- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.781
Canım çok geçmiş olsun. Biliyosun bende 11 haftalık hamileyken atlattım. Bol bol sıvı tükettim ve bol bol meyve sebze yedim. İlk 3 gün ağır geçti sonra iyileşmeye başladım. Ama eşime bulaşmadı mesela. Belki sana da geçmez yani inşallah geçmez. Sen bağışıklık sistemini güçlendirmeye bak. Çook geçmiş olsun canım tekrardan. İnşallah çabucak geçer gider..Kızlar moralim cok bozuk. Esim 1 haftadir sehir disinda ailesinin yanındaydı ben gitmedim virus riski ve yolculuktan dolayı, orda esim mecburen hastanelere gidip geldi yegenini vs götürdü ama aşırı dikkat eder hep cift.maske kullanir temas etmez ama geleceği gün veya bir önceki gün biraz ishal ve boğaz ağrısı olmus gecmis, pazartesi gecesi geldi, biz belirti olmasa bile evde karantina uyguluyoduk o günden beri birbirimizin yanında maskesiz hic durmadik yatak wc ve sofralari ayırdık virüslü gibi davrandik ama evde kedimiz var bir eşime bir bana gidip geldi, o kadar dikkate ragmen hastalik yapmamistir da her ihtimale karşı diyerek dikkat ediyorduk, biraz kıl köklerim agriyo diyodu bugun test verdi ve pozitif çıktı. Belli başlı bi belirtisi de yok, filyasyon ekibi testlerin güvenirliği %50 dedi ama ben bebegim icin cok korkuyorum. Maskeyle de olsa gelip karnımı sevdi hareketlerine baktı falan.. napcam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın insallah. Suan esim bile cok iyi, hesabimiza göre hastalığın ,5. Gününde, ufak tefek olan belirtileri de kayboldu, geldiği günden beri de karantina uyguluyoduk zaten insallah bana bulasmamistir ama ben de ihlamur soğan sarımsak kemik suyu limon vs tuketiyodum ağırlık vericem artık su birkac gün de sikayetleri artmazsa hafif sekilde atlatti demektir insallahCok gecmis olsun canim allahin izniyle bir sey olmaz korkma bu nasil pis bir hastaliktir ki maalesef nasil bulastigi hakkinda net bir bilgi bile yok hala
Ben cok agir gecirdim tam 13 gun surdu inim inim inletti beni once kas eklem bas agrisiyla basladi sonra oksuruk ama nasil oksuruk resmen agzima yanik ciger kokusu geliyordu sonra nefes darligi nefes alamiyordum bir gun kelimeyi sahadet edip yattigimi bilirim
Benim doktorum antibiyotik vermedi kan sulandirici kullaniyordum zaten dozunu artirdik maalesef bu hastalik pihtilasma yaptigi icin kan sulandirici sart dedi vitamin ilaci kullandim bol bol yattim ve her gun nane limon kaynattim
Hemen bagisikligini guclendirmeye basla
Insaallah hafif atlatirsin
Çok teşekkür ederim canım evet sen de aklıma geldin gercekten hastalanacak olmak değil de bebege bisey olursa endişesi cok sormuş Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. nolur nolmaz yoldan geldin diyerek karantina uyguluyoduk zaten insallah bana bulaşmamistir.. tavsiyelerine dikkat edicemCanım çok geçmiş olsun. Biliyosun bende 11 haftalık hamileyken atlattım. Bol bol sıvı tükettim ve bol bol meyve sebze yedim. İlk 3 gün ağır geçti sonra iyileşmeye başladım. Ama eşime bulaşmadı mesela. Belki sana da geçmez yani inşallah geçmez. Sen bağışıklık sistemini güçlendirmeye bak. Çook geçmiş olsun canım tekrardan. İnşallah çabucak geçer gider..
