2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım çok geçmiş olsun. Biliyosun bende 11 haftalık hamileyken atlattım. Bol bol sıvı tükettim ve bol bol meyve sebze yedim. İlk 3 gün ağır geçti sonra iyileşmeye başladım. Ama eşime bulaşmadı mesela. Belki sana da geçmez yani inşallah geçmez. Sen bağışıklık sistemini güçlendirmeye bak. Çook geçmiş olsun canım tekrardan. İnşallah çabucak geçer gider..

Çok teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın insallah. Suan esim bile cok iyi, hesabimiza göre hastalığın ,5. Gününde, ufak tefek olan belirtileri de kayboldu, geldiği günden beri de karantina uyguluyoduk zaten insallah bana bulasmamistir ama ben de ihlamur soğan sarımsak kemik suyu limon vs tuketiyodum ağırlık vericem artık su birkac gün de sikayetleri artmazsa hafif sekilde atlatti demektir insallah

Çok teşekkür ederim canım evet sen de aklıma geldin gercekten hastalanacak olmak değil de bebege bisey olursa endişesi cok sormuş Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. nolur nolmaz yoldan geldin diyerek karantina uyguluyoduk zaten insallah bana bulaşmamistir.. tavsiyelerine dikkat edicem

Teşekkür ederim canım evet hemen aklıma sen geldin zaten dedigin gibi insan kendini dusunmuyo zaten herkes gecirdi bu hastalığı ama daha yüzünü bile görmediğim bebegim icin endiselendim, sizlerin sayesinde biraz icim rahatladi, o kadar karantina uyguluyoduk insallah bana bulaşmamistir, esim bile bi belirtisi kalmadığını söylüyor bugünden sonra farklı seyler çıkmazsa tabi.. nasıl bi hastaliktir bi bitmedi yaa rabbim evlatlarımızı korusun insallah

Merhaba anneler Size bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Verdim beta hcg 73,66 çıkmış. Bu değer düşük sanırım dimi. Adet tarihim geçmişti. Bu şekilde değeri olup gebeliği devam eden var mı aranızda biraz tedirgin oldum

Ya evet bu tarz seyleri de çok duydum cok okudum ne kadar ilginc bisey, biraz da nasip demekki.. yavrum Allah'a emanet artık biz elimizden geleni yaptik

Ne demek canım benimde ilk aklıma gelen bebeğimdi ama doktor amniyon sıvısının ve plesantanın bebeği koruduğunu ve endişe etmemi söylemişti. Seninde aklında bulunsun o çok güzel korunuyor annesi

Test normal gayet, iki gün sonra tekrar verin iki kaya yakın artarsa problem yoktur. Hayırlı olsun inşallah

Tebrik ederim öncelikle Bence değerin gayet güzel çıkmış. 2 günde bir kanda beta baktır düzenli artış olur inşallah ve sağlıkla ilerler

Kan testini bilmem ama bende bat dan hemen sonraki gün yapmıştım çift çizgiydi.Biraz bekle sonra kan testi yap derim. Tebrik ederim inşallah sağlıkla hayırlısıyla Allahım nasip etsin kucağına almayı

kızlar şeker için endokrine gitmiştim. benden birtakım testler aldı. b12 testimi yakın zamanda yaptırmıştım .
13/01/2021 de 342
19/04/2021 de 295
09/06/2021 de 257 cıktı. doktor 257 değerini asla beğenmedi düşük bu yükseltmemiz lazım dedi 500 lere kadar..
bugun benden istediği testler
3 aylık şeker ölçümü
10.6.2021 9:39-125-Hidroksi Vitamin DBu İşlem Bana Ait Değil
10.6.2021 9:39-1Protein (serum/plazma)Bu İşlem Bana Ait Değil
10.6.2021 9:39-1Albümin (serum/plazma)Bu İşlem Bana Ait Değil
10.6.2021 9:39-1Fosfor (serum/plazma)Bu İşlem Bana Ait Değil
10.6.2021 9:39-1Kalsiyum (serum/plazma)

sizlerin b12 ve bu degerleri nasıldı acaba.

