- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.761
Soğan közle mümkünse yada fırında kabuklu közle pişmiş işini yiyebilirsin o dokunmaz sarmısak banada dokunuyor nasıl bari azcık azalma varmı ?Cok tesekkir ederim. Bende her gün 2 litre su içiyorum ama 3 e çıkarmakta fayda var. Sarımsak biraz mideme dokunuyor ama abartmadan yine de zorlayacağım.
Bugün suyu neredeyse 3 litreye yakın içtim ve yanma şikayetim azaldı. Yarın gündüz sarımsak yiyeceğim yoğurtla yersem belki daha rahat ederim. Soğanla pek aram yok ama baktım olmuyor onu da denerim çok teşekkür ederim. Yarından itibaren hem sarımsak hem sirke hem bol su deneyeceğim umuyorum ki faydası olacak.Soğan közle mümkünse yada fırında kabuklu közle pişmiş işini yiyebilirsin o dokunmaz sarmısak banada dokunuyor nasıl bari azcık azalma varmı ?
Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle bebek için korkma virüs bebeğe geçmiyor ikincisi illaki sana bulaşıcak diye birşeyde yok sen dikkat et yeter, üçüncüsü hayvanlara geçme yada bulaşma olasılığıda çok yüksek değil bazı hayvanlarda çıktı ama insanlar kadar aktif değildi. Ona ayrı bir oda yap 10 gün kalsın orda benim eniştemde oldu böyle yaptı ablam 5 kişi aynı evde yaşıyorşardı enişte ağır atlattı birde kimseye bişey olmadı çok şükür. Seninki hafif atlatıyor anladığım kadarıyla ayrı bir odada iyi bak yeter. Hatırlıyorum sen korkmuştun eşinle gitmemiştin. Çok stres yapma allahın izniyle olmaz bişey…Kızlar moralim cok bozuk. Esim 1 haftadir sehir disinda ailesinin yanındaydı ben gitmedim virus riski ve yolculuktan dolayı, orda esim mecburen hastanelere gidip geldi yegenini vs götürdü ama aşırı dikkat eder hep cift.maske kullanir temas etmez ama geleceği gün veya bir önceki gün biraz ishal ve boğaz ağrısı olmus gecmis, pazartesi gecesi geldi, biz belirti olmasa bile evde karantina uyguluyoduk o günden beri birbirimizin yanında maskesiz hic durmadik yatak wc ve sofralari ayırdık virüslü gibi davrandik ama evde kedimiz var bir eşime bir bana gidip geldi, o kadar dikkate ragmen hastalik yapmamistir da her ihtimale karşı diyerek dikkat ediyorduk, biraz kıl köklerim agriyo diyodu bugun test verdi ve pozitif çıktı. Belli başlı bi belirtisi de yok, filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 dedi ama ben bebegim icin cok korkuyorum. Maskeyle de olsa gelip karnımı sevdi hareketlerine baktı falan.. napcam bilmiyorum
Enfeksiyon geçse bile En az 3 litre suyu hercümerç için lütfen .. su çok önemli .. ben sadece akşamları enkaz 2lt içiyorum . Sarımsak içinde zaten en yararlı hali yoğunla yemek .. ufak bi tavsiye: önce sarımsakları ince doğrayıp üzerine biraz tuz katıp bi 5 dk bekletin (etkisini arttırıyor) sonra yoğurda katın ve afiyet olsunBugün suyu neredeyse 3 litreye yakın içtim ve yanma şikayetim azaldı. Yarın gündüz sarımsak yiyeceğim yoğurtla yersem belki daha rahat ederim. Soğanla pek aram yok ama baktım olmuyor onu da denerim çok teşekkür ederim. Yarından itibaren hem sarımsak hem sirke hem bol su deneyeceğim umuyorum ki faydası olacak.
Aslında hamilelikten önce de en az 2 litre su içerdim şimdi özellikle dikkat etmeye çalışıyorum son zamanlarda baya içmeye çalışıyorum haklısınız en az 3 litre içmekte fayda var. Tavsiyeniz için çok ama çok teşekkür ederim yarın öğlen hemen deneyeceğimEnfeksiyon geçse bile En az 3 litre suyu hercümerç için lütfen .. su çok önemli .. ben sadece akşamları enkaz 2lt içiyorum . Sarımsak içinde zaten en yararlı hali yoğunla yemek .. ufak bi tavsiye: önce sarımsakları ince doğrayıp üzerine biraz tuz katıp bi 5 dk bekletin (etkisini arttırıyor) sonra yoğurda katın ve afiyet olsun
24-28 arası yapılıyor ben 26. haftada yaptırdım.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik 24+6 haftadayiz bebişin kilosu 678 gr dedi doktor herşey yolunda çok şükür .
