum bunlar yenge görümcemi diyorum bende yengecim diyince burç aklıma bile gelmedi
Ayy estağfurullah canım Hamilelikte oluyor. Ben oğluma hamileyken çok unutkanlık,dalgınlık oluyordu. Bunda olmuyor. Ama bunda multivitamin kullanıyorum belki ondandır

Çok şükür darısı bizim başımıza olsun haftayada benim şekere bakacaklar. Herşey yolundadır inşallah
İnşallah yolundadır, içiniz rahat şekilde geçirirsiniz. Biraz baş dönmesi yapıyor aç karna glukoz almak ama normalmiş, çok kıpırdanmayınca etkilemiyor. Ultrason ölçümlerine bakıyorum boyu da 1 hafta geri çıkmasaydı hiç kafaya takacağım bi şey olmayacaktı çok şükür tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…