2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tabi ya hic belli olmuyor benim babannem de cok gec negatife döndü. Şimdi eşim biraz genzinin yandığını hafif de koku kaybı başladığını söyledi inşallah belirtiler artmadan böylece atlatir
Canım seni korkutmak istemem ama ben pozitif oldugimu bilmeden alışveriş yaptım temizlik yaptım eşimde gayet iyidi sonradan yatağa düştüm yani gün geçtikçe artıyordu bizde ama herkeste başka şeyler oluyor öyle lanet bir durum. Insallah artmaz ve en kısa zamanda geçer. Lütfen kendine çok dikkat et.

Değerimi hatırlamıyorum ama benim her zaman düşük hamilelikten önce de düşüktü her sene iğne vuruluyorum hamileliğin başında doktora söylemiştim iğne vuruldum sonra bir daha bakmadı zaten içtiğim multivitaminin içinde de b12 var sana da iğne veya vitamin verir herhalde

Canım çok geçmiş olsun. Sağlık ocağında tahlil vermeden ilaç verirler diye düşünüyorum. Tabi sağlık ocakları da bir değişik herkesin ki farklı ama illaki bir şeyler yaparlar. Gerçekten aileden uzakta olmak çok zor en çok ihtiyacın olduğu zaman yalnız kalıyorsun elinden bir şey gelmiyor. Allah yardımcın olsun

Test yapmadan ilaç vermezler sağlık ocağı öğleden sonra test yapmaz ama acilde test yaparlar

Allah korusun canım sürekli kendimi yokluyorum bisey varmi diye zaten ve esim şehir dışından geldiginden beri maskesiz bir araya gelmedik, test pozitif çıkınca da maskeleri ciftledik odasini kapattı ekstra dikkate basladik. Pzt gece geldi zaten salı işe gitti evde değildi aksama kadar, dün de test verdi hemen akşamına sonuç çıktı. Bulasacaksa 1 dakikada bulaşıyor gerci ama elimizden gelen max tedbiri aldik en başından beri insallah bulaşmadan atlatiriz ya

Inşallah canım ya hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın inşallah. Tedbirli davranmakta çok iyi yapmışsınız umarım sağlıkla atlatırsınız bu süreci.

Geçmiş olsun canım sana bulaşmamıştır inşallah sen tedbirlerine devam et gerisi Allah'tan içini ferah tut sitres yapma o sitres daha çok hasta eder insanı

Öyle tabi canım Allah onu cok güzel koruyor o mekanizma boşa yaratılmamış. Pıhtılaşma olursa diye endise ettim de insallah limonla falan önüne geçerim esim de gayet iyi şimdilik çünkü
Anladım haklısın bende bol bol portakal limon sıkıp içmiştim ve bu pıhtılaşma olayından haberim bile yoktu..

Benim adetime 4 gün kala erken gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı, hemen test yaptırdım beta hcg 8 çıkmıştı. Sonra düzenli arttı çok şükür. Bence düşük değil Artışı takip et bakalım

Cok teşekkür ederim biz her ihtimale karşı maskeliydik hep elimizde kolonya falan ama hamile olunca bı tedirginlik oldu, inşallah test hatalıdır
Tedirginlik çok normal tabi canım. Dün bi arkadaşımla görüştüm. Onlar da karı-koca bi ortamda bulunmuşlar ve arkadaşım virüsü kapmış. Epey ağır geçirmiş, eşi de o sıra soğuk algınlığı gibi belirtiler göstermiş. Hastalık sırasında iş yerine test yapmaya geldiklerinde test negatif çıkmış her ikisinin de. Bir süre sonra kanda antikora baktıklarında kendisinin bir hayli çıkmış antikor seviyesi ama eşinde yok bir şey. Çok garip bir hastalık bazen ev içinde bile bulaşım olmuyor işte. Inşallah sana da bulaşmaz. Beslenmene çok dikkat et, moralini yüksek tutmaya çalış.

Bana 23 hafta 5 günlükken yaptılar şeker yüklemesini.24 +6 da benim bebeğim de 671 gr dı.Boyu 29 cm idi.Sizin bebeğinizin boyunu söyledi mi doktorunuz.

Daha dün sonuclarimi aldim b12 benim 200 cikmis sınırda 191 doktor bisey soylemedi sonuclarin iyi dedi sadece

Geçmiş olsun canım sana bulaşmamıştır inşallah sen tedbirlerine devam et gerisi Allah'tan içini ferah tut sitres yapma o sitres daha çok hasta eder insanı
Cok teşekkür ederim dedigin gibi stres cökertiyo insani, o kadar tedbire ragmen de bulasirsa artık Allah'tan gelen bi imtihan deyip başedicez mecbur ilk degilim son da olmucam sonuçta, Allah korusun hepimizi

Anladım haklısın bende bol bol portakal limon sıkıp içmiştim ve bu pıhtılaşma olayından haberim bile yoktu..
Allah korumus canım. Bi ara temasliydik o zaman çok araştırdım hani hamileyken covid gecirsem nolur diye, cok fazla kişidemiş ben kan sulandirici kullanmadim bisey olmadi diye, bircok kisiye de doktor tedbiren kullandirmis. Olacak olan her türlü olur da iste sebeplere sığınıyoruz

Çok ilginc ya böyle seyleri cok duydum insan ne düşüneceğini şaşırıyor.. cok sağol canım

Sordum boyunu göstermiyor dedi hatta iki defa söyledim ama sadece kilosunu söyledi boyunu göstermiyor dedi anlamadım bende normalde söylemesi lazımdı ama
Bana 23 hafta 5 günlükken yaptılar şeker yüklemesini.24 +6 da benim bebeğim de 671 gr dı.Boyu 29 cm idi.Sizin bebeğinizin boyunu söyledi mi doktorunuz.

20degerle başladım

Yarın erkenden sağlık ocağında bi idrar verin bence bir gün sonra çıkıyor zaten .. o sırada suyu arttırın

Bende hastanede idrar tahlili verdim sonuçları bugün çıktı doktor idrarda varmı dedi bende yanma hiç olmadı çok az enfeksiyon varmış düşük değerde bol bol su iç dedi

Dilerim test hatalıdır ama değilse bile hafif atlatıyordur. Benim eşimde hafif atlattı o yüzden belki de bana bulaşmadı sen olabildiğince dikkatli davran korun cnm tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…