Şeker yüklemesi için de gittim yapılır zannettim bana 28 haftada gel dedi sizde de bu haftada yapılacak dedimi doktorunuz ?
Ben maden suyu ve muzun çok kilo aldordıpını duydum bebeğeHiç duymamıştım ama doğrudur ben leblebi de yedim bu süreçte. Belki ama bütün bunlar mesela son ayda da fark edebilir
Yaa sende de mi enfeksiyon var. Bende 1 haftadır çekiyorum doktora gittim anlattım enfeksiyon dedi ilaç fitil falan verdi ama sadece azaldı geçmedi henüz yanıyo ve kaşıntı oluyo artı sarımsı Bi akıntı neden oldu anlamadımÇok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim. Çok şu içiyorum umarım faydası olur ekstra içmeye çalışacağım.
Canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır. Nisan ayında eşimde oldu kemik ağrıları vardı ve ben 3 gün sonra yola çıkacaktım ağrıları olunca aynı odada yatmadık ama birbşrimizin elinden birşey alıp verdiğimizde oldu mutlaka beni yolcu ederkende öpmedi bilerek ama sarılır gibi olmuştuk sonra test verdi pozitif çıktı ama bana bulaşmadı. Sana da bulaşmamıştır diye düşünüyorum ama çok dikkat et yinedeKızlar moralim cok bozuk. Esim 1 haftadir sehir disinda ailesinin yanındaydı ben gitmedim virus riski ve yolculuktan dolayı, orda esim mecburen hastanelere gidip geldi yegenini vs götürdü ama aşırı dikkat eder hep cift.maske kullanir temas etmez ama geleceği gün veya bir önceki gün biraz ishal ve boğaz ağrısı olmus gecmis, pazartesi gecesi geldi, biz belirti olmasa bile evde karantina uyguluyoduk o günden beri birbirimizin yanında maskesiz hic durmadik yatak wc ve sofralari ayırdık virüslü gibi davrandik ama evde kedimiz var bir eşime bir bana gidip geldi, o kadar dikkate ragmen hastalik yapmamistir da her ihtimale karşı diyerek dikkat ediyorduk, biraz kıl köklerim agriyo diyodu bugun test verdi ve pozitif çıktı. Belli başlı bi belirtisi de yok, filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 dedi ama ben bebegim icin cok korkuyorum. Maskeyle de olsa gelip karnımı sevdi hareketlerine baktı falan.. napcam bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun Rabbim sıfalar versin inşallah.Kızlar moralim cok bozuk. Esim 1 haftadir sehir disinda ailesinin yanındaydı ben gitmedim virus riski ve yolculuktan dolayı, orda esim mecburen hastanelere gidip geldi yegenini vs götürdü ama aşırı dikkat eder hep cift.maske kullanir temas etmez ama geleceği gün veya bir önceki gün biraz ishal ve boğaz ağrısı olmus gecmis, pazartesi gecesi geldi, biz belirti olmasa bile evde karantina uyguluyoduk o günden beri birbirimizin yanında maskesiz hic durmadik yatak wc ve sofralari ayırdık virüslü gibi davrandik ama evde kedimiz var bir eşime bir bana gidip geldi, o kadar dikkate ragmen hastalik yapmamistir da her ihtimale karşı diyerek dikkat ediyorduk, biraz kıl köklerim agriyo diyodu bugun test verdi ve pozitif çıktı. Belli başlı bi belirtisi de yok, filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 dedi ama ben bebegim icin cok korkuyorum. Maskeyle de olsa gelip karnımı sevdi hareketlerine baktı falan.. napcam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun gercekten insan nerden kaptigini anlamıyor esim de görüştüğü herkese sordu kimsede bisey yok, kendinde de belirti yok gibi bisey, hesabımıza göre bugun 4. Günüydü, geldiği günden beri de hep maskeliyiz, o bile hafif gecirir diye düşünüyorum da bana bulaşmadan atlatırsak cok sevincem gerçekten bebekten korkuyorum yani kan sulandirici basla deseler o yeterli mi gelcek fazla mi olcak dozunu nasil ayarliyolar hic bilmiyorum. İnsallah testte bi yanlışlık olmustur çünkü benim eşim en ufak bi ceryanda kalsa hemen hastalanan biri, cok terledim klima actim üşüdüm dedi hep, bazi yerlerde de bu