2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de 3 kere oldum şimdiye kadar ama değerler yüksekse ve doktor ilaç verdiyse kullanman daha iyi. Allah korusun enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli bebek için. Onun dışında bol bol su içeceksin dedi bana doktorum.
Bu konuda kesinlikle katılıyorum eğer tekrar ilaç kullanmam gerekirse kullanırım. Sadece doktora gitmeme 1 hafta var o sıra da doğal olarak belki bir şeyler yapabilirim diye düşündüm

Yaaa kiyamam
Ben de oglumdayken oyle olmustum ama ben yarim saat sonra kusmustum
Senin ki 1 saat durmus vucutta belki etkisi olmustur baksalardi keske
2 saat dediler ay ne bilim hala içim tuaf bütün günüm mahvolucak şimdi reflü da var bende

Bu konuda kesinlikle katılıyorum eğer tekrar ilaç kullanmam gerekirse kullanırım. Sadece doktora gitmeme 1 hafta var o sıra da doğal olarak belki bir şeyler yapabilirim diye düşündüm
2 litre su bana az geliyordu.. günde en az 3 litre su sık idrara çıkmak başka da bilmiyorum şu enfeksiyon için bir şey birde bana geçen hafta sağlık ocağında ki doktor musait bir zamanda bir litre yi bir anda iç yani mesela bes dk içinde bitir sonrasında 10 dakikada bir tuvalete gir her tuvalet sonrası 1 bardak daha su iç dedi. Serum etkisi gösterecek ve seni rahatlatıcaktır dedi.. henüz denemedim ama denenebilir

Çok teşekkür ederim bunu da denemekte fayda var. Bende henüz doktora gitmedim gidene kadar belki evde azalır diye uğraşıyorum işte bir ümit.

Çok teşekkür ederim bunu da denemekte fayda var. Bende henüz doktora gitmedim gidene kadar belki evde azalır diye uğraşıyorum işte bir ümit.
Sen suyu ihmal etme kuzum azalır inşallah.. benim düşük çıktı enfeksiyon şükür ilaca gerek yok suya devam dedi doktor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…