2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun inşallah en az sorunla atlatırsın. Bebeğin de vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Değerleriniz baya yüksekmiş geçmiş olsun benimki de açlık 96 1.saat 179 cıktı insilune başlattı dr her öğün öncesi ve sonrası şeker ölçüyorum eğer yüksekse insilun yapıyorum bana drum suyun fazla dedi

Bacım kitap okumak derken zaten aynıyız onunla bende yüksek lisans mezunu o da bi fark yok, fark yetiştirilmekte yada kendini yetiştirememe de

Insallah rahat gecer ben de korkuyordum ama cok sukur korktugum gibi olmadi. Glikoz limonata gibi guzel geldi 2.5 saatlik aclikla daha da rahat olur diye umuyorum

Benimde suyumda fazla, diyabetten hep bunlar ins bu son 3 ayı güzel atlatiriz. Sizede geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim bunu da denemekte fayda var. Bende henüz doktora gitmedim gidene kadar belki evde azalır diye uğraşıyorum işte bir ümit.
PAPatya çayı ile taharet al onu okumuştum bir yerde sende br bak istersen belki etk eder ama su içmek en iyisi sarmısak yut antibiyotk görevi göruyor ben br bardak limon suyu %25 su oluyor beş altı diş sarmısak ile yutuyorum hap gibi yapıyorum ama sabah kahvaltıdan önce akşam uyumadan önce yapıyorum mide dolu olmayacak antibiyotik ne kadar içsende gine tekrarlar çünk ilaçkar içinde su içmek gerekiyor ekstra daha önce yaşadığım için ilaçlar kısa süre dedavi ediyor suyu git gel iç derim

Kaç numaraki ki elli beden üstü duruyor aslında elli altı tam güzel oluyor yeni doğanlara kısa sürede küçülsede bence şekli çok mühim değil iç zıbınlarda kafadan giyiliyor çoğu ben prematüre alacağım bir beden gzelce olsun diye inş öyle dşünüyorum

Bacım kitap okumak derken zaten aynıyız onunla bende yüksek lisans mezunu o da bi fark yok, fark yetiştirilmekte yada kendini yetiştirememe de
Okul okumak anlamında kitabı kastetmedim zaten , ordada çok haklısın insan kendini yetiştiricek insan olucak.

Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim. Çok şu içiyorum umarım faydası olur ekstra içmeye çalışacağım.

Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim. Çok şu içiyorum umarım faydası olur ekstra içmeye çalışacağım.
Bak sarımsağı bende duymuştum hap gibi yutuyorlar sarmısak soğan doğal antibiyotik. Soğanıda közde pişirip yiyebilirsin ama herkes söylemiş sende biliyorsun ki herşeyden önce bol bol su . Bende bi ara olmuştu hatta kumda döküyordum doktor ilaçlarını iç ama öncelikle günde 3 litre su iç demişti o günden sonra. Enfeksiyon olduğumu hiö hatırlamıyorum.

Cok tesekkir ederim. Bende her gün 2 litre su içiyorum ama 3 e çıkarmakta fayda var. Sarımsak biraz mideme dokunuyor ama abartmadan yine de zorlayacağım.

Kızlar moralim cok bozuk. Esim 1 haftadir sehir disinda ailesinin yanındaydı ben gitmedim virus riski ve yolculuktan dolayı, orda esim mecburen hastanelere gidip geldi yegenini vs götürdü ama aşırı dikkat eder hep cift.maske kullanir temas etmez ama geleceği gün veya bir önceki gün biraz ishal ve boğaz ağrısı olmus gecmis, pazartesi gecesi geldi, biz belirti olmasa bile evde karantina uyguluyoduk o günden beri birbirimizin yanında maskesiz hic durmadik yatak wc ve sofralari ayırdık virüslü gibi davrandik ama evde kedimiz var bir eşime bir bana gidip geldi, o kadar dikkate ragmen hastalik yapmamistir da her ihtimale karşı diyerek dikkat ediyorduk, biraz kıl köklerim agriyo diyodu bugun test verdi ve pozitif çıktı. Belli başlı bi belirtisi de yok, filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 dedi ama ben bebegim icin cok korkuyorum. Maskeyle de olsa gelip karnımı sevdi hareketlerine baktı falan.. napcam bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar dikkat edersek edelim bulaşabiliyor işte. Evde dikkat ederek çok iyi yapmışsınız. Böyle devam edeceksiniz büyük ihtimal bir süre daha. Testlerde de yanılma oluyor. Yine de evde karantinaya alır kendini, sen de zaten daha çok dikkat edersin. Allahın izniyle bir şey olmaz. Moralini yüksek tutmaya çalış, üzülerek düşürme direncini.

Çok çok geçmiş olsun, inşallah eşin en kısa zamanda toparlar. Ne güzel tedbirli de davranmışsınız. Benim cevremde gozlemledigim maske varsa gercekten koruyor. O yuzden bana insallah sana gecmemistir gibi geldi gozlemledigim kadariyla boyle oldu en azindan cevremde. Simdiden nolur nolmaz bol bol vitaminli seyler ye ic istersen.

Cok teşekkür ederim biz her ihtimale karşı maskeliydik hep elimizde kolonya falan ama hamile olunca bı tedirginlik oldu, inşallah test hatalıdır

Cok teşekkür ederim insallah geçmemiştir cok stresli biseymis ya cevremizde herkes geçirdi biz de diyodukki biz aşırı dikkat ettik bu zamana kadar bulasmadi hamilelik bitene kadar da bulasmaz insallah diyoduk insallah bana bulaşmmamistir

Bizde bugün doktor kontrolüne gittik 24+6 haftadayiz bebişin kilosu 678 gr dedi doktor herşey yolunda çok şükür .
Şeker yüklemesi için de gittim yapılır zannettim bana 28 haftada gel dedi sizde de bu haftada yapılacak dedimi doktorunuz ?

Canım çok ama çok geçmiş olsun. Işte ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor sen gitmesen bile eşinden alabiliyorsun ya da bir başkasından. Bak benim eşim polis hemde çevik kuvvet o kadar eyleme müdahaleye maça gitti hicbir şey olmadı ama ben çift maskeyle gezerken market hastane hariç çıkmazken nerden olduysa kaptım ve ben ona bulaştırdım. Daha iyileşeli 1 hafta oldu sana tavsiyem öncelikle sakin ol ve en ufak bir şüphen olursa hemen test yaptır. Ben soğuk aldım dondurma yedim diye kendimi avuttum ama içten içe de anlamıştım yine de 4 gün falan evde geçirdim sonrası daha beter oldu. Hamilelerde erkenden kan sulandırıcı ve gerek duyulursa antibiyotik kullanmak çok önemli. Ben cok ağır gecirdim insallah sen hic yakalanmazsin ama olurda pozitif cikarsan dualarim seninle umarim cok ama cok hafif geçer. Aklına takılan her şeyi de sorabilirsin. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…