Teşekkür ederim canım evet hemen aklıma sen geldin zaten dedigin gibi insan kendini dusunmuyo zaten herkes gecirdi bu hastalığı ama daha yüzünü bile görmediğim bebegim icin endiselendim, sizlerin sayesinde biraz icim rahatladi, o kadar karantina uyguluyoduk insallah bana bulaşmamistir, esim bile bi belirtisi kalmadığını söylüyor bugünden sonra farklı seyler çıkmazsa tabi.. nasıl bi hastaliktir bi bitmedi yaa rabbim evlatlarımızı korusun insallahInşallah eşinde de sende de hicbir şey yoktur canım. Allahın izniyle bir şey olmadan geçer gider bu süreç. Bende kendimden çok bebeğim için korkmuştum ama ben pozitiftim ve ağır geçirdim. Içini ferah tut stres yapmamaya çalış çok zor biliyorum ama bak ben pozitif olduğum halde bebeğim çok iyi şuan hareketleri vs. Eğer olursan en az 1 ay kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun doktorunla iletisim halinden olursun o da söyler. Ama ben inanıyorum hicbir şey olmayacak sana merak etmesadece kendine çok dikkat et hastaymış gibi bol bol su iç meyve ye çorba iç ve en ufacık şüphende hemen test yaptır, benim gibi geç kalma.
Ya evet bu tarz seyleri de çok duydum cok okudum ne kadar ilginc bisey, biraz da nasip demekki.. yavrum Allah'a emanet artık biz elimizden geleni yaptikKuzucum ben once grip oldum sandim o yuzden evde hic maskeyle dolasmadim ne 8 yasindaki ogluma bulasti ne eşime bi de dipdibeydik hep oglumla birlikte uyudum bi de hem oksuruk hem hapsuruk vardi ona ragmen bulasmadi korkma hemen sen bol nanelimon kaynat ic
Ne demek canım benimde ilk aklıma gelen bebeğimdi ama doktor amniyon sıvısının ve plesantanın bebeği koruduğunu ve endişe etmemi söylemişti. Seninde aklında bulunsun o çok güzel korunuyor annesiÇok teşekkür ederim canım evet sen de aklıma geldin gercekten hastalanacak olmak değil de bebege bisey olursa endişesi cok sormuş Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. nolur nolmaz yoldan geldin diyerek karantina uyguluyoduk zaten insallah bana bulaşmamistir.. tavsiyelerine dikkat edicem
Test normal gayet, iki gün sonra tekrar verin iki kaya yakın artarsa problem yoktur. Hayırlı olsun inşallahMerhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Verdim beta hcg 73,66 çıkmış. Bu değer düşük sanırım dimi. Adet tarihim geçmişti. Bu şekilde değeri olup gebeliği devam eden var mı aranızda biraz tedirgin oldum
Tebrik ederim öncelikleMerhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Verdim beta hcg 73,66 çıkmış. Bu değer düşük sanırım dimi. Adet tarihim geçmişti. Bu şekilde değeri olup gebeliği devam eden var mı aranızda biraz tedirgin oldum
Kan testini bilmem ama bende bat dan hemen sonraki gün yapmıştım çift çizgiydi.Biraz bekle sonra kan testi yap derim. Tebrik ederim inşallah sağlıkla hayırlısıyla Allahım nasip etsin kucağına almayıMerhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
10.6.2021 9:39 | - | 1 | 25-Hidroksi Vitamin D | Bu İşlem Bana Ait Değil |
10.6.2021 9:39 | - | 1 | Protein (serum/plazma) | Bu İşlem Bana Ait Değil |
10.6.2021 9:39 | - | 1 | Albümin (serum/plazma) | Bu İşlem Bana Ait Değil |
10.6.2021 9:39 | - | 1 | Fosfor (serum/plazma) | Bu İşlem Bana Ait Değil |
10.6.2021 9:39 | - | 1 | Kalsiyum (serum/plazma) |
