2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Giydirilir ama önden düğmeli çıtçıtlı olanlar daha kolay giydirilir kolay olanı varken zor olanı tercih etme bence ama fiyatı diğerlerinden uygunsa ona bir şey diyemem canım

Banada aksine aç karnına geleceksin su bile içmiceksin dediler anlamadım. Yaptırmam bidaha sanmıyorum yeterince test yaptılar artık yoruldum.
Bazi doktorlar tok karna yaptiriyor ama ben de ac karna yaptirdim. Ama 50 gr sonrasi 1 saat bekledim neden 2 saat beklettiler acaba

bnm kuzenim 290 dan 190 a kadar düşürmüüş insulin başlamamış. umarım sizede başlatmaz diyet ve yürüyüşle etkisini gösterir. bnde yarın endokrine gideceğim

Benimkini 1 saat sonra ölçtüler her yerde farklı demekki ben içtikten sonra bir yere oturup bekledim gezinmedim kusarım falan diye
Bizede bi bekleme odası verdiler. Orda uzandım bekledim dayanmaya çalıştım ama be bilin ısrarla 2 saat dediler

Bazi doktorlar tok karna yaptiriyor ama ben de ac karna yaptirdim. Ama 50 gr sonrasi 1 saat bekledim neden 2 saat beklettiler acaba
75 gr verdiler iğrençti ya şimdi arkadaşlarıda korkutmak istemiyorum ama tadı kötü değil. Aç karnına o kadar şekeri içmek kötü midemi mahvetti hala başım çatlıyor midem bulanıyor kendime gelemedim.

Bana tok karnına 50 Gr içirdiler bir saat sonra ölçtüler evet tadı bana da çok güzel gelmişti meyve suyu gibi

Ay valla bu işin okumuşu okumamışı yok gerçekten. Etrafimizda yediden yetmişe her yaş grubundan böyle tipler var. Mesela ben annemle ablamla kuzenlerimle görüntü konuşuyorum bir kez olsun karnın şişmiş kocaman ya da şişmişsin diyen yok ama kaynanam her gördüğünde şişmişsin der. Kardeşleri de öyle onların tarafı komple bu dilden konuşur. Bizim binadakiler hic belli olmuyor benim 4. Ayda bu kadardı falan diyorlar mesela. Önemli olan zihniyet.

Benimki de aç kalmamıza dayanamıyor. 2,5 saatlik açlıkla gideceğim ama korkuyorum. Yıllardır reflu gastrit var bende de. Midemin bulunmasına gerek yok o kadar kolay istifrar ediyorum ki... Şu cumayı bi atlatsam da rahatlasam

Geçmiş olsun. Belki diyetle hallolur. Her haftaya bir telaşe oluyor işte napalım. Sağlıkla vaktinde gelsin müdahale ve tedbirler de tam zamanında yapılıyor üzülme.

Yok kafaya takmam hiç lüzumsuz insanları ama çekinmeden böyle bir laf nasıl söylenir onu anlamıyorum

Yok canım maddiyatla alakası iyi bilir beni ben acil hemşiresiyim ya ondan dolayı iyi cesaret bu dönemde diyor yani aklı sıra

aklımdan neler geçiyor da söylememek için kendimi zor tutuyorum ama ilk fırsatta yapıştırıcam lafı

Geçmiş olsun tedbirler işe yarar vaktinde sağlıkla gelir inşallah

Evet tabi benim yaşadığım yer farklıydı kültür farklıydı onun da önemi var

Yok canım maddiyatla alakası iyi bilir beni ben acil hemşiresiyim ya ondan dolayı iyi cesaret bu dönemde diyor yani aklı sıra
Kusura bakma ama bizde var valla insanlara bu kadar ileri gidebilecekleri için biz fırsat veriyoruz. İşte böyle iki kitap okuyunca herşeyi sadece kendileri biliyor zannediyorlar. Biz iyi niyetimizden cvp vermiyoruz onlar kendilerini daha çok akıllı zannediyor bu kez. 1 kere sadece kır kalbini uygun bir şekilde bi daha yorum yapmaz salak salak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…