- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.801
Canım seni korkutmak istemem ama ben pozitif oldugimu bilmeden alışveriş yaptım temizlik yaptım eşimde gayet iyidi sonradan yatağa düştüm yani gün geçtikçe artıyordu bizde ama herkeste başka şeyler oluyor öyle lanet bir durum. Insallah artmaz ve en kısa zamanda geçer. Lütfen kendine çok dikkat et.Tabi ya hic belli olmuyor benim babannem de cok gec negatife döndü. Şimdi eşim biraz genzinin yandığını hafif de koku kaybı başladığını söylediinşallah belirtiler artmadan böylece atlatir
Değerimi hatırlamıyorum ama benim her zaman düşük hamilelikten önce de düşüktü her sene iğne vuruluyorum hamileliğin başında doktora söylemiştim iğne vuruldum sonra bir daha bakmadı zaten içtiğim multivitaminin içinde de b12 var sana da iğne veya vitamin verir herhaldekızlar şeker için endokrine gitmiştim. benden birtakım testler aldı. b12 testimi yakın zamanda yaptırmıştım .
13/01/2021 de 342
19/04/2021 de 295
09/06/2021 de 257 cıktı. doktor 257 değerini asla beğenmedi düşük bu yükseltmemiz lazım dedi 500 lere kadar..
bugun benden istediği testler
3 aylık şeker ölçümü
10.6.2021 9:39 - 1 25-Hidroksi Vitamin D Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Protein (serum/plazma) Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Albümin (serum/plazma) Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Fosfor (serum/plazma) Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Kalsiyum (serum/plazma)
sizlerin b12 ve bu degerleri nasıldı acaba.
Canım çok geçmiş olsun. Sağlık ocağında tahlil vermeden ilaç verirler diye düşünüyorum. Tabi sağlık ocakları da bir değişik herkesin ki farklı ama illaki bir şeyler yaparlar. Gerçekten aileden uzakta olmak çok zor en çok ihtiyacın olduğu zaman yalnız kalıyorsun elinden bir şey gelmiyor. Allah yardımcın olsunHanımlar merhaba, bir iki gündür benimde idrarda yanma vardı ama hafif cok ciddiye almadan suyu arttırdım sadece. Dünden beri arada kasık agrısı, daha cok kasıntı akıntı ve yanma yasıyorum. Acaba saglık ocagına gitsem öğleden sonra bişey yaparlarmı, tahlıl olmaz belki ama en azından ilac yazarlar diye düşündüm. Yoksa acile mi gitsem napsam. Dr randevusu da bulamadım kac gundur. Devlete gidiyorum çünkü Henüz özel dr baslıyamadım. Ay hepsi üst üste geliyor iki dişim kırıldı gecen hafta, üç dört gündür boğazım ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum ama reflü ye baglı gibi, mide asidi yükseldikçe artıyor çünkü. İki çocuk evde biri 2 yasında diğeri 11 ikisiyle gitmem lazım dr a ama büyüğün dersleri yüzünden gidemiyorum. Kimsemiz yok tanıdık komsu bile yok, zaman kötü yalnız da bırakmak istemiyorum. Annemi cagırsam gelir ama kadın memlekette babamın yası var, kardesımde liseye gidiyoronunda işi gücü oluyor zaten doğuma gelicek kadıncağız. Dr işim var diye de cağırılmazki dimi ama. Neyse cok konustum şimdi acile mi gideyim idrar yolu enfeksiyonu için yoksa saglık ocagında halledilir mi
Test yapmadan ilaç vermezler sağlık ocağı öğleden sonra test yapmaz ama acilde test yaparlarHanımlar merhaba, bir iki gündür benimde idrarda yanma vardı ama hafif cok ciddiye almadan suyu arttırdım sadece. Dünden beri arada kasık agrısı, daha cok kasıntı akıntı ve yanma yasıyorum. Acaba saglık ocagına gitsem öğleden sonra bişey yaparlarmı, tahlıl olmaz belki ama en azından ilac yazarlar diye düşündüm. Yoksa acile mi gitsem napsam. Dr randevusu da bulamadım kac gundur. Devlete gidiyorum çünkü Henüz özel dr baslıyamadım. Ay hepsi üst üste geliyor iki dişim kırıldı gecen hafta, üç dört gündür boğazım ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum ama reflü ye baglı gibi, mide asidi yükseldikçe artıyor çünkü. İki çocuk evde biri 2 yasında diğeri 11 ikisiyle gitmem lazım dr a ama büyüğün dersleri yüzünden gidemiyorum. Kimsemiz yok tanıdık komsu bile yok, zaman kötü yalnız da bırakmak istemiyorum. Annemi cagırsam gelir ama kadın memlekette babamın yası var, kardesımde liseye gidiyoronunda işi gücü oluyor zaten doğuma gelicek kadıncağız. Dr işim var diye de cağırılmazki dimi ama. Neyse cok konustum şimdi acile mi gideyim idrar yolu enfeksiyonu için yoksa saglık ocagında halledilir mi