Öyle tabi canım Allah onu cok güzel koruyor o mekanizma boşa yaratılmamış. Pıhtılaşma olursa diye endise ettim de insallah limonla falan önüne geçerim esim de gayet iyi şimdilik çünküNe demek canım benimde ilk aklıma gelen bebeğimdi ama doktor amniyon sıvısının ve plesantanın bebeği koruduğunu ve endişe etmemi söylemişti. Seninde aklında bulunsun o çok güzel korunuyor annesi
Amin canım inşallah Allaha emanet bebeklerimizTeşekkür ederim canım evet hemen aklıma sen geldin zaten dedigin gibi insan kendini dusunmuyo zaten herkes gecirdi bu hastalığı ama daha yüzünü bile görmediğim bebegim icin endiselendim, sizlerin sayesinde biraz icim rahatladi, o kadar karantina uyguluyoduk insallah bana bulaşmamistir, esim bile bi belirtisi kalmadığını söylüyor bugünden sonra farklı seyler çıkmazsa tabi.. nasıl bi hastaliktir bi bitmedi yaa rabbim evlatlarımızı korusun insallah
Merhaba ben adetim geçmeden 4 gün önce vermiştim 38 çıkmıştı o yüzden bir şey diyemiyorum. Değerin düşüklüğünden ziyade 2 günde 2 kat artması önemli. Çünkü döllenmenin tam olarak ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Tabi ya hic belli olmuyor benim babannem de cok gec negatife döndü. Şimdi eşim biraz genzinin yandığını hafif de koku kaybı başladığını söylediAmin canım inşallah Allaha emanet bebeklerimizeşin kendini iyi hissetse bile dikkat edin çünkü benim eşim karantina bitince 10. Gün sonunda tekrar test verdi tekrar pozitif çıktı 4-5 gün daha bekledik. Şimdilerde 14 gün oldu bu süreçte hep dikkat etmekte fayda var.
Canım hastalık biraz beslenmeyle, bağışıklıkla alakalı bir hastalık. Nice vegan veganlığını bozdu bu hastalığa yakalanınca. Bi de hastalığın en kötü tarafı pıhtı olayı. Babamın beynindeki 3 damara attı pıhtı. Şu anda tedavisini oluyor şükür ki iyi. Yoksa griple benzer bi hastalık. Hiç endişe etme, inşallah sana hiç bulaşmamıştır bile. 5 günde bulaşmamışsa daha da bulaşmaz inşallah.Teşekkür ederim canım evet hemen aklıma sen geldin zaten dedigin gibi insan kendini dusunmuyo zaten herkes gecirdi bu hastalığı ama daha yüzünü bile görmediğim bebegim icin endiselendim, sizlerin sayesinde biraz icim rahatladi, o kadar karantina uyguluyoduk insallah bana bulaşmamistir, esim bile bi belirtisi kalmadığını söylüyor bugünden sonra farklı seyler çıkmazsa tabi.. nasıl bi hastaliktir bi bitmedi yaa rabbim evlatlarımızı korusun insallah
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al. Önemli olan ilk değer değil, düzenli artıp artmaması. Düzenli artarsa sıkıntı yoktur inşallah.Merhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Benim adet günü beta değerim 40di, 14. gün yerine 16. gün yumurtlamıştım. Şu anda beta seviyenizi dert etmeyin, 2 günde bir iki kat artıyor mu önemli olan o. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğiniz.Merhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Çok gecmis olsun.. biz de öyle dua ediyoruz artık yapacak bisey yok.. Allah hepinizden razı olsun iyi ki burdayimCanım hastalık biraz beslenmeyle, bağışıklıkla alakalı bir hastalık. Nice vegan veganlığını bozdu bu hastalığa yakalanınca. Bi de hastalığın en kötü tarafı pıhtı olayı. Babamın beynindeki 3 damara attı pıhtı. Şu anda tedavisini oluyor şükür ki iyi. Yoksa griple benzer bi hastalık. Hiç endişe etme, inşallah sana hiç bulaşmamıştır bile. 5 günde bulaşmamışsa daha da bulaşmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?