Ne demek canım benimde ilk aklıma gelen bebeğimdi ama doktor amniyon sıvısının ve plesantanın bebeği koruduğunu ve endişe etmemi söylemişti. Seninde aklında bulunsun o çok güzel korunuyor annesi
Öyle tabi canım Allah onu cok güzel koruyor o mekanizma boşa yaratılmamış. Pıhtılaşma olursa diye endise ettim de insallah limonla falan önüne geçerim esim de gayet iyi şimdilik çünkü

Amin canım inşallah Allaha emanet bebeklerimiz eşin kendini iyi hissetse bile dikkat edin çünkü benim eşim karantina bitince 10. Gün sonunda tekrar test verdi tekrar pozitif çıktı 4-5 gün daha bekledik. Şimdilerde 14 gün oldu bu süreçte hep dikkat etmekte fayda var.

Merhaba ben adetim geçmeden 4 gün önce vermiştim 38 çıkmıştı o yüzden bir şey diyemiyorum. Değerin düşüklüğünden ziyade 2 günde 2 kat artması önemli. Çünkü döllenmenin tam olarak ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Tabi ya hic belli olmuyor benim babannem de cok gec negatife döndü. Şimdi eşim biraz genzinin yandığını hafif de koku kaybı başladığını söyledi inşallah belirtiler artmadan böylece atlatir

Canım hastalık biraz beslenmeyle, bağışıklıkla alakalı bir hastalık. Nice vegan veganlığını bozdu bu hastalığa yakalanınca. Bi de hastalığın en kötü tarafı pıhtı olayı. Babamın beynindeki 3 damara attı pıhtı. Şu anda tedavisini oluyor şükür ki iyi. Yoksa griple benzer bi hastalık. Hiç endişe etme, inşallah sana hiç bulaşmamıştır bile. 5 günde bulaşmamışsa daha da bulaşmaz inşallah.

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al. Önemli olan ilk değer değil, düzenli artıp artmaması. Düzenli artarsa sıkıntı yoktur inşallah.

Benim adet günü beta değerim 40di, 14. gün yerine 16. gün yumurtlamıştım. Şu anda beta seviyenizi dert etmeyin, 2 günde bir iki kat artıyor mu önemli olan o. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğiniz.

Çok gecmis olsun.. biz de öyle dua ediyoruz artık yapacak bisey yok.. Allah hepinizden razı olsun iyi ki burdayim

Hanımlar merhaba, bir iki gündür benimde idrarda yanma vardı ama hafif cok ciddiye almadan suyu arttırdım sadece. Dünden beri arada kasık agrısı, daha cok kasıntı akıntı ve yanma yasıyorum. Acaba saglık ocagına gitsem öğleden sonra bişey yaparlarmı, tahlıl olmaz belki ama en azından ilac yazarlar diye düşündüm. Yoksa acile mi gitsem napsam. Dr randevusu da bulamadım kac gundur. Devlete gidiyorum çünkü Henüz özel dr baslıyamadım. Ay hepsi üst üste geliyor iki dişim kırıldı gecen hafta, üç dört gündür boğazım ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum ama reflü ye baglı gibi, mide asidi yükseldikçe artıyor çünkü. İki çocuk evde biri 2 yasında diğeri 11 ikisiyle gitmem lazım dr a ama büyüğün dersleri yüzünden gidemiyorum. Kimsemiz yok tanıdık komsu bile yok, zaman kötü yalnız da bırakmak istemiyorum. Annemi cagırsam gelir ama kadın memlekette babamın yası var, kardesımde liseye gidiyor onunda işi gücü oluyor zaten doğuma gelicek kadıncağız. Dr işim var diye de cağırılmazki dimi ama. Neyse cok konustum şimdi acile mi gideyim idrar yolu enfeksiyonu için yoksa saglık ocagında halledilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…