testlerin her türlü enfeksiyonu covid olarak algıladığını okumustum ne kadar dogru bilemem tabiCanım çok ama çok geçmiş olsun. Işte ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor sen gitmesen bile eşinden alabiliyorsun ya da bir başkasından. Bak benim eşim polis hemde çevik kuvvet o kadar eyleme müdahaleye maça gitti hicbir şey olmadı ama ben çift maskeyle gezerken market hastane hariç çıkmazken nerden olduysa kaptım ve ben ona bulaştırdım. Daha iyileşeli 1 hafta oldu sana tavsiyem öncelikle sakin ol ve en ufak bir şüphen olursa hemen test yaptır. Ben soğuk aldım dondurma yedim diye kendimi avuttum ama içten içe de anlamıştım yine de 4 gün falan evde geçirdim sonrası daha beter oldu. Hamilelerde erkenden kan sulandırıcı ve gerek duyulursa antibiyotik kullanmak çok önemli. Ben cok ağır gecirdim insallah sen hic yakalanmazsin ama olurda pozitif cikarsan dualarim seninle umarim cok ama cok hafif geçer. Aklına takılan her şeyi de sorabilirsin. Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim ya sorma gitmedim ama adam virüslü geldi. Allah'tan belirtisi olmasa bile kendi kendimize karantina uyguluyoduk geldiginden beri oturma odasında yatiyo yemeklerini oraya götürdüm hep, wc de ayırdık, geldikten 2 gün sonra teste gitti benim israrimla, hala da test yanlış ben iyiyim diyor filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 deyince.. kediye bulasmaz da onu bi nesne olarak düşündüm önce esim dokundu sevdi sonra bana geldi sevdirdi kendini hep sıpa.. tek korkum o bakalim 1-2 güne bi belirtim olmazsa yırttım demektirCanım benim çok geçmiş olsun öncelikle bebek için korkma virüs bebeğe geçmiyor ikincisi illaki sana bulaşıcak diye birşeyde yok sen dikkat et yeter, üçüncüsü hayvanlara geçme yada bulaşma olasılığıda çok yüksek değil bazı hayvanlarda çıktı ama insanlar kadar aktif değildi. Ona ayrı bir oda yap 10 gün kalsın orda benim eniştemde oldu böyle yaptı ablam 5 kişi aynı evde yaşıyorşardı enişte ağır atlattı birde kimseye bişey olmadı çok şükür. Seninki hafif atlatıyor anladığım kadarıyla ayrı bir odada iyi bak yeter. Hatırlıyorum sen korkmuştun eşinle gitmemiştin. Çok stres yapma allahın izniyle olmaz bişey…
Çok teşekkür ederim.. ben de öyle umuyorum hep maskeliydik ayri yedik yattık bide viral yük diye bisey var birkaç doktortan dinlemistim önceleri, kimisi cok virüse maruz kaliyo dolayısıyla agir geciriyo bulastiriciligi daha fazla, kimi de tam tersi az bi viruse maruz kalip hafif geçiriyor daha az bulastirma riski oluyor, suana kadar esim gayet iyi, inşallah ya test hatalidir yada hafif sekilde atlatıp bana bulastirmadan kalkariz bunun altından..Canım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır. Nisan ayında eşimde oldu kemik ağrıları vardı ve ben 3 gün sonra yola çıkacaktım ağrıları olunca aynı odada yatmadık ama birbşrimizin elinden birşey alıp verdiğimizde oldu mutlaka beni yolcu ederkende öpmedi bilerek ama sarılır gibi olmuştuk sonra test verdi pozitif çıktı ama bana bulaşmadı. Sana da bulaşmamıştır diye düşünüyorum ama çok dikkat et yinede
Geçmiş olsun canım. Virüs sana bulaşmasa da tavsiyem bağışıklığını kuvvetlendir. Et ve tavuk tükettin bol bol. Doğal kan sulandırıcı diye limon tüket. Bi de soğan ,sarmısak tarzı şeyler tüket.Cok teşekkür ederim biz her ihtimale karşı maskeliydik hep elimizde kolonya falan ama hamile olunca bı tedirginlik oldu, inşallah test hatalıdır
Teşekkür ederim soğan sarımsak kemik suyu tüketiyoruz ben limona da baslayim en iyisiGeçmiş olsun canım. Virüs sana bulaşmasa da tavsiyem bağışıklığını kuvvetlendir. Et ve tavuk tükettin bol bol. Doğal kan sulandırıcı diye limon tüket. Bi de soğan ,sarmısak tarzı şeyler tüket.
