2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen canım çok şükür. Ama eğer sana bulaşsaydı şimdiye çıkardı bence ama tabi sen yinede dikkat et

Sordum boyunu göstermiyor dedi hatta iki defa söyledim ama sadece kilosunu söyledi boyunu göstermiyor dedi anlamadım bende normalde söylemesi lazımdı ama
Ultrasonda FL ile ilgili bir ölçüm yapması lazım onu 7 ile çarpıyorlar bebek boyu çıkıyor gostermiyor ne demek! FL ölçümü yapmadi mi uyluk kemiğin boyu

El parmaklarimin eklem yerlerinde agri var bir suredir sizde de oluyor mu normal mi ? Elimi acip kapatirken falan çok aciyor eklem yerleri.

El parmaklarimin eklem yerlerinde agri var bir suredir sizde de oluyor mu normal mi ? Elimi acip kapatirken falan çok aciyor eklem yerleri.
Ödem kaynaklı olabilir. Benim de gece ellerim çok şişiyor, sabah uyanınca parmaklarım çok acıyor, açıp kapatmakta zorlanıyorum. Gün içinde olmuyor ama.

Ödem kaynaklı olabilir. Benim de gece ellerim çok şişiyor, sabah uyanınca parmaklarım çok acıyor, açıp kapatmakta zorlanıyorum. Gün içinde olmuyor ama.
Benim gün içinde de oluyor agri surekli var. Parmaklarim şişmiş gibi gorunmuyor. Sadece eklem yerleri agriyor.

Dilerim test hatalıdır ama değilse bile hafif atlatıyordur. Benim eşimde hafif atlattı o yüzden belki de bana bulaşmadı sen olabildiğince dikkatli davran korun cnm tekrar geçmiş olsun
Çok şükür şimdilik epey hafif geciriyo insallah artmaz sikayetleri, elimizden geleni yapıyoruz cok teşekkür ederim

Aynen canım çok şükür. Ama eğer sana bulaşsaydı şimdiye çıkardı bence ama tabi sen yinede dikkat et
Hic belli olmuyor canım zaten pzt gece geldi, salı yada Çarşamba bana bulastirmis olsa 1-2 gün sonra anca belirti verir, kendimi yokluyorum sürekli ama çok şükür bişey yok şimdilik, zaten hep maskeliydik Allah'a emanet artık napalim

Sordum boyunu göstermiyor dedi hatta iki defa söyledim ama sadece kilosunu söyledi boyunu göstermiyor dedi anlamadım bende normalde söylemesi lazımdı ama
Bana göstermiyor demediler de boya bakmıyoruz artık kilo ve ölçümler önemli dediler ama usg kağıdında yazan FL ölçümünü 7yle çarpınca ortalama bir boy veriyor, doktorlar da öyle hesapliyo zaten bebekler iki büklüm durduğu için

Ultrasonda FL ile ilgili bir ölçüm yapması lazım onu 7 ile çarpıyorlar bebek boyu çıkıyor gostermiyor ne demek! FL ölçümü yapmadi mi uyluk kemiğin boyu
Valla bende hiç anlamadım uzun zamandır boyunu hiç bilmiyordum bu sefer öğrenirim dedim oda malesef ki doktor göstermiyor boyunu diyince anlamadim tekrar sordum aynı şekilde cevap verdi

Öyle hesapladiklarini bilmiyordum bu sefer söylerim tekrar bakalım kaç cm olmuş merak ediyorum

Tahlili istedigin yerde ver ama ilac yazilacaksa bu kadin dogum doktoru olmali

Ayni sorun bende de var tatlim doktorum magnezyum ilaclarini ihmal etme dedi nefret ediyorum o ilactan midemi mahvediyo
Magnezyumu alinca iyiyim birakinca yine aynisi oluyor

Ayni sorun bende de var tatlim doktorum magnezyum ilaclarini ihmal etme dedi nefret ediyorum o ilactan midemi mahvediyo
Magnezyumu alinca iyiyim birakinca yine aynisi oluyor
Bana magnezyum da fayda etmiyor, içsem de bir, içmesem de. Illa bir faydası oluyordur ama parmaklarıma değil. Günde 2 şişe maden suyu içmeye başladım, magnezyum takviyesi haricinde. Inşallah fayda eder.

Merhaba kızlar, kedi annelerine çok acil bir soru:
Dün görümcem bahçede yeni doğmuş kedi bulmuş. Annesini beklemişler. Veterinere gidip fotoğrafını göstermiş, durumu anlatmış. Veterinerin yorumu "göbek bağı bile duruyor, o anne gelmez, siz bakıma alın." olmuş. Benden başka herkes dokunmaya korktu, daha avucumu bile doldurmuyor.
Yavru kedi için özel toz ve biberon aldık. Kutu hazırladım. Sıcak su şişelerini havluya sardım, ısıtmak için. 2 saatte bir emziriyorum, pamukla tuvaletini de yaptırıyorum. Ağzı, burnu, gözleri ve kulaklarında bir sorun görmedim.
Annesini arıyor ve acıkınca havluyu emmeye çalışıyor Şimdilik iyi gibi ama yaşatabilir miyim? Dua edin, inşallah sağlıkla büyütürüz.
Bir de toxoplazma bağışıklığım yok, ellerimi sık sık yıkıyorum ama her tuvalette eldiven takayım mı?

Ay evet aslında sirkeyi daha önce denemiştim yine yapayım en iyisi çok sağ ol yoğurt yiyorum ama sürmekte faydalı diye duydum hiç denemedim ama baktım geçmiyor denerim ne yapalım
Özel bölgeyi elinle az açarak soda-maden suyu veya karbonatlı suyla yıkayabilirsin. ben kızıma da kendime de aynısını yapıyorum. çok şükür faydasını gördüm. Geçmiş olsun.

Cok tebrik ederim seni Allah mukafatini versin inşallah.. toksoplazma kapmak o kadar kolay değil inan ben evimde bisuru hasta kedi baktim elime kaka yaptıkları oldu ama benim de toksoplazma bağışıklığım yok. Ayrica evimde de kedim var.. eldiven takarsan tabi icin daha rahat eder ama önemli olan onun kakasiyla temastan sonra elini ağzına goturmemen, ben hep o sekilde okudum. Güzelce yikarsan da korunmus olursun diye düşünüyorum. İnşallah hayata tutunur minik

Özel bölgeyi elinle az açarak soda-maden suyu veya karbonatlı suyla yıkayabilirsin. ben kızıma da kendime de aynısını yapıyorum. çok şükür faydasını gördüm. Geçmiş olsun.
Aa bunu ilk defa duydum teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…