2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Normal canım o hemen hemen her gün bir kaç defa toplanıyor bende de sertlik oluyor o şekilde

Kızlar merhaba beni hatırlayanlarınız olacaktır belki, grupta ilk haftalar beraberdik, sonra kimyasal gebelik yaşayıp aranızdan ayrılmıştım... ama size güzel haberim var , bu ay hamileyim tekrardan, yarın da kan testi vereceğim, umarım beta yüksektir tekrar aynı şeyi yaşamam, benim için dua edin lütfen.. Takvimlerinize baktım da 25 haftalık olmuşsunuz bile, hem sevindim sizin için hem de kaybettiğim bebeğim için ( nokta kadar olsa da insan duygusal bağ kuruyormuş ) hüzünlendim... Sağlıkla kucağınıza alın oldu mu

Çok geçmiş olsun canım. Vaktini doldurarak doğsun inşallah bebeğin. Çok mu yorulmuştun ondan mı olmuş?

Canım dediğin gibi sertleşme ve toplanma oluyor. Takip et geçiyorsa sıkıntı olmuyor genelde ama bi süreklilik varsa doktorunu ara. Ama yine de için rahat etmiyorsa ara bi doktorunu.

Rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah canım

Yokk kizzz bakma sen ona biz resmen dev ailesiyiz anne baba dayi hala ebeler dedeler 170 en kisa boylumuz dayilar halalar falan 180ler benimoglan 46cm mi ne dogdu

Çok geçmiş olsun canım. Vaktini doldurarak doğsun inşallah bebeğin. Çok mu yorulmuştun ondan mı olmuş?
Çok teşekkürler canim
Amniotik sivim normalin ustundeymis, hergun en az 1 saatlik yürüyüşler, stress falan ile birlikte rahim ağzına basınç yapmış. Dr diyabete baglida amniotik sıvı artışı olabilir dedi. Bu hafta şeker yüklemesi yapacağız. Tek tesellim bebeğin sağlığı şuanda çok iyi tutabildigimiz kadar onu içerde tutmamız gerekiyor:)

Anladım canım. Inşallah sonuna kadar durur. Olabildiğince dinlen uzan canım.

Normal gunde bikac defa olabilir artik rahim kendini hazirlamaya basliyor arada kasilmalar yasanabilir bende de oluyor çok sık olursa sıkıntı ozman sancı olarak erken dogum riskini arttiriyor diye biliyorum cunku ilk hamileligimde basima geldi ama erken dogum yapmadim hatta 41 hafta da dogurdum

Normal canım o hemen hemen her gün bir kaç defa toplanıyor bende de sertlik oluyor o şekilde
MarV-el
Çok teşekkür ederim kızlar dün geceden beri esimle epey gerginim cok sinirliyim onun üzerine denk gelince ve ilk kez olunca korktum ama baska olmadı Allah'tan. Sizlerin de yaşıyor olmasi içimi rahatlattı, aslında okudum bu haftalarda bunlarin başladığını ama yaşadığım seyi tam anlamlandiramadim ilk gebelik olunca..

Kızlar selam,
Ben biraz fazla egilip kalkinca yorulunca yada ayaklarım üşüyünce falan ozel bolgemde cok agri oluyor. Sizde de var mi böyle bir durum ? Acaba her hamilede oluyor mu ? Yoksa benim plasenta aşağıda rahim üstünde diye mi ???fikrı olan var mı yada aynı durumları yaşayan? Doktora sorucam haftaya randevum ama çok agrım olursa bu haftasonuna belki çekerim randevuyu. Korkuyorum valla bu ağrılardan

Kız ben 52 cm doğmuşum kilo da 4900 şimdi boyum 1.62 kiloda hep 48 di

MarV-el kasıklarda ağrı bende sık oluyor ama doktor rahim büyüdüğü için dedi magnezyum verdi. Sen kullanıyormusun magnezyum

Canım bende de oluyor o durum. Doktor bebeğin ters ondan öyle baskı yapıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…