2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tam 24 haftadan önce bir hafta yıllık izin aldım kimseye görünmeden gideyim şu şehirden annemin yanına diyorum pat apartmandakiler görüyor vay efendim karnın bayağı büyük 5.5 aylığa göre de iyi cesaret 3. bebeğe de ben anlamıyorum beni mi çekemiyorsum yoksa gerçekten kalbin mi kötü Okumuş öğretim görevlisi olmuş güyaaa boşşşşşş

Kızlar 75 mg şeker yüklemesi öncesi açlık 84
1.saate 173
2.saatte 154 çıkmış . moralim bozuk zaten zor bi hamilelik geçiyorum bakalım doktor ne diyecek

Hayret bişey.. evet herkes cesaret edemez sen etme herkes beceremez deseydiniz keşke. Böyle patavatsız insana aynı onun gibi cevap vermek lazım

Maalesef okumuş olmakla hiç alakası yok bu insanlık ve niyetle ilgili. Belli ki insanları üzerek mutlu olan tiplerden yani aslında böyle insanlar kendine güvensiz ve yetersizdir. Başkalarına olur olmadık laf söyleyip üzüp mutlu olurlar. O yüzden takma hiç kafana o kendine baksın hayret bişey

Ben sabah kahvaltı yapıp sonrasında 2,5 saatlik açlıkla yaptıracağım. Mide tamamen boş olunca ağır gelmiştir belki sana. 1 saat sonra yapabilirlerdi, keşke yapsalarmış.
Banada aksine aç karnına geleceksin su bile içmiceksin dediler anlamadım. Yaptırmam bidaha sanmıyorum yeterince test yaptılar artık yoruldum.

Nedemek istiyorki cesaretle. Bi sorsaydın maddiyatı karıştırıyorsa eğer. Benim sorunum güveniyorum kendime deseydin. Yok eğer çocuk yapmayı kasdediyorsa. aaa kocam beni hamile bıraktı ama sizin kata kadar uzanmış derdim . Bazen ağzını bozmak gerek

Kızlar acil bakar mısınız bir hastane çıkışı beğendim ama boğaz kısmı arkadan düğmeli, resim ekliyorum sizce yenidoğan bebeğe böyle başından geçirerek giydirilir mi benim gördüklerim hep önden yani koldan giydirmeliydi, yanıtlarsanız sevinirim . Resimden anlaşılır demek istediğim arkasında yarısına kadar 3 tane çıtçıt var

Eklentiler

• A249C5D6-C6C0-4F44-B065-49E61612B58E.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 59
Ay bosver agzı olan konusuyor. Bende ucuncuye hamile kalınca sülalede kimseye söylemek istemedim. Diğeri küçük olunca bide maddi sıkıntılarımız var bir süredir, eşim tasarımcı pandemide kimse kişiye özel takı yaptırmıyor sonuçta. Korunduğum halde geldi bebişim napıyım yani öğrendiğimde 2.5 ayı gecmişti bile (adet görmeye devam etmiştim) kalbinin sesini duymuşum vazmı geceyim dedim. İnsanlar zayıf noktanı bildimi hep seni üzmek için fırsat kolluyorlar. Ben evlatlarım için herseyden vaz gecerim, mümkünse insanlardan da. Yokmus gibi davranıyorum. Fedakarlık yapıp her acıya agrıya dayanan bizken sacmalamak millete düşüyor. Hiç üzme kendini. Göbeğin büyümüş diyene pencere yapıyo evladım milletin gercek yüzünü şimdiden görmek için de. Hiç içinde tutma söyle. Doğurunca yüz yüze gelirsen ay hormonlar söyletmiş dersin

Hastane çıkışı olduğu için olabilir nasılsa sürekli giydirmiceksib orda hemşireler giydirir altına atletini falan da al çok beğendiysen arkasında çıtçıt varmış madem bence hemşireler halleder

Canım düğmesi değil ama yakalı olması sanki çok kullanışlı gelmedi. Minicik boynu var bide yaka sıkıstırmasın. Terleyebilirde bilemedim şimdi tabi sen beyendiysen neden olmasın

Arkadaşlar bebek telsizi alan, araştıran var mi
TElsiz bende düşünüyordum ama bence gerek yok ben nere gitsem bebeği o kata taşıdım oturma odasında yatırdım hatta yemek yerken mutfağa götrdğm telsiz benim için rahatça kullanılacak korkuları bastıracak birşey gibi gelmedi ayrı bir katta tek uyumasından korktum gündzleri belki aynı kat içinde telsiz güvenli geleblir

Okumakla cahillik gitmiyor ki işte örnek boşver umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…