Cok gecmis olsun canim allahin izniyle bir sey olmaz korkma bu nasil pis bir hastaliktir ki maalesef nasil bulastigi hakkinda net bir bilgi bile yok halaKızlar moralim cok bozuk. Esim 1 haftadir sehir disinda ailesinin yanındaydı ben gitmedim virus riski ve yolculuktan dolayı, orda esim mecburen hastanelere gidip geldi yegenini vs götürdü ama aşırı dikkat eder hep cift.maske kullanir temas etmez ama geleceği gün veya bir önceki gün biraz ishal ve boğaz ağrısı olmus gecmis, pazartesi gecesi geldi, biz belirti olmasa bile evde karantina uyguluyoduk o günden beri birbirimizin yanında maskesiz hic durmadik yatak wc ve sofralari ayırdık virüslü gibi davrandik ama evde kedimiz var bir eşime bir bana gidip geldi, o kadar dikkate ragmen hastalik yapmamistir da her ihtimale karşı diyerek dikkat ediyorduk, biraz kıl köklerim agriyo diyodu bugun test verdi ve pozitif çıktı. Belli başlı bi belirtisi de yok, filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 dedi ama ben bebegim icin cok korkuyorum. Maskeyle de olsa gelip karnımı sevdi hareketlerine baktı falan.. napcam bilmiyorum
Kuzucum ben once grip oldum sandim o yuzden evde hic maskeyle dolasmadim ne 8 yasindaki ogluma bulasti ne eşime bi de dipdibeydik hep oglumla birlikte uyudum bi de hem oksuruk hem hapsuruk vardi ona ragmen bulasmadi korkma hemen sen bol nanelimon kaynat icCok teşekkür ederim biz her ihtimale karşı maskeliydik hep elimizde kolonya falan ama hamile olunca bı tedirginlik oldu, inşallah test hatalıdır
Hiç sorma ya ben bir ara şüphelenmiştim muayene oldum yokmuş ama işte covid olunca enfeksiyon değerim arttı orda oldu. Doktora gitmeme 1 hafta falan var evde bir şeyler deneyeceğim bakalım bugünden itibaren. Sanada cok gecmis olsun insallah tamamen gider ya. Hamilelikte çok sık oluyormuş diye okumuştumYaa sende de mi enfeksiyon var. Bende 1 haftadır çekiyorum doktora gittim anlattım enfeksiyon dedi ilaç fitil falan verdi ama sadece azaldı geçmedi henüz yanıyo ve kaşıntı oluyo artı sarımsı Bi akıntı neden oldu anlamadım
Inşallah eşinde de sende de hicbir şey yoktur canım. Allahın izniyle bir şey olmadan geçer gider bu süreç. Bende kendimden çok bebeğim için korkmuştum ama ben pozitiftim ve ağır geçirdim. Içini ferah tut stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum ama bak ben pozitif olduğum halde bebeğim çok iyi şuan hareketleri vs. Eğer olursan en az 1 ay kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun doktorunla iletisim halinden olursun o da söyler. Ama ben inanıyorum hicbir şey olmayacak sana merak etmeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun gercekten insan nerden kaptigini anlamıyor esim de görüştüğü herkese sordu kimsede bisey yok, kendinde de belirti yok gibi bisey, hesabımıza göre bugun 4. Günüydü, geldiği günden beri de hep maskeliyiz, o bile hafif gecirir diye düşünüyorum da bana bulaşmadan atlatırsak cok sevincem gerçekten bebekten korkuyorum yani kan sulandirici basla deseler o yeterli mi gelcek fazla mi olcak dozunu nasil ayarliyolar hic bilmiyorum. İnsallah testte bi yanlışlık olmustur çünkü benim eşim en ufak bi ceryanda kalsa hemen hastalanan biri, cok terledim klima actim üşüdüm dedi hep, bazi yerlerde de bu testlerin her türlü enfeksiyonu covid olarak algıladığını okumustum ne kadar dogru bilemem tabi
Çünkü kötü kalpli veya düşüncesiz olmak böyledirYok kafaya takmam hiç lüzumsuz insanları ama çekinmeden böyle bir laf nasıl söylenir onu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?