Allah korusun canım sürekli kendimi yokluyorum bisey varmi diye zaten ve esim şehir dışından geldiginden beri maskesiz bir araya gelmedik, test pozitif çıkınca da maskeleri ciftledik odasini kapattı ekstra dikkate basladik. Pzt gece geldi zaten salı işe gitti evde değildi aksama kadar, dün de test verdi hemen akşamına sonuç çıktı. Bulasacaksa 1 dakikada bulaşıyor gerci ama elimizden gelen max tedbiri aldik en başından beri insallah bulaşmadan atlatiriz yaCanım seni korkutmak istemem ama ben pozitif oldugimu bilmeden alışveriş yaptım temizlik yaptım eşimde gayet iyidi sonradan yatağa düştüm yani gün geçtikçe artıyordu bizde ama herkeste başka şeyler oluyor öyle lanet bir durum. Insallah artmaz ve en kısa zamanda geçer. Lütfen kendine çok dikkat et.
Inşallah canım ya hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın inşallah. Tedbirli davranmakta çok iyi yapmışsınız umarım sağlıkla atlatırsınız bu süreci.Allah korusun canım sürekli kendimi yokluyorum bisey varmi diye zaten ve esim şehir dışından geldiginden beri maskesiz bir araya gelmedik, test pozitif çıkınca da maskeleri ciftledik odasini kapattı ekstra dikkate basladik. Pzt gece geldi zaten salı işe gitti evde değildi aksama kadar, dün de test verdi hemen akşamına sonuç çıktı. Bulasacaksa 1 dakikada bulaşıyor gerci ama elimizden gelen max tedbiri aldik en başından beri insallah bulaşmadan atlatiriz ya
Geçmiş olsun canım sana bulaşmamıştır inşallahAllah korusun canım sürekli kendimi yokluyorum bisey varmi diye zaten ve esim şehir dışından geldiginden beri maskesiz bir araya gelmedik, test pozitif çıkınca da maskeleri ciftledik odasini kapattı ekstra dikkate basladik. Pzt gece geldi zaten salı işe gitti evde değildi aksama kadar, dün de test verdi hemen akşamına sonuç çıktı. Bulasacaksa 1 dakikada bulaşıyor gerci ama elimizden gelen max tedbiri aldik en başından beri insallah bulaşmadan atlatiriz ya
Anladım haklısın bende bol bol portakal limon sıkıp içmiştim ve bu pıhtılaşma olayından haberim bile yoktu..Öyle tabi canım Allah onu cok güzel koruyor o mekanizma boşa yaratılmamış. Pıhtılaşma olursa diye endise ettim de insallah limonla falan önüne geçerim esim de gayet iyi şimdilik çünkü
Benim adetime 4 gün kala erken gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı, hemen test yaptırdım beta hcg 8 çıkmıştı. Sonra düzenli arttı çok şükür. Bence düşük değilMerhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Verdim beta hcg 73,66 çıkmış. Bu değer düşük sanırım dimi. Adet tarihim geçmişti. Bu şekilde değeri olup gebeliği devam eden var mı aranızda biraz tedirgin oldum
Tedirginlik çok normal tabi canım. Dün bi arkadaşımla görüştüm. Onlar da karı-koca bi ortamda bulunmuşlar ve arkadaşım virüsü kapmış. Epey ağır geçirmiş, eşi de o sıra soğuk algınlığı gibi belirtiler göstermiş. Hastalık sırasında iş yerine test yapmaya geldiklerinde test negatif çıkmış her ikisinin de. Bir süre sonra kanda antikora baktıklarında kendisinin bir hayli çıkmış antikor seviyesi ama eşinde yok bir şey. Çok garip bir hastalık bazen ev içinde bile bulaşım olmuyor işte. Inşallah sana da bulaşmaz. Beslenmene çok dikkat et, moralini yüksek tutmaya çalış.Cok teşekkür ederim biz her ihtimale karşı maskeliydik hep elimizde kolonya falan ama hamile olunca bı tedirginlik oldu, inşallah test hatalıdır
Bana 23 hafta 5 günlükken yaptılar şeker yüklemesini.24 +6 da benim bebeğim de 671 gr dı.Boyu 29 cm idi.Sizin bebeğinizin boyunu söyledi mi doktorunuz.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik 24+6 haftadayiz bebişin kilosu 678 gr dedi doktor herşey yolunda çok şükür .
Şeker yüklemesi için de gittim yapılır zannettim bana 28 haftada gel dedi sizde de bu haftada yapılacak dedimi doktorunuz ?
Daha dün sonuclarimi aldim b12 benim 200 cikmis sınırda 191 doktor bisey soylemedi sonuclarin iyi dedi sadecekızlar şeker için endokrine gitmiştim. benden birtakım testler aldı. b12 testimi yakın zamanda yaptırmıştım .
13/01/2021 de 342
19/04/2021 de 295
09/06/2021 de 257 cıktı. doktor 257 değerini asla beğenmedi düşük bu yükseltmemiz lazım dedi 500 lere kadar..
bugun benden istediği testler
3 aylık şeker ölçümü
10.6.2021 9:39 - 1 25-Hidroksi Vitamin D Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Protein (serum/plazma) Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Albümin (serum/plazma) Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Fosfor (serum/plazma) Bu İşlem Bana Ait Değil 10.6.2021 9:39 - 1 Kalsiyum (serum/plazma)
sizlerin b12 ve bu degerleri nasıldı acaba.
Cok teşekkür ederim dedigin gibi stres cökertiyo insani, o kadar tedbire ragmen de bulasirsa artık Allah'tan gelen bi imtihan deyip başedicez mecbur ilk degilim son da olmucam sonuçta, Allah korusun hepimiziGeçmiş olsun canım sana bulaşmamıştır inşallahsen tedbirlerine devam et gerisi Allah'tan içini ferah tut sitres yapma o sitres daha çok hasta eder insanı
Allah korumus canım. Bi ara temasliydik o zaman çok araştırdım hani hamileyken covid gecirsem nolur diye, cok fazla kişidemiş ben kan sulandirici kullanmadim bisey olmadi diye, bircok kisiye de doktor tedbiren kullandirmis. Olacak olan her türlü olur da iste sebeplere sığınıyoruzAnladım haklısın bende bol bol portakal limon sıkıp içmiştim ve bu pıhtılaşma olayından haberim bile yoktu..
Çok ilginc ya böyle seyleri cok duydum insan ne düşüneceğini şaşırıyor.. cok sağol canımTedirginlik çok normal tabi canım. Dün bi arkadaşımla görüştüm. Onlar da karı-koca bi ortamda bulunmuşlar ve arkadaşım virüsü kapmış. Epey ağır geçirmiş, eşi de o sıra soğuk algınlığı gibi belirtiler göstermiş. Hastalık sırasında iş yerine test yapmaya geldiklerinde test negatif çıkmış her ikisinin de. Bir süre sonra kanda antikora baktıklarında kendisinin bir hayli çıkmış antikor seviyesi ama eşinde yok bir şey. Çok garip bir hastalık bazen ev içinde bile bulaşım olmuyor işte. Inşallah sana da bulaşmaz. Beslenmene çok dikkat et, moralini yüksek tutmaya çalış.
Bana 23 hafta 5 günlükken yaptılar şeker yüklemesini.24 +6 da benim bebeğim de 671 gr dı.Boyu 29 cm idi.Sizin bebeğinizin boyunu söyledi mi doktorunuz.
20degerle başladımMerhaba annelerSize bir şey danışacağım. Bat 8 hazirandı 9 haziranda idrar testinde 2. Çizgiyi görünce 9 haziranda kan testi
Verdim beta hcg 73,66 çıkmış. Bu değer düşük sanırım dimi. Adet tarihim geçmişti. Bu şekilde değeri olup gebeliği devam eden var mı aranızda biraz tedirgin oldum
Yarın erkenden sağlık ocağında bi idrar verin bence bir gün sonra çıkıyor zaten .. o sırada suyu arttırınHanımlar merhaba, bir iki gündür benimde idrarda yanma vardı ama hafif cok ciddiye almadan suyu arttırdım sadece. Dünden beri arada kasık agrısı, daha cok kasıntı akıntı ve yanma yasıyorum. Acaba saglık ocagına gitsem öğleden sonra bişey yaparlarmı, tahlıl olmaz belki ama en azından ilac yazarlar diye düşündüm. Yoksa acile mi gitsem napsam. Dr randevusu da bulamadım kac gundur. Devlete gidiyorum çünkü Henüz özel dr baslıyamadım. Ay hepsi üst üste geliyor iki dişim kırıldı gecen hafta, üç dört gündür boğazım ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum ama reflü ye baglı gibi, mide asidi yükseldikçe artıyor çünkü. İki çocuk evde biri 2 yasında diğeri 11 ikisiyle gitmem lazım dr a ama büyüğün dersleri yüzünden gidemiyorum. Kimsemiz yok tanıdık komsu bile yok, zaman kötü yalnız da bırakmak istemiyorum. Annemi cagırsam gelir ama kadın memlekette babamın yası var, kardesımde liseye gidiyoronunda işi gücü oluyor zaten doğuma gelicek kadıncağız. Dr işim var diye de cağırılmazki dimi ama. Neyse cok konustum şimdi acile mi gideyim idrar yolu enfeksiyonu için yoksa saglık ocagında halledilir mi
Bende hastanede idrar tahlili verdim sonuçları bugün çıktı doktor idrarda varmı dedi bende yanma hiç olmadı çok az enfeksiyon varmış düşük değerde bol bol su iç dediHanımlar merhaba, bir iki gündür benimde idrarda yanma vardı ama hafif cok ciddiye almadan suyu arttırdım sadece. Dünden beri arada kasık agrısı, daha cok kasıntı akıntı ve yanma yasıyorum. Acaba saglık ocagına gitsem öğleden sonra bişey yaparlarmı, tahlıl olmaz belki ama en azından ilac yazarlar diye düşündüm. Yoksa acile mi gitsem napsam. Dr randevusu da bulamadım kac gundur. Devlete gidiyorum çünkü Henüz özel dr baslıyamadım. Ay hepsi üst üste geliyor iki dişim kırıldı gecen hafta, üç dört gündür boğazım ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum ama reflü ye baglı gibi, mide asidi yükseldikçe artıyor çünkü. İki çocuk evde biri 2 yasında diğeri 11 ikisiyle gitmem lazım dr a ama büyüğün dersleri yüzünden gidemiyorum. Kimsemiz yok tanıdık komsu bile yok, zaman kötü yalnız da bırakmak istemiyorum. Annemi cagırsam gelir ama kadın memlekette babamın yası var, kardesımde liseye gidiyoronunda işi gücü oluyor zaten doğuma gelicek kadıncağız. Dr işim var diye de cağırılmazki dimi ama. Neyse cok konustum şimdi acile mi gideyim idrar yolu enfeksiyonu için yoksa saglık ocagında halledilir mi
Dilerim test hatalıdır ama değilse bile hafif atlatıyordur. Benim eşimde hafif atlattı o yüzden belki de bana bulaşmadı sen olabildiğince dikkatli davran korun cnm tekrar geçmiş olsunÇok teşekkür ederim.. ben de öyle umuyorum hep maskeliydik ayri yedik yattık bide viral yük diye bisey var birkaç doktortan dinlemistim önceleri, kimisi cok virüse maruz kaliyo dolayısıyla agir geciriyo bulastiriciligi daha fazla, kimi de tam tersi az bi viruse maruz kalip hafif geçiriyor daha az bulastirma riski oluyor, suana kadar esim gayet iyi, inşallah ya test hatalidir yada hafif sekilde atlatıp bana bulastirmadan kalkariz bunun altından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?