2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok tesekkur ederim insallah zayiflarim. Bunu kesin deneyecegim

Evet bana da artarsa erken doğum olabilir dendi ama rahim vs diğer her şey normal görünüyordu ben hiç dikkat etmiyodum artık ediyorum. Mutlaka faydası olur iyi yapıyorsunuz.

Geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntı olmadan zamanında gelir bebişin. Benim de dün kontrolüm vardı. Rahim ağzı uzunluğu. 3.7den 2.5e düşmüş. Biraz baskı olmuş dedi doktorum. Progestan fitile başladım hemen. Son 2 aydır zaten riskli gebelik kategorisindeydim. Plesanta yapışıklıgım var. Perinatolog ve riskli gebelik uzmanı olan bir prof.a yönlendirmişti kendi doktorum. Bundan sonra daha yakından takip edicez dedi. Zaten yapışıklıktan dolayı erken doğum riskim vardı. Şimdi de bu çıktı. Allah beterinden korusun hepimizi

Kayınvalidemden öğrendim ki eşimi doğururken kafası zor çıkmış azıcık büyük kafalılık oradan geliyor sanırım
Çğnkü kafası başta iri olanlar inceleniyor genetik olarak zaten bu testleri atlattık ama uzun çıkıyorsa Uzun doğma ihtimali yksek birde kafa iriliği baskın oluyor ailede birinde varsa baskın olduğu içinçıkıyor kuzenim öyleydi kocasıda öyle hatta foktorlar bebekte sorun mu var sanmışlardı

BEn yzun değilim eşimde orta ama benim kızım 52 cm kilosu 3290 dı genetik olarak kime çekeceği belli olmuyor zannımca

Allahım bi şekilde yoluna koyar da ben de bebeğimin sağlıkla geldiği günleri görürüm inşallah.

Tiroidlerde problem yok plesenta ve göbek bağı kan akışı iyi. Plesenta birazcık büyümüş. İlerleyen dönemlerde sıkıntının sebebini öğreneceğim doktor değiştiriyorum zaten perinatolog inceleyecek. Sizin bebeğiniz nasıl şimdi?

Hay Allah neler yaşamışlar çok şükür şimdi iyilermiş darısı başımıza inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun. Ben de doktorun gerilik var dediği gün çok üzüldüm ama gün geçtikçe iyiyim buradaki yorumlardan benzer hikayeleri olan sağlıklı bebekleri duydukça moral buldum.

Kizlar gogsumden sut geldi.biraz sıkınca yine geliyor. Normal mi ki bu durum? Bir de gogsumde kahverengi kisimda,bas cevresinde minik minik ici beyazimsi seyler var sivilce desem degil ne ola ki.hergun yeni bir şok hamilelik cok ilgincmis
Onlar sivilce değil yağ bezesi ve olması iyi bir şey göğüs ucunun nemli olmasına ve süte faydası var diye okumuştum bir yerde

Ben de Ankara da aynısıyım donuyorum resmen ve karnım ağrıyor üşüyünce çocuğa zararı olacak diye korkuyorum eşim sıcak su torbası yapıyordu ayaklarım ısınsın diye dedim bu da kasları gevşetir Allah korusun erken doğum riski oluşur iki gündür kombiyi yakıyoruz Haziran ayında yani bugün üşümedim hava iyiydi benim evim ısınmıyor hava sıcak olsa da bunu anladım

Merhabalar
25. Haftadamda rutin kontrol de benim de Rahim ağzı kısalığı ortaya çıkmıştı. 14mm ölçüldü.
Tuvalet harici kalkmam yasaklanmıştı. Erken sancı gelmesin diye Advatan kullandım.
5 Hafta hastanede kaldım. Serklaj için geç demişlerdi. Enfeksiyon riski yüksek oluyormuş.
31 haftadan sonra eve geçtim. Evde dinledim. 34. Haftayı bitirdim erken suyum geldi.
Suyum geldikten 3. Gün sonrada bebegim normal dünya ya geldi. Hamd olsun bir sorun yaşamadık.
Kızım iki yaşına girmek üzere inşallah.
Dikkatli ol gerçekten tuvalet harici kalkma. Yemeğini de yatağında ye. En azından 30 haftaya gelene kadar. İçini ferah tut. Gerçekten dinlenir kalkmazsan hiç korkma.
Allah sağlıkla sihhatle versin bebeğini inşallah

Ne güzel siz hayırlısı ile atlatmıssiniz bu süreci ins bizde sizin gibi şanslı oluruz. Neden hastanede 5 hafta yatırdılar?

Bu gece vajinada ağrı mı sızı mı sancı mı değişik bir hisle uyandım sadece sağ tarafı sonra geçti uyku sersemi çokta algılayamadım durumu.. sanırım artık hızlı büyüdükleri için oluyordur diyorum.. sırt ağrısı kaburga batması hepsi bir anda arttı

Sizede çok geçmiş olsun
Tuvalete bile giderken tedirgin oluyorum, rahim agzi ya daha fazla açılırsa diye
Ins bu süreci sağlıklı bir seekilde atlatırız

Kızlar selam,
Nifty testi ni çoğunluk yaptırdı mi acaba? Ben yaptırmadım artık 26.haftadayım yaptırılmaz da umarım bisey de yoktur. Ikili de bisey çıkmadı. Dörtlü üçlü gerek görmedi doktor. Detayli ultrason da normal çıktı. bir şey çıkmaz artık heralde hepsi %100 garantili testler değil sonuçta ama. Sizler yaptırdınız mi ??

Bende var canım bazen zor uyuyorum. En iyisi dinlenmek geliyor bu agrilara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…