2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben kullanmıyorum canım. Doktor verdi 15 tane kullandım bıraktım. Çok şişkinlik yapıyor bende. Günde 2 tane maden suyu içiyorum onun yerine.
Ya bende geçen ay şişkinlik çok oluyordu akşam 7 gibi başlıyordu aşırı gaz ve nefes aldırmayacak kadsr şişkinlik vardı. Şimdi iyiyim olmuyor ama kasıkta adet sancısı gibi ağrılar oluyor arada magnezyumu da hiç içmek istemiyorum yaa valla vitamini şuydu buydu

Yine de dikkat et canım. Çok yorma kendini. Bu sıralar aslında riskli dönemlerimiz. Kendimizi rahat hissediyoruz diye yoruyoruz. Bu durum risk oluşturuyor. Bebeklerimiz de küçük henüz. Allah korusun.
Öyle valla ay atladıkça diyoruz tamam bisey olmaz ama öyle de olmuyor aslında. sona gelmedikçe inanamıyorum ben valla artık bu hamilelik işine ☺ annelerimizin zamanı gibi değil bu doğumlar hamilelikler. Her gün bir risk her gün bir problem inşallah sağlıkla sıhhatle kucagimiza alırız bebislerimizi

Çok geçmiş olsun umarım bu süreci rahatça geçirirsiniz, sağlıkla zamanında gelir bebiş

Canım şişkinlik yüzünden uykum kaçıyor artık benim. Onun için maden suyu daha iyi gelsi bana Bi de nefesimi zorlayan bir şişkinlik yapıyor. Kalbim sıkışıyor resmen. Baktım zararı daha çok bıraktım vallaha.

Canım olmaması aslında daha iyi. Günümüzde anne bebek kayıpları yok denecek kadar azaldı çok şükür. Benim nenem 15 doğum yapmış. 5 çocuğu tek sağ kalmış. Çünkü dikkat etmemiş, tarla, bağ ,bahçe çalışmış ondan. Beşiği bırakır işe koşardık diyor mesela. Çocuklar ya karnında zarar gördükleri için, ya salgın hastalıklardan ya da az beslendiklerinden vefat etmişler. Amcam da 7 aylık doğmuş mesela ,yaşayacak ömrü varmış ki sağ kalmış şükür. Onun için demem o ki günümüzün gözünü savıyım. Insanın kıymeti var. Dikkat edelim kendimize.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, bol bol dinlenin herhangi bir ağrınız, yada altaan batmanız oldumu bir kaç gündür alttan batma koltuktan kalkarken hafif bir ağrı oluyor, sağlık ocagına idrar testi verdim az enfeksiyon çıktı ilaç içtim ama geçmedi, acaba bende de böyle birsey mi oldu kontrolüm cumartesi günü

Merhaba, çok teşekkürler. Karında ve üst kasik bölgesinde ağrı ve batmalar oldu. Hala daha ayağa kalkerken, WC de yada yatakta dönerken ağrı ve batmalar oluyor.
Size tavsiyem en ufak dahi suphelenmelerde, gecikmeden doktora başvurun. Ne olur ne olmaz

Evet bendekide aynısı gerçi doktoru aradım normal dedi, ama erkene alıyım randevumü ne olur ne olmaz teşekkürler

Kızlar iyi olmanıza sevindim bende bu hafta yıllık izindeyim haftaya 24 haftalık iznimi kullanacağım nöbet tutmaktan inanın yoruldum sizler yine evdesiniz kıymetini bilin ben bı haftaya kadar sürekli nöbet tuttum çocuk acilde neyseki bitti çok şükür

Evet herseyimize baktirıyoruz cok şükür

Ya ben yeni başladım magnezyuma ama şükür şişkinlik yapmadı. O şişkinlik ten ben de çok çektim dediğin gibi nefes aldırmıyor kaburgalarım ağrıyordu akşamları maden suyu içip yürüyüş yapıyordum iyi geliyordu doktor Bi de çiğneme tableti vermişti ama o işe yaraöadıydı pek. İnşallah düzelir şişkinliğin şükür geçti benimki belki dönem dönem olan bişeydir maden suyu içebilmen güzel hem bebiişe de faydalı

Kızlar nasılsınız herkese yaz geldi bana hala kış donuyorum resmen. Hırka üzerine battaniye ile oturuyorum. İstanbul da oturuyorum bide yani soğuk da değil. Bugün azcık bebişte huzursuz sanki oda üşümüş rahat değiliz hiç.

Kizlar gogsumden sut geldi.biraz sıkınca yine geliyor. Normal mi ki bu durum? Bir de gogsumde kahverengi kisimda,bas cevresinde minik minik ici beyazimsi seyler var sivilce desem degil ne ola ki.hergun yeni bir şok hamilelik cok ilgincmis

Kizlar gogsumden sut geldi.biraz sıkınca yine geliyor. Normal mi ki bu durum? Bir de gogsumde kahverengi kisimda,bas cevresinde minik minik ici beyazimsi seyler var sivilce desem degil ne ola ki.hergun yeni bir şok hamilelik cok ilgincmis
Çok normal canım ama sıkıp zorlama istersen. O sivilceler de cok normal oluyor hamilelikte

İstanbul soğuk valla bana göre ben de evde üzerime şal falan alıyorum.

Benden de beyaz su geldi doktoruma sordum doğuma hazırlanıyor normal dedi ama sıkmamak lazımmış. Beyaz pütürtü gibi şeyler de var bende

Benden de beyaz su geldi doktoruma sordum doğuma hazırlanıyor normal dedi ama sıkmamak lazımmış. Beyaz pütürtü gibi şeyler de var bende
Benim küçük kız 27 aylık hamile kaldıgımda emiyordu. Drum 4 aydan sonra amniyo sıvısı süte karısacak bırakır demişti. Yani Amniyo sıvısıda olabilir. Süt kanalları hazırlanıyor. Yarıyı gectik artık

O sivilce gıbi minik kabartılar bende hep vardi bekarligimda bile ama ne olduğunu bilmiyorum. Ben de her duşa girerken kontrol ediyorum süt geliyo mu diye fazla uyarmadan hafifçe sıkıyorum cok merak ediyorum ablamdan kuzenimden bildigim kadarıyla 25-30. Haftalar arasi ilk kez gelmis onlarda

Merhaba bende de amniyotik sıvı fazla şeker olabilir dedi doktor test yapıldı şekerim gayet normal. Ama şekerli şeyler yiyince bebek daha fazla idrar yaparmış normal insanlar gibi şekeri bırakınca biraz azaldı suyu. İlerleyen zamanda artarsa anneye nefes darlığı falan yapıyormuş. Umarım normale döneriz. Görünce yazmak istedim.

Teşekkürler, iyiki yazdınız umarım benim suyumda normale döner.
Sizede erken doğum olabilir dendimi? Aslında hiç tatlı ile aram yok, yemiyorum. Bakalım diyabet testim nasıl çıkacak!
Bugün itibariyle diyete de başladım, belki